Přejít na obsah

Tom.KH

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

573 zobrazení profilu

Oznámení Tom.KH

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Je v této Appce dostupný údaj o teplotě DSG převedovky? Potřebuji info kvůli výměně oleje v DQ500... nebo případně tip na nějakou jinou, než koupím origo kabel za nesmysl? Klonu se trochu bojím. Díky...
  2. Mě toto hučení dělala nízká hladina oleje v Haldex spojce... chybělo 3 deci a olej byl už úplně tmavý... A to první výměnu dělal AS, druhou výměnu jsem dal garážmistrovy, který se na to vysr.l a jen mě zkásnul a náplně si někam odlil bokem. Když hučení nezmizelo, tak jsem si toto už vyměnil sám a bylo po problému... vypustil jsem olej barvy cocacola... idiota nakopat.
  3. Nemáte někdo nějaké novější informace o řešení tohoto zvuku? Dělá mi to také, ale skoro mi přijde, že je to jak kdyby od nějakého elektronického čerpadla posilovače řízení...
  4. Tak mám další zkušenost s vibracemi podvozku... Auto se mi klepalo na letních Dunlop SP Sport 01 i zimních Continental TS850... Teď jsem na zimu nasadil dvě nové pneu na zadní nápravu - Nokian WR D4 a hle... Je po všech potížích, auto se přestalo klepat a jede zase parádně. Záměrně jsem koupil pneu s vyšším rychlostním indexem a zatížením s nadějí že budou přesněji vyrobené a snad to i pomohlo.
  5. Mám taky tento problém, při 80-100km/h se auto klepe jak ratlík... Už to pozoruji delší dobu, geometrie kontrolována, na pneu nezáleží... Nevím jesti je to možné, ale mohlo by to být specifickým rozvorem Yetíka, asfalt je nepatrně zvlněný, je to vidět nejlépe v noci, když svítí protijedoucí auta, vlnka za vlnkou. A při určité rychlosti to zřejmě chytne rezonanci. Možná blbost, ale nic jiného mě nenapadá.
  6. A nedá se to dohledat v nějakém ETK? Třeba pro SuperB kde ta TV byla montovaná... s umístěním tuneru problém nevidím, o zesilovačích jsem nevěděl... a antény jsou origo jak? Lepené již ve sklech, nebo je to snadno řešitelné?
  7. Ahoj, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže TV tuneru. Mám před FL Yetíka LaK 2013 s Columbusem a tohle mi trochu "chybí". Co vše krom tuneru budu potřebovat shánět pro plnohodnotnou origo montáž? Antény, kabeláže... ?? Příp. dokáže materiál někdo zajistit? Samotná montáž není problém, následné nakódování a zprovoznění už ano, nemám diag... Díky za info. T.
×
×
  • Vytvořit nový...