Přejít na obsah

Martab

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8 785
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    77

2 Sledující

Návštěvy profilu

16 202 zobrazení profilu

Oznámení Martab

  1. Nejspíš problém s kapacitní volantem, svého času to byl docela velký problém. V servise by si s problémem v rámci záruky měli poradit (nový SW, popřípadě výměna volantu).
  2. Ne, to první jsou TOP světla a ty na spodní fotce jsou ty základní, muselo by se měnit celé světlo.
  3. Je třeba dodržet VW normu, to je podstatné.
  4. Bezdrát umí až MIB3, tedy ne. Ale lze koupit externí krabičku která to umí (třeba AAwireles a podobné).
  5. Ano, u EV je to obdobné, když se to špatně sejde, může být problém u čehokoli.
  6. Nemyslím si, ano raketa to nebude, ale jezdit se s tím dá v pohodě, rozhodne to zvládá lépe než stará 1.6/2.0MPI… Ale chce se to projet, každý má jiné návyky a požadavky.
  7. I spalovák může po nehodě začít hořet a nemusí to být zrovna starý zanedbaný kousek https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kamera-zachytila-nehodu-policejniho-bmw-osadka-unikla-smrti-jen-o-vlasek-40462345
  8. I základní světla samozřejmě náklon mají, nastavuje se v infotaimentu.
  9. Do OII jde dostat CarPlay/AndroidAuto buďto modulem k RNS510 (Columbus): https://www.sbazar.cz/tichac/detail/198682765-rns-510-columbus-carplay-android-auto-modul nebo potom jendotkou rádia určeno původně pro mimoevropské trhy RCD 360 Pro (zde je třeba si pohlídat verzi, některé umí jen CarPlay, jiné zase jen AndroidAuto, některé obojí. Toto by mělo fungovat relativně jednoduše. Nebo potom je varianta to z Yetiho, jak padlo výše.
  10. Aspoň to má stejně jako nové modely, třeba Kodiaq s tažný taky nemá vzadu oko a má se použít tažné zařízení.
  11. Zkus prostudovat API/dokumentaci co k tomu mají, co si pamatuji z dřívějška, byla to lokalizace, né GPS. Stejně tak dáváš aplikacím povolení "Location permission" a né přístup k GPS (až samostatná položka je "Use precise location"). Navíc když na svém A13 vypnu "Location" a otevřu aplikaci co využívá polohu (třeba Gogle mapy), nahlásí, že nemá přístup (neurčí polohu ani dle WiFi/IP nebo mob. operátora). Ale když "Location" povolím v horní liště, tak ikdyž jsem v prostotu kde není GPS signál, aplikace přibližnou polohu zobrazí na mapě.
  12. Ano, ale to tlačítko v Androidu nezapíná GPS, ale lokalizaci, tedy dokud není lokalizace povolena, telefon by neměl použít ano GPS v autě k určení své polohy (nebo by polohu neměl předávat dalším aplikacím).
  13. Ale ikdyž se používá GPS auta, je třeba aby měl telefon přístup k poloze. Tedy bez zapnutí lokalizace v telefonu nebude nikdy vědět "kde je". Jak zjistit kterou anténu AA používá nevím, ale v novějších verzích by si stejně jako CP měl umět vzít informace z auta. EDIT: Druhá věc je, zda to ty MIB2/2.5 umí tomu telefonu poskytnout...
  14. V některém z videí zaznělo, že obě verze 1.5 TSI jsou mechanicky shodné a liší se jen SW.
×
×
  • Vytvořit nový...