Přejít na obsah

Martab

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8 790
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    77

Vše zveřejněné uživatelem Martab

  1. je to docela běžná závada kulisy DSG:
  2. Nejspíš problém s kapacitní volantem, svého času to byl docela velký problém. V servise by si s problémem v rámci záruky měli poradit (nový SW, popřípadě výměna volantu).
  3. Ne, to první jsou TOP světla a ty na spodní fotce jsou ty základní, muselo by se měnit celé světlo.
  4. Je třeba dodržet VW normu, to je podstatné.
  5. Bezdrát umí až MIB3, tedy ne. Ale lze koupit externí krabičku která to umí (třeba AAwireles a podobné).
  6. Ano, u EV je to obdobné, když se to špatně sejde, může být problém u čehokoli.
  7. Nemyslím si, ano raketa to nebude, ale jezdit se s tím dá v pohodě, rozhodne to zvládá lépe než stará 1.6/2.0MPI… Ale chce se to projet, každý má jiné návyky a požadavky.
  8. I spalovák může po nehodě začít hořet a nemusí to být zrovna starý zanedbaný kousek https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kamera-zachytila-nehodu-policejniho-bmw-osadka-unikla-smrti-jen-o-vlasek-40462345
  9. I základní světla samozřejmě náklon mají, nastavuje se v infotaimentu.
  10. Do OII jde dostat CarPlay/AndroidAuto buďto modulem k RNS510 (Columbus): https://www.sbazar.cz/tichac/detail/198682765-rns-510-columbus-carplay-android-auto-modul nebo potom jendotkou rádia určeno původně pro mimoevropské trhy RCD 360 Pro (zde je třeba si pohlídat verzi, některé umí jen CarPlay, jiné zase jen AndroidAuto, některé obojí. Toto by mělo fungovat relativně jednoduše. Nebo potom je varianta to z Yetiho, jak padlo výše.
  11. Aspoň to má stejně jako nové modely, třeba Kodiaq s tažný taky nemá vzadu oko a má se použít tažné zařízení.
  12. Zkus prostudovat API/dokumentaci co k tomu mají, co si pamatuji z dřívějška, byla to lokalizace, né GPS. Stejně tak dáváš aplikacím povolení "Location permission" a né přístup k GPS (až samostatná položka je "Use precise location"). Navíc když na svém A13 vypnu "Location" a otevřu aplikaci co využívá polohu (třeba Gogle mapy), nahlásí, že nemá přístup (neurčí polohu ani dle WiFi/IP nebo mob. operátora). Ale když "Location" povolím v horní liště, tak ikdyž jsem v prostotu kde není GPS signál, aplikace přibližnou polohu zobrazí na mapě.
  13. Ano, ale to tlačítko v Androidu nezapíná GPS, ale lokalizaci, tedy dokud není lokalizace povolena, telefon by neměl použít ano GPS v autě k určení své polohy (nebo by polohu neměl předávat dalším aplikacím).
  14. Ale ikdyž se používá GPS auta, je třeba aby měl telefon přístup k poloze. Tedy bez zapnutí lokalizace v telefonu nebude nikdy vědět "kde je". Jak zjistit kterou anténu AA používá nevím, ale v novějších verzích by si stejně jako CP měl umět vzít informace z auta. EDIT: Druhá věc je, zda to ty MIB2/2.5 umí tomu telefonu poskytnout...
  15. V některém z videí zaznělo, že obě verze 1.5 TSI jsou mechanicky shodné a liší se jen SW.
  16. Nezpůsobí, senzor je nalepený na skle, to by jsi známku (nebo cokoli jiného) musel lepit z vnější strany skla.
  17. Viz první příspěvek tohoto tématu, poslední odkaz v něm.
  18. Potom možná zkontrolovat kabely mezi dveřmi a sloupkem, jestli tam není někde vlhkost nebo zlomený kabel.
  19. Funguje mikrosnímač ve dveřích řidiče (rozsvítí se světlo v interiéru/indukuje MaxiDot otevřené dveře)? Když je auto zamknuté a odemkne se klíčem, bez otevření dveří se samo po určité době opět zamkne.
  20. Nebo použit něco jako je to AAwireles a tím si rozšířit funkcionalitu o bezdrátové připojení.
  21. Jestli to náhodou nebude i tím, že ty zdroje nejsou a ani nebyly navrhované k dlouhodobému uložení energie. Toto je podobné, jako si stěžovat, že velká V8 ze států si vezme přes 20l při poskakování v centru Říma a že se nevejde do tamních uliček... Nehledě na to, že autor uvažuje, že ty zdroje pojedou danou dobu na plný výkon. Nehledě na to, že nemá smysl mít vyšší instalovanou kapacitu než jsou přebytky co by bylo možné uložit (jeden starší článek co se o pokoušel zahrnout i tyto vlivy: https://oenergetice.cz/nazory/obnovitelne-zdroje-spolehlivost#comments ). A jen doplnění, ten článek nevyšel na Seznamu, ale na Seznam Médium, což je blogerský server, kde může psát kdo chce co chce (tím nechci shazovat, ale měli by jsme věci nazývat pravými jmény).
  22. Martab

    Octavia IV FL

    @xmenadis tu kameru jsme taky odhadoval, jen to umístnění mimo osu je trochu zvláštní.
  23. Martab

    Octavia IV FL

    Už si dávají docela pozor, ale přesto jde něco málo vytáhnout lehkou úpravou Zajímavá je ta piha v masce + světla.
  24. Tak spolu s motorem je třeba samozřejmě vyměnit i další komponenty co na to navazují, spojku, převodovku atd. Jinak samozřejmě pokud jsou finance, dá se všechno, je několik F1 představených na 1.8T… Potom je samozřejmě vždy otázka legalizace (to je asi ta složitější část, než jen předkládat komponenty tak, aby to pasovalo).
×
×
  • Vytvořit nový...