Přejít na obsah

czmiro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    132
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem czmiro

  1. A co tohle od Pioneer? http://www.pioneer-car.eu/eur/products/AVIC-EVO1-OC1-MTB Asi spis jako nahrada za Bolero/Amundsen?
  2. Zde (foto)navody v nemcine na vymenu za led, jestli to uz tu nekdo nedaval. Predni osvetleni (Nun noch die Leseleuchten vorn): http://blog.ledoli.de/umbauanleitungen/umbauanleitung-seat-leon-5f-auf-led-innenraumbeleuchtung/ Zadni osvetleni sedan (Dachleuchte hinten (Fondbeleuchtung)): http://blog.ledoli.de/umbauanleitungen/led-innenraum-beleuchtung-vw-passat-b7/ Zrejme v tech odkazech najdete navody i pro ostatni osvetleni nez jen interier.
  3. Prosim o radu. Co je to presne za typ zarovky pro osvetleni zadnich sedadel v octavii 3 sedanu? cteci lampy jsou W5W, to jsem se tu docetl, ale ta prostredni je C5W? Pripadne jaky delky? 31 / 36 / 41 mm? Diky
  4. Mam dotaz na mistni odborniky. Sly by vymenit klasicke stropni zarovky za original LED osvetleni ze SUP3 (pokud by se nekde dalo sehnat)?
  5. Ja jezdim do Autonova Brno a jsem spokojen...
  6. Pokud někdo bude potřebovat vystavit CoC, vyřizuje to v současnosti u Škody pan Pavel.Chrastek@skoda-auto.cz První vyhotovení duplikátu (dle legislativy EU jsou nyní všechny COC dokumenty vystaveny jako duplikát) je zdarma. K získání je třeba: 1) Kopie velkýho techničáku 2) Adresa, kam bude duplikát doporučeně zaslán 3) Zřejmě důvod pro vystavení (v mém případě přehlášení vozidla do jiného státu) Pán byl velice ochotný a reagoval na emaily obratem.
  7. Mam najeto 55.000 a taky jsem si toho nevsiml. Mozna ze to fakt budou gumy jak pise Clint...
  8. Me na Boleru s iP6 8.4 taky playlisty pres BT nejdou (mam apple connectivity - mitsumi). A nesly ani kdyz jsem mel iP5 8.3 a 8.4. Celou dobu jsem mel za to, ze pres BT proste playlisty nejdou... Pres kabel vse funguje jak ma.
  9. Ja mam Mischelinky 225/45 R17 a na servisu po 30.000km mi namerili 7mm. Znamej, co ma pneuservis, mi rikal, ze R18 a vyse se vseobecne vice sjizdeji nez R17 a nize. Pry je tam rozdil ve smesich, kdy R18 a vys se povazuji za "sportovni" pneumatiky a proto maji o neco mekci smesy. Jeden znamy ma Octu ciplou od MTM a "uzival" si ji tak, ze Continentaly menil po cca 23.000km.
  10. Ja jsem doplňoval tech 0,6l jen do prvni vymeny oleje v 15000km, potom uz jsem nedoplňoval. Podotykam, ze pokud jedu domu, tak se velice rad svezu po dalnicich okolo 200km/h a vic a cekal jsem teda vetsi spotrebu oleje po tom, co jsem si precetl v prirucce...
  11. Bavil jsem se pri garancce se servisakem a ten mi rekl, ze ty novy motory si berou o trochu vic oleje, nez predchozi generace... Ja jsem doplnoval cca. 0,6l oleje za 30.000km. (po 15.000 km jsem menil olej)
  12. Servisni prohlidka po 30.000km Provedeno v Autonova Brno cena 1003Kc (vlastni olej)
  13. Ja jel v pondeli, takze s nakladakama. Pred Kassel se dalo jet vetsinou v pohode okolo 200, ale pak uz se poradne v kuse nedalo jet ani 180...
  14. Hezka prumerna rychlost, hodne zalezi na provozu. Nize muj vysledek na podobne, o kousek delsi trase. Po dotankovani realna spotreba o 0,1l vetsi. http://forum.skodahome.cz/topic/129006-octavia-rs-20tdi-sedivec/?p=2013421
  15. Pewag RSS 73 Uvidime jak poslouzi. Riskl jsem je na 225/45 R17.
  16. Ja mam TDI a kazde navstevy cerpaci stanice se nedesim. A at jsem pocital, jak jsem pocital, tak pokud chci jet domu na navstevu, tak jedna cesta 900 km, tam je napr. rozdil ve spotrebe znat...
  17. Spotreba bude ale u RS TDI porad nizsi, i kdyz asi o kousek. A co porizovaci cena 1.8TSI a RS TDI/TSI, stejna? Benzin je proste lepsi. Jel jsem pred pul rokem s RS TSI po uprave od MTM a tam to bylo znat jeste vic ten rozdil... Kdo ale chce mit nizsi provozni naklady pri vetsim najezdu, sahne vetsinou po TDI.
  18. Je to tak jak pises. Kazdej ma moznost si vybrat, ale zase s takovym vyraznym odstupem TDI za TSI neni.
  19. 1.6 TDI se neslucuje se silnejsim motorem. Jinak, vzhledem k tomu, ze velmi casto vyuzivam nemecke dalnice (bydlim tam), tak nad 130 km/h jsem myslel jine rychlosti.
  20. Me ten test prisel vicemene jako srovnani TSI vs. TDI. Redaktori sami rekli, ze jsou "benzinaci" a porad hovorili o sportovnim aute. Ja RSo vnimam jako "rychlejsi" rodinny vuz jak v provedeni TSI tak TDI. Pokud chci octavii se silnejsim motorem (obcasna sviznejsi jizda nad 130 km/h), zakladni slusnejsi vybavou a nizkymi provoznimi naklady (najezd za rok soukrome kolem 20t - 25t km), tak skoda nema, dle mojeho nazoru, v nabidce nic jineho, nez RS TDI. A dokonce ani u konkurence se tezko hleda srovnatelny vuz - nebo se mylim?
  21. Ja mam zase informace, ze MirrorLink bude v drive koupenych Octaviich spojeny s kompletni vymenou MIB. Navic se pry na pristi rok chysta vetsi podpora Apple produktu, ale co presne, to mi nebylo sdeleno. Ze by bylo na vyber mezi MirrorLink a AirPlay a nebo rovnou CarPlay?
  22. Ahoj, ten kabel jsem kupoval pred 3,5 mesici. Kabel funguje bezvadne, jen video z iP5 a iPad neprehraje. Pokud mas starsi 30pin konektor, tak kup kabel s myslim cervenym prouzkem, ten by mel umet i video. Pripadne zkus kontaktovat ferda25. Ten umi s bolerem atd. spoustu veci. Tady jeste fotka kabliku.
  23. Po prehozeni pneu se v mojem pripade auto zeptalo po par desitkach metru, takze hlida. A kdyz jsem pichnul, tak se taky ozvalo rychle.
×
×
  • Vytvořit nový...