Přejít na obsah

click

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli click

  • Narozeniny 22.2.1986

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    165279200

Návštěvy profilu

2 316 zobrazení profilu

Oznámení click

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. packa se mi taky stala opravili to zrejme pri nedavnem servisu, aniz by to zminili ci napocitali a jak to udelali jsem neresil! ostatne mi to ani nevadilo, zas tolikrat pod tu kapotu nelezu
  2. ok a ma nekdo nejaky tip jak se k nemu dostat?! dneska jsem tam koukal a nechce se mi rozebirat vic nez je nutne a jak tak koukam tak nebude zrovna nejjednodussi se k nemu dostat nebo?
  3. zdravim, tak jsem byl na servisce a pri te prilezitosti jsem si nechal namontovat tempomat (treba to s tim nesouvisi) ale hned druhy den se mi rozsvitila kontrolka ze mam otevreny viko motoru. 3x jsem ho otevrel a zavrel a kontrolka si vesele sviti dal, coz mi nevadilo az do vcerejska kdy mi prestali fungovat predni sterace i ostrik navsteva Skoda Service, kde mi bylo sdeleno ze odeslo to cidlo, ktery rika jestli je haupna otevrena nebo zavrena a z duvodu bezpecnosti to vyradilo predni sterace! samozrejme me nutili to cidlo vymenit, ze ho objednaj, zatim to vyresili ze v tom konektoru propojil ty dva kontakty dratem natvrdo, nastartoval, vytahl kabel a svetelko zhaslo, sterace funguji, tak nevim uz se vam nekomu stalo neco podobneho? zkusim se do toho podivat a vycistit ty kontakty, uz takhle jim tam nechavam dost penez a furt neco vymenujou PS: nemela by mi v pojistkach pribyt jedna na tempomat? nejak jim neverim ze to je to cidlo
  4. sorry, trochu mimo misu a hlavne se zpozdenim, ale proc by PCR nemohla delat takhle dukladny nahodny testy?!? a mimochodem, jeste tu nepadla informace o tom jak si prisel na to jmeno zlodeje????!
  5. click

    Yeti

    to skoda_kolin: nemuzu si pomoct, ale nevim cim si ho vylepsil prebarvenim B sloupku?! tudy cesta nevede....jak si napsal, je to vec nazoru, ja cekam co se bude dit dal, ale sanci na trhu verim ze ma!!!
  6. no to prave tak jednoduche neni, dojedu tim levym tlacitkem k tem nulam a tam koncim, kdyz otacim dal tak se jenom prepinam mezi jednotlivejma ciframa, ale k intervalu oleje se proste nedostanu nevim, neresim, uz jsem si na to pomalu zvykl, stejne uz ma pred sebou holka posledni zimu, pak at se s tim trapi nekdo jinej ale dik za snahu
  7. mnoo, tak to dik, takze to znamena, ze jedno z toho mi odeslo a ted to po me chce ten pin, jestli to chapu dobre. A kde se da zjistit, nebo jak to proste vynuluju?!?
  8. panove, tak vam povim taky jeden pribeh.....koupil jsem auto s 140 tis. (Octavia 1,8 20V rv 98) a nechal hned udelat rozvody (ve Skodovce!).....asi pri 170 tis jsem ztratil takovej ten spodni plast pod motorem a zaclo to......kazdej dest to odneslo piskanim....proste jako by se tam dostavala voda a rozvodak piska! tak jsem mel tak trochu vycitky, nechal znovu vymenit vod. pumpu, poradil mi to znamej a hle......piskani ustalo.....bohuzel jen asi na tyden! ted mam 210 tis. a pokazdy kdyz zaprsi tak to z motoru piska......staci vsak aby bylo 2 dny hezky, jako by to vyschne a uz to nepiska .....tak by me zajimalo co si o tom myslite.....jestli je to fakt tim ze se dostane do motoru voda, kdyz tam neni ten spodni kryt a nebo neco odchazi do vecnych lovist????
  9. panove, tak vam povim taky jeden pribeh.....koupil jsem auto s 140 tis. (Octavia 1,8 20V rv 98) a nechal hned udelat rozvody (ve Skodovce!).....asi pri 170 tis jsem ztratil takovej ten spodni plast pod motorem a zaclo to......kazdej dest to odneslo piskanim....proste jako by se tam dostavala voda a rozvodak piska! tak jsem mel tak trochu vycitky, nechal znovu vymenit vod. pumpu, poradil mi to znamej a hle......piskani ustalo.....bohuzel jen asi na tyden! ted mam 210 tis. a pokazdy kdyz zaprsi tak to z motoru piska......staci vsak aby bylo 2 dny hezky, jako by to vyschne a uz to nepiska .....tak by me zajimalo co si o tom myslite.....jestli je to fakt tim ze se dostane do motoru voda, kdyz tam neni ten spodni kryt a nebo neco odchazi do vecnych lovist????
  10. tak jsem se tu nekde docetl ze jsou ve skodovce samani, to sedi. Mam trochu jiny problem....podle vyse uvedenych postupu jsem se zbavil "insp" ale "oil" ani bohovy. Kdyz se drzim postupu, po otoceni leveho knofliku mi naskoci "0000" a dalsim pootocenim mohu zmenit na 1-9, po stisknuti praveho knofliku se prepinam mezi ciframa ale co dal?!?!? vi nekdo co to chce???
  11. tak jsem asi idiot, ale s moji starickou octou 1,8 20V 92 kW r.v. 98....nic nepredelavano!!! ........jsem jezdil pres 200 celkem casto a bez problemu! podotykam na nemeckych dalnicich! Jinak max je tech 240 ktery jsou na tachometru! postupem casu vsak zjistuji ze by to chtelo nove auto, nejak ji chudince prestavam verit, prece jen 10 let a 200k km je dost! Do tohohle se mi uz moc vrazet nechce, asi by toho bylo vic P.S. spotrebu uz fakt neresim...zvlast u tohodle motoru
  12. click

    Odkud jste..

    no konecneeee, ja uz myslel ze tu neni nikdo ze zapadu!!!! ja jsem jeste o kousek dal!!! .........C...H....E....B
  13. tu gumu vycvaknes celkem jednoduse, az me to prekvapilo! jak u dveri tak ve sloupku ji normalne odtahni (s citem)
  14. to hombre1: take se klanim zrovna jsem se dneska dobival do ridicovych dveri, taky mi tam neco odeslo....nastesti jsem je otevrel a sundal tapec...ale jak dal....a hle, tvuj navod (mimochodem velmi podrobny) mi velice pomohl, zitra se na to vrhnu! Snad to nebude nic vazneho a ten zamek premluvim chodit diky!
  15. click

    Výměna zámků :

    hmm, zajimavy, doufam ze nekdo kompetentni odpovi, mam to same a kupodivu take na pravych dverich take predem diky za odpoved....
×
×
  • Vytvořit nový...