Přejít na obsah

Fulaing

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fulaing

  1. Mám O3RS MR14 a chtěl bych dodělat KESSY i do zadních dveří. Neřešil to už někdo? A neporadil by s kabeláží? Snažil jsem se najít to v elektrických schématech, ale nic jsem nenašel.
  2. Moje chyba, asi jsem neuvedl přesně. Nejde o zhasínání DRL při funkcích Blinken links (rechts) Hellphase nebo Dunkelphase, ale o zhasnutí DRL při delším blikání na Blinken links (rechts) (beide Phasen). Řešil to tu Ozi Toretto dřív. Řešení jsem nenašel a prý to nakonec stejně nechal na pohasínání. Tak jsem chtěl tuhle myšlenku oživit, jestli ji někdo třeba nedořešil.
  3. Ano, jde o O3 předFL. Oproti pohasnutí jsem do kanálu Leuchte2 ... Dimmwert nastavil 0 místo 25, jinak jsem nechal nastavení stejné jako pro pohasnutí. Leuchte2 Dimming direction jsem nastavil na minimize.
  4. Nakódoval jsem vypínání DRL při blinkru, ale hází mi to chybu DRL. Poradí mi někdo, jak to obejít? A poradí taky někdo, jak změnit nastavení senzitivity světelného čidla? I když v infotainmentu nastavím spínání světel na pozdní, tak mi přijde, že spínají nesmyslně brzo. Děkuji za rady
  5. Fulaing

    MaxiDOT

    A kdybych už tedy chtěl tady ty "vychytávky", jaké číslo dílu bych měl sehnat? 1Z0920842E nebo 1Z0920842J? Nebo to umí oboje? Trochu mě mate ten přechod motorů BMN na CEGA.
  6. Fulaing

    MaxiDOT

    Ahoj všem, rád bych se zeptal. Chtěl bych si nechat vyměnit polodot budíky za maxidot RS ve své O2 2005 BKD. Které budíky mám sehnat (jaké číslo dílu)? Nebo je to jedno a půjdou ke mě napasovat a spárovat jakékoliv budíky z O2 RS TDI předfl? Díky za jakoukoliv odpověď.
  7. Díky Clouseau, výborná komunikace, velká ochota a všechno šlo velmi rychle. Mapy fungují dobře. Děkuji
  8. Zdravim, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s výměnou podtlakových hadiček na motoru 2,0 TDi 16V 103 kW (BKD). Potřebuju vědět délky jednotlivých hadiček, našel jsem si v ETCE, že jich je šest a odkud kam jdou, ale nenašel jsem rozměry (vnitřní průměr a délku jednotlivých hadiček). Neví někdo? Neporadí?
×
×
  • Vytvořit nový...