Přejít na obsah

Radovan Hemi Janousek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Radovan Hemi Janousek

  1. Tak jsem do toho letos opět praštil a přivezl jsem tyhle 18"! 225/40/18 repliky audi...
  2. Tak pánové, STK minulý týden absolvována... Černé blinkry (folie) černá světla (lak). Obojí bez homologace, a ani k jednomu nebyly žádné výhrady... Absolvent uspěl!
  3. Na fotce to vypadá velice slušně, ten lak to je perleť nebo metla?
  4. S tímhle jsem se teda nesetkla, ale pro začátek bych možná zkusil odmontovat zámek a celou kliku vyndat, zkusit ji srovnat a v případě poškození vyměnit... návod na demontáž klik jsem tu už někde viděl, ale nevím kde.. popřípadě se mi ozvi a dám vědět jak do toho..
  5. No, čínský blinkry nejsou jednoduchý, nejde to bez poškození ani horkovzduškou, ani šroubovákem, ani ničím jiným, je to na palici, ale kdyby to na čínách někdo vykoumal, ocenil bych menší tutorial..
  6. Hledal jsem a vypadá to že v matné barvě se nedělají a pokud se do nich chceš dostat k vylakování tak to taky není pr**del...:/ nepovedlo se mi je rozebrat a taky bych je ke svému autu chtěl matně černé když už jsem se dělal se světly..:/
  7. Tak jsem se do toho vrhl po hlavě a vypadá to relativně slušně!
  8. Já jsem taky neříkal že to bude typový list dělaný od výrobce na zbrusu nová kola.. jedná se o výrobu typáku přes známého..
  9. Pokud je v typovém listu kol zapsáno že jsou pro octavii s doporučeným rozměrem tím a tím, tak se do TP dají zapsat bez problému..
  10. Zrovna řeším zápis do TP ale půjdu asi do pneu 205/40/18, takhle je to moc široké
  11. Jo taaak! pak jedině diody do zrcátek.. nebo coming and leaving home ze Supa! Tak drahé jak píšeš nebudou, stačí hledat..
  12. Je možné že bude ucpaný ten filtr který je mezi odvětráním a sáním, je tam takový kulatý černý filtr, zkusil bych odmontovat a profouknutím odzkoušet průchodnost..
  13. No, jak se to vezme, 245 šíře je trochu moc, ale stále se vejde, auto sice sedí, ale volant mi berou vyjeté koleje, 40 profil je adekvátní, 35 už by bylo málo...
  14. Zkoušel jsem obyčejný matný sprej bez základu na plasty, barva vypadá relativně dobře i při zachování podobné barevnosti jako vrchní díl palubky, vidím to tak že na to o víkendu vlítnu a nastříkám celej interier! (plasty)
  15. Já problém mít nebudu, jezdí i bastly typu zalakovaná parabola na dálky v origo xenonech jako mám já, a STK to prošlo, tak proč by neprošla funkci světel neovlivňující ůprava?!
  16. řešil jsem to nalepením led pásků na spodní hranu dveří, stačí pak protáhnout kábl na vnitřní osvětlení vozu, kdykoliv odemkneš vůz a otevřeš dveře, svítí to perfektně tam kam potřebuješ!
  17. Na ty z obautodílů už jsem koukal, je to černý chrom a já mám ty světla v matu, vypadalo by to divně, proto bych je rád vzal rovnou lakem.. jinak to modelářské lepidlo by mohlo být OK! díky za radu!
  18. jak už tu bylo zmíněno možnost je, ale jen na nečinné ploše světlometu, několikrát mě s tímhle stavěla dopravka a vše bylo naprosto OK...
  19. Bohužel odzkoušeno, jsou nalepené něčím tvrdým, nic podobného silikonu nebo jiným lepidlům..:/ doufám jen že nejsou zatavené..:/
  20. Zdravím, na Octavce mám vylakované xenony (viz níže) a rád bych vylakoval i blinkry, neví někdo jak do nich aniž bych je zničil?
  21. tak přidávám svoje AEZ 245/40 R18
×
×
  • Vytvořit nový...