Přejít na obsah

VojtěchPraha

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem VojtěchPraha

  1. Ahoj, přispěju tu svým neštěstím do diskuze. Ráno jsem našel lísteček za stěračem s omluvou a nabídkou na uhrazení oprav. U zadního pravýho blatníku jsem našel takovýhle šlic. Můžete mi poradit jak to řešit? Auto mám pořád v záruce, Fabia 3 Combi. Mám to dát do autorizovanýho servisu a domluvit se, že mi pošle peníze? Nebo sepsat protokol na pojišťovnu? Nebo nějakýho lakýrníka? A kolik by tak oprava mohla stát? Díky moc
  2. Ahoj, včera na dálnici mi kamínek prasknul čelní sklo, v úterý jedu do autorizovanýho servisu na výměnu. Ve skle mám zároveň dešťový a světelný senzor. Pojištění u Allianz, bohužel bez připojištění skel se spoluúčastí 5000,- Kč. Naježděno 31 měsíců bez nehody. Mám dvě otázky: V jakých částkách se pohybuje výměna skla s dešťovým senzorem v autorizovaném servisu? Po telefonu mi řekli něco kolem 9000. Má smysl řešit výměnu přes pojišťovnu se spoluúčastí 5000,- Kč a zároveň znížením bonusů (v tomhle případě bych se snad dostal i do malusu = B2 / 24 měsíců (28% podle Allianz - 36 měsíců za nehodu, vychází M1 / - 1-12 měsíců, tj malus 25%)? Nebo to mám prostě zaplatit celý bez pojišťovny, ani bych přišel o jakýkoliv bonusy? BTW za pár měsíců mi vyprší smlouva a připojištění skel tam už bude. Dokud se člověku něco nestane, tak neví jak moc to potřebuje.
  3. Pořád to GUI vypadá jako z roku 2005, jen přidali odlesky. Doufal jsem, že se třeba inspirují Android Auto a předvedou pořádnou evoluci.
  4. Mě se tohle stalo po prvním roce, hlavici řadící páky mi bez řečí vyměnili.
  5. Ahoj, mám problém se kterým dnes jedu do servisu a zajímalo by mě, jestli se někomu taky neděje - Když nechám auto stát před domem přes noc a venku je kolem nuly, tak mi 15-20 min vůbec nereaguje Bolero na dotyky, jde ovládat pouze otočným knoflíkem. Až po zahřátí interieru se vzpamatuje a začne pracovat. První dvě zimy jsem s tím moc problém neměl, ale teď se mi to děje už v Listopadu a přijde mi to jako docela závažná vada. Díky
  6. Já mám podobný problém (do teď jsem to nebral jako problém ale jako charakteristiku auta). U jednoho převodu, myslím 2 se mi děje přesně tohle, když jedu v určitých otáčkách na volnoběh a pak sešlápnu plynový pedál, tak mi motor cukne a začne pracovat. V tu chvíli plyn funguje na bázi 0 a 1.
  7. Takhle mi to bylo řečený i v autorizovaným servisu, bohužel žádná z těch jejich druhů nepasuje na moje bezpečnostní šrouby, proto mi přijde divný, že mi prodali šrouby a nemají od nich ořech
  8. Já je mám taky z výroby (jsou součástí faktury auta v rámci konfigurace). Po práci mrknu do servisní knížky.
  9. A máte napsané označení na protikusu? Můj protikus nese jen označení T a i kdyby šlo o univerzální, tak by měli mít správný porikus. Nemám zkusit jiný autorizovaný servis