Přejít na obsah

baloo_baloo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem baloo_baloo

  1. Už pomalu startuju, ale pořád nevím, jestli to nezabalit a nejít do RS. Nárazníky už mám, ale sehnat ty plasty na bok za rozumný peníze je umění.
  2. Ty zloději jsou fakt ku*vy, kdyby aspoň nerozbili okno, kdo má pak ten bordel uklízet. Nicméně mě to utvrzuje v tom, že Praha a Columbus je hodně vražedná kombinace.
  3. Taky jsem si toho všiml...Neví někdo něco? Mám to hnedka za rohem...
  4. Mě nešlo řadit dvojku, když jsem hodně vytočil jedničku. Pomohla výměna oleje v převodovce, litr stojí cca 230Kč ve značkáči a náplň je kolem 2 litrů.
  5. Měl jsem stejný problém, ale pouze pokud jsem řadil dvojku. Pomohla výměna převodového oleje, ale ta doba než vyteče je hrozně dlouhá.
  6. Vypadají hezky, jen kdyby to auto pak nebylo jak z Číny ;-)
  7. Mám na autě origo zástěrky - style a nevypadá to úplně špatně viz obrázek (sice blbý úhel, ale zástěrky vidět jsou). Já je dál společně s letníma kolama, protože kola mají ET 35 a kamínky mlátily do kastle.
  8. Dík za radu, zbývá mi necelých 5tis. km do servisu, což je tak do září a to plánuju i výměnu oleje v převodovce, takže určitě pak napíšu, jestli tvá rada zabrala.
  9. Jak píšu výše, tak mám naprosto stejný problém. Prosím, umíte někdo poradit?
  10. Mám úplně stejný problém, dělá to jen když řadím z 1 na 2 a 1 hodně vytočím.
  11. Mam predFL a ted mam nakodovane obrsovky + mlhovky na 40%, to se spusti vzdy po zapnuti klicku. Zajimavosti je, ze kdyz zapnu Comming & Leaving, tak se to krasne po vypnuti/odemknuti prepne na normalni svetla . Pak tahle funkce lehce postrada, dle meho nazoru, smysl :-).
×
×
  • Vytvořit nový...