Přejít na obsah

MiSKO83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    163
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MiSKO83

  1. Poradíte prosím někdo, jak se zbavit takového škrábance?
  2. Měnili jste už někdo molitan v sedáku?
  3. Zkus dat něco do té mezery mezi krytem A sloupku a palubkou. Třeba složený papír na zkoušku. Mě to drnčelo tam.
  4. Tak servisní akce se mě týkala - katalyzátor. Žádnou změnu v hluku, výkonu a ani spotřebě nepozoruji. Mám manuál. Oprava: dnes jsem to měl čas víc a důkladněji projet. Auto je mírně přidušenější v nízkých otáčkách (cca 1.500) a asistent řazení oproti dřívějšku radí přeřadit v o něco vyšších otáčkách.
  5. Zítra mám jít do servisu na výměnu oleje a znovu jsem si na na tech strankách zkusil vložit VIN. Teď mě to píše, že na moje auto žádná svolávací ani servisní akce neprobíhá. Předtím mi to psalo, že probíhá, a že mám kontaktovat servis. Mezitím jsem ve Škodovce nebyl. Tak nevím, co se stalo.
  6. Jako první bych zkusil restartovat telefon a jiný kabel. Občas mi to taky dělá s Android.
  7. Pro betatestry je již zprovozněna navigace Sygic v Android Auto. Zkoušel jsem to zatím jen spustit, neměl jsem zatím nikam cestu. Lze navigovat jen z bodu A do bodu B. Nelze přidat průjezdní bod nebo vyhledat POI na trase. Uvidíme, jaká bude plná verze. Podle toho, že se v Sygic objevila v obchodu položka Android Auto, tak zprovoznění bude zřejmě zpoplatněné, i když už máte koupenou licenci na mapy Sygic :-/ .
  8. Nemusí mít nikdo zakázané aktualizace aplikace Google. Návod na zprovoznění češtiny je: přeninstalovat aplikaci Google: - tovární nastavení aplikace - instalace aktualizací - po spuštění 3x odmítnout nainstalovat jazyk A po tomhle funguje čeština v Android Auto a v Google jako dříve. Jediné, co nefunguje je čtení zpráv z aplikací přes Android Auto. Zbytek jako: "volej", "naviguj", "jaké bude počasí" funguje super.
  9. Našel jsem si, že se mě tato servisní akce také týká (10/2016) a jak to tady čtu, tak mám docela strach :-D ! Není tady někdo, kdo má informace ze ŠA s přesným popisem a důvodem této akce?
  10. Dlouho mi něco rezonovalo někde z míst od spolujezdce a snad jsem na to konečně přišel. Zvuk byl z pravého A sloupku. Zřejmě to sundávali pří výměně skla a ten kryt sloupku je kvalitou na jedno použití :-/ . Vrazil jsem mezi sloupek a palubku provizorně malou elektrikářskou pásku a zdá se být klid.
  11. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03l198118-tlumic-vibraci-palivove-trubky-skoda-31890.html
  12. Tak mám stejný problém jako Jojo91 a Slayer6 . Myslel jsem, že drnčí kastlík nebo stropnice a je to okno spolujezdce. Jak ho jen jemně pootevřu (o pár mm), tak to přestane. Po zavření zachvíli opět začne. Pokud někdo najdete řešení, tak napište.
  13. Pročetl jsem celé téma a počtení nic moc. Mě se ozývá plastové drnčení a přijde mi, že to je někde od stropního světla nebo stropnice. Když otevřu schránku na brýle (samozřejmě bez brýlí) a různě pomačkávám ten panel s osvětlením, tak beze změny a nedaří se mi to lokalizovat :-/ . Drnčí to prakticky pořád i při jízdě na relativně dobré silnici.
  14. Pak napiš, jak jsi dopadl, případně na kolik Tě to vyšlo. Minimálně kulance by snad mohla jít uhádat. Držím palce!
  15. Jiná možnost byla koupit si to sám a zajet do Brna, kde je nejblíž někdo, kdo mi to může nakódovat.. To by bylo cca: - 350 Kč světla - 100 Kč min. symbolicky za kódování - 300 Kč cesta do Brna a zpět. Takže bych ušetřil 250,- Kč.. Takhle jsem si alespoň nemusel sám nic montovat, nikoho jsem nenaháněl na kódování a naopak jsem si za 20 minut čekání vypil kafe v ceně, prohlídl novou Octaviu 4 a ušetřil čas za ježdění někam ;-) .
  16. To nasvícení udělalo dost. Na denním světle to vypadá takto.
  17. Pokud někoho zajímá, na kolik vyjde komplet výměna ve ŠA. Od předání do převzetí auta cca 20 minut.
  18. Michaltvr: já to zatím jen sleduji, přijde mi, že se nic neděje. Kapalina je světlejší, ale to může být naředěním. Usazeniny žádné zatím nejsou. Nyní 66 tis.km. Nádržku jsem fotil s nasvětlením.
  19. Ten zvuk nevydává Google Maps, ale Waze. Pokud přepneš z Waze, tak ten stále běží na pozadí a vydává zvuková upozornění.
  20. Taky jsem se trápil s vrzáním od přední nápravy při pomalejší jízdě po nerovnostech. Objednal jsem z netu mazací tuk s lithiem od Febi (má stejné číslo VW jako originál Škoda, jen je 4x levnější), promazal jsem zadní silenbloky ramen a je klid (bez jakékoliv demontáže). Uvidíme, jak dlouho to vydrží, ale maziva mi kdyžtak zůstalo dost :-) . https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g052150a2-tuk-mazaci-s-lithiem-de-26688.html
  21. viktorb: ano, máš pravdu.. už to vidím v aplikaci v obchodě. Je to služba za 40€ :-/ .
  22. Nyní po aktualizaci klasické aplikace Sygic, by tato měla fungovat přes MirrorLink. Není teda potřeba kupovat Sygic Car. Zatím nemůžu vyzkoušet, mám auto v zahraničí v servisu :-/ .
  23. Tak jsem se na tento problém ptal v jednom větším AS, kde jsem byl aktivovat SmartLink. Problém prý řešili u pár aut, ale není to nějaké vysoké číslo. Většinou to prý byly kusy z prvních let výroby. Jejich rada je neřešit to a jezdit, že pravděpodobnost, že by mě to potkalo je velice malá. To stejné mi řekli při výměně oleje v jiném AS. Psal to tady i suri.
  24. Tak jsem do toho nakonec šel a po roce přemýšlení jsem si nechal SmartLink aktivovat za cenu 5.350,- Kč. Musím říct, že Waze na AA je docela dobrá věc a taky je podporovaná aplikace TuneIn. Za mě zatím spokojenost :-) .
  25. MiSKO83

    tlak v pneu

    Já dofukuju kompresorem, co byl ve Fabii v opravné sadě a tlak potom ověřuju klasickým manometrem Kovo :-) . Jinak moje 17" foukám tak, aby v chladnějších dnech a denní době neklesl tlak pod 2.3 . V létě počítám s minimální teplotou 10 stupňů. S ochlazením 10 stupňů klesne tlak v pneu o 0.1, při oteplení naopak. Doporučuju nefoukat gumy, když na jednu stranu auta pálí přes den slunce a druhá je ve stínu.. jsou tak rozdíly až 0.3 mezi stranami.
×
×
  • Vytvořit nový...