Přejít na obsah

Raddex

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Raddex

  1. Již delší dobu řeším problém s hlukem u převodovky u OIII 1.6 tdi 81 kw 6Q . Převodovka se projevuje hlukem pouze na 4 a 5 Q při rychlostech od 70 po 90 km zvuk je jako když hučí ložisko a pouze když jen lehce přidám plyn. V tahu je klid a i když pustím plyn je klid . Auto bylo v přes týdnem v autorizovaným servisu a řekli ze auto je v pořádku . Měl jsem ještě auto i v jiném servisu a tam mi vyměnili uložení převodovky a trochu se to zlepšilo ale ne moc . Neví někdo čím by to mohlo být ?
  2. Ahojte Mám problém při zahřátým autě na provozní teplotu když zastavím na křižovatce tak z topení začne smrdět olej. Když je studený auto tak nic.Když je zapnutá klima taky není nic cejtit. Hrozně mě to štve a v servisu prošli celí motor a nikde žadná hadička prasklá není. Nemáte někdo nějaký nápad ??
  3. Čaute nemate někdo na prodej 16" original kola je mi docela jedno asi jaky vzhled hlavně aby byly rovný. Idealně i s pneu na tohle leto.Prodal jsem z auta 17" a teď jsem na plecháčích a to fakt nedá.
  4. Chci si nechat zvednout výkon u 55kw motoru ideaálně tak na hodnotu 77 kw nebo i o něco více. Neznáte někoho poctivého komu se dá věřit?? A kdo by to udělal i třeba o víkendu
×
×
  • Vytvořit nový...