Přejít na obsah

Lubos85

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lubos85

  1. Lubos85

    ruční brzda

    Ahoj. Mám problém s ruční brzdou. Byl jsem na TK a vyhodili mě na ruční brzdu. Levé zadní kolo brzdí dobře a pravé vůbec. Pravé kolo jsem dal dolů a vyzkoušel jsem třmen a při zatažení ruční brzdy normálně píst vyleze a zaleze zpátky. Ještě jsem ho radši promazal a několikrát vyzkoušel. Když jsem namontoval kolo zpátky a zatáhnul jsem ruční brzdu tak bylo vidět jak levé kolo brzdí více než pravé. Můžu někde dotáhnout ruční brzdu?Ruční brzda je jen trošíčku volná. Když tak kde může být chyba? Díky za odpověďi.
  2. Ahoj lidi potřeboval bych poradit. Když nastartuji auto tak mi asi každých 7 vteřin spínají ventilátory a točí se asi 3vteřiny a zase vypnou. Motoru takhle kolísají otáčky motoru. Toto se děje i když je motor studený a i když je teplý. Auto bylo 10 dní v servisu a hledali závadu. Vyměnili náplň klimatizace a byl asi na chvilku klid. Dnes jsem dojel ze servisu domů a auto zase spíná ventilátory jako předtím. Když to píchnu na diagnostiku tak to nenajde žádnou chybu. Když dám klimatronik naplno na maximální teplotu a i na nejnižší teplotu tak stále ventilátory každou chvilku sepnou a po chvilce zase se zastaví. Už nevím čím to může být a v servisu asi už asi taky ne. Díky moc za každou radu. Správci se omluvám jestli je tu takovéto téma. Já ho nenašel. Díky
  3. Tak jsem byl v serisu škoda kvůli žhavení a řekl jsem ať se mi podívají na uložení zadní nápravy a zkontrolují i předek. A našli mi vymlácený čep řízení cena asi 1000kč. Nic jiného.Potom auto dali na nějaký přístroj a vyzkoušeli tlumiče a ty jsou zatím ok brzdy ok a udělali geometrii takže teď je zase pohoda. Už to nemlátí jako dříve.
  4. Lubos85

    Žhavení

    Tak už to mám hotové v servise škoda, cena za čidlo byla 935kč plus nějaká práce. Teď už to krásně žhaví, kontrolka už svítí déle a starty jsou jedna radost :-)
  5. Ahoj díky za radu. Ještě jsem si vzpomněl že za jízdy v malé rychlosti při zatčení doleva se ozýval pískavý zvuk a klepání. Teď už to nepiska ale dělá to to co jsem psal výše.
  6. Ahoj lidi. Dnes jsem jel autem rychlost okolo 70Km/h a něco mi začalo zespoda auta klepat. Ubral jsem plyn a najednou mi začal vibrovat volant (doprava,doleva) a auto začalo táhnout hodně doprava. Po přidání plynu se vše ustálilo. Auto jelo rovně a volant přestal vibrovat a nebylo slyšet ani klepání ale jakmile jsem zase sundal nohu z plynu opět se to kmitání vrátilo. Nevíte co to mohlo způsobit? Díky moc za rady.
  7. Lubos85

    Žhavení

    Díky moc za radu a ještě mi řekni jaké to čidlo je? jaké mám koupit. abych nekoupil nějakou blbost. Díky moc. http://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia/nahradni-dily/motor/chlazeni/cidlo-teploty-45.html
  8. Lubos85

    Žhavení

    Ahoj. Ještě dodám že teď jak bylo venku -8 stupňů tak kontrolka žhavení jen problikla a auto hodně špatně teď startuje, jindy to trošku nažhavilo a šlo to na brnknutí. Napojil jsem auto na Vag com a tam mi to napsalo: Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Zkrat ke kostre. Kde ho najdu a má to vliv na to žhavení? Díky moc za odpověď.
  9. ahoj omlouvám se. můžu se zeptat kam jsi mi to přesunul??
  10. Ahoj,lidi . Chtěl bych se zeptat čím to asi bude. Auto nikam netáhne jede docela hezky rovně ale když najedu do vyjetých kolejí nebo trošku více říznu zatáčku auto se najednou celé rozvlní (ustřeluje zadek) a nebo se celé rozvlní. Nebo když přejedu retardéry tak to na předku trošku zamlátí. Děkuji za rady.
  11. Lubos85

