Přejít na obsah

tommasAHC

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

tommasAHC naposledy zvítězil 3. Srpen 2010

tommasAHC nejvíce like obsah!

O uživateli tommasAHC

  • Narozeniny 21.3.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://autohificlub.cz/forum/
  • ICQ
    310893531

Oznámení tommasAHC

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. specifikuj závadu, mě to třeba dělal špatně nasazený podvolantový kroužek
  2. ANO Z O1 do O1 pasuje vše. Také Golf IV, Bora, Leon, Toledo... Jiná je jenom svorkovnice od výhřevu, ale si necháš přepinovat
  3. Když jsem zapojoval lampičku já, tak jsem tam měl origo od Škodovky přivedené 4 dráty. První tři tak jak praví Satfan a čtvrtý je spínaných 12V klíčkem, takže mám posvětlení a difuzní světlo spínané klíčkem. Připadalo mi zbytečné tahat další drát od světel, když to vzhledem k celoročnímu svícení vyjde na stejno Jinak u mě bylo potřeba vyměnit i rámeček ve stropnici, původní lampička byla menší - mr99.
  4. Ahojte chytré hlavy, chci se zeptat, jestli jste někdo řešil předělání mechanického otevírání zajištění kufru (MR 99) na elektrické (novější Octy a Tour). Co je potřeba za díly, kolik to vyjde, složitost zapojení atd
  5. Taky to mám do HK a PCE kousek, tak dejte echo až se bude něco dít. Nějakou předzimní akci bych uvítal
  6. Vždyť jsem nahoře psal, že jde nabarvit barvou na textil. Když si koupíš barvu na textil v drogerii (sprejové provedení), tak to bude v pohodě. Po zaschnutí to nebarví, nedrolí se z toho barva, je to v pohodě. Jednou jsem to zkoušel, není to problém.
  7. Stropnice určitě jde stříknout barvou na textil, ale nebyl bych si jist barevnou stálostí po několika letech. Plasty (sloupky) máš možnost vzít koženkou, ale problém je s tím, že to strašně nabyde na rozměrech a pak bude problém s horním posuvným úchytem na pásy. Kdysi ještě u Opela jsem nemohl dlouho sehnat kus černého tunelu, tak jsem to dočasně stříknul obyč kvalitním matným černým lakem. Překvapivě to drželo, neloupalo a neseškrabovalo se to. Dá se taky koupit matný bezbarvý lak, takže po nalakování černou by se dala prodloužit životnost na mnohonásobek. Osobně bych ale vyměnil za prigo černé díly, protože jsou snadno dostupné.
  8. Tak gumy nechám ty co jsou na autě a jsou už na výměnu, takže se moc "přeleženin" nebojím a nový dám po návratu. Olej bude novej, akorát to za ty dva týdny dojedu, takže samo dám novej. Nejvíc se bojím tý nafty...
  9. Potřebuju radu. Zanedlouho na několik měsíců opouštím svoje bydliště a budu se pohybovat po světě. Musím nechat svoje OI-TDi v garáži (výhledově 3-9 měsíců). Zvažuji uložení TP do depozitu, abych neživil tu vyděračskou pojišťovnu. A taky pokud to nechám rodičům, tak mi to akorát dorasujou. Jakým způsobem na tak dlouhou dobu „zazimovat“ autí? Je jasný, že baterka půjde ven a občas na nabíječku (to zaúkoluju tátu), ještě vyměním před odjezdem olej. Ale o co se mi ale jedná: Nádrž nechat plnou, nebo prázdnou? Je to nafta a o ní se říká, že nějak rychle stárne. Co s motorem? Neměl by se nějak nakonzervovat, aby vložky nezačaly korodovat? A taky co po návratu? Hnedka zase vyměnit olej, nebo nechat ten původní atd. Možná to zbytečně řeším, ale jsem zvyklý, že moje auto nestojí déle jak 24 hodin a minimálně dvakrát týdně beru plnou:-))) Auto se mi prodávat nechce, dost věcí mám vyměněných, dobrá barva, technický stav a výbava. No a po návratu budu zase auto okamžitě potřebovat k výdělku. Díky.
  10. kup Dynaxorb nebo Rainstop a mas po statostech
  11. tak snad to nějak dopadne a povede se to... děkuji za info...
  12. a dopr... jsem se spatne podival... omlouvam se za spatnou sekci... prosim adminy aby to presunuli rolbar: to znamena novy motorek, nebo to mam rozdelavat a vymenit jenom kontakt, nebo neco takoveho?
  13. Ahoj, potřebuju radu. Koupil jsme si Octavii rv 12/1998. Prvních pár dní stěrače bez problému, ale včera večer na cestě domů nechtěli zastavit. Najednou to bylo Ok a v pohodě jsem dojel. Dneska to začalo zase. Cvaknu tam setření, páčku vrátím do nulové polohy a stěrače stírají, stírají a pořád dokola. Stalo se mi to dneska několikrát a je to docela nepříjemné. Nakonec to vždycky přestane, ale někdy to trvá třeba dvě minuty a dře to už po suchém skle. Jinak to dělá na všech polohách včetně cyklovače (ten potom necykluje, ale pořád stírá). Nakonec to vždycky nějak přestalo. Je možné, že by byl nějaký koncový spínač KO? Moc díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...