    Žhavení

    Ahoj. Chtěl bych se zeptat. Motor je studený a když ráno sednu do auta tak kontrolka žhavení svítí asi 10 vteřin možná méně. Ujedu nějakých 600m k potravinám auto chcípnu. nakoupím asi tak deset minut sednu do auta otočím klíčkem a kontrolka svítí asi tak vteřinu no a jedu třeba k rodičům na návštěvu to je nějakých 500m. tam jsem třeba tři hodiny sednu do auta otočím klíčkem a kontrolka zase jen tak vteřinku problikne. Já myslel že bude žhavení svítit trošku déle. Přece se nemůžou žhavičky za vteřinu nažhavit. A taky mi po chcípnutí motoru sepne sahara. Nevíte čím to může být? Díky za odpověď.
  12. Ahoj. Já jsem nedávno také dělal těsnění pod hlavou, teklo mi to u prvního a třetího válce. Cena byla okolo 5000. Když tak tady je video jak se to zkouší:
  13. ahoj určitě dám vědět až to vyměním. teď to zase nepíská. ono to píská asi jak se tomu zachce :-)
  14. ahoj potřeboval bych poradit. Poslední dobou když otočím volantem co nejvíce doprava až na maximum nebo doleva tak mi začne něco pískat v motoru jako kdyby mi klouzal řemen. ale když je zase srovnám tak nic nepíská. díky za radu
  15. ahoj jen se ještě zeptám zda si mužů brzdovou kapalinu vyměnit sám doma nebo musím do servisu.nemáš nějaký návod jak nato?díky
  16. Ještě mi řekni prosím té jestli mám tu brzdovku vyměnit když je zelená.
  17. ahoj. dnes jsem stříkačkou nasál párkrát brzdící kapalinu z nádobky a ještě jsem měl trochu brzdovky v té malé nádržce jak se otevírá šroubovákem. po nastartování se mi rozblikala kontrolka ruční brzdy a párkrát to zapípalo a pořád to svítilo. Tak jsem zase trošku kapaliny (nové) dolil a stále to blikalo a pískalo. když jsem to jel vyzkoušet jak to brzdí tak už brzdový pedál šel rychleji nahoru než předtím a potom zhasla i kontrolka. je to normální nebo je někde chyba? ta původní kapalina co jsem odsál je taková zelená to už bude chtít asi vymenit co? tu novou co jsem tam nalil DOT 4 je hezky žlutá. díky za odpověď.
  18. myslíte teda že by to bylo buď to: vnitřním kloubem, vstřikem a nebo setrvačníkem a spojkou jo? jak poznám že ten vstřik je špatný a nebo ten kloub. kamarádovi se stalo to, že měl seata 1.9 Tdi asi 160 koní a velkej krouták a utrhnul šrouby na motoru a ukroutil poloosu.
  19. Lubos85

    Zadní ložiska

    jen se zeptám bude mi toto ložisko pasovat na mojí octavii?? http://aukro.cz/lozisko-naboj-zadni-fag-skoda-octavia-i-roomster-i5205219648.html
  20. Lubos85

    Zadní ložiska

    Pardon. Polepším se.
  21. Lubos85

    Zadní ložiska

    Ahoj lidi. Chtěl bych se jen zeptat. Hučí mi ložiska na zadních kolech. Nevím jaké mám koupit. Mám octavii 1.9 TDi 81 kW a rok výroby 2002 kotoučové brzdy vepředu i vzadu. Koukal jsem že je více typů ložisek, ale jaké potřebuji já to nevím. Díky za rady. A ještě se zeptám při sešlápnutí brzdy se ozývá velký hluk ze zezadu. Můžou zato ložiska nebo jsou špatné kotouče. Koukal jsem skrz poklice a kdyby tam byl nějaký kamínek tak by byla v kotouči vyrytá drážka ne? Ale kotouče jsou v pořádku.díky
  22. Ahoj lidi. Chtěl bych se zeptat. mám superba a když dupnu na brzdu nebo si jen lehce pribrzdim tak auto brzdí hezky ale když sundam nohu z brzdoveho pedálů tak jde pomalu nahoru.(pomalu se vrací). Čím to může být? díky za odpověď.
  23. moc děkuji za rady. budu na něj teď hodnější než to neodejde úplně. ale až dám nový tak ho zkusím :-)
  24. na tom chipu je nejhezčí to že auto táhne hezky zespoda. když tomu nedupu tak to nevibruje. jenom když prostě hodně přidám, hlavně když tam mám 3 4 5.
  25. tak že to vibrování znamená že mi odchází spojka a setrvák.
×
×
  • Vytvořit nový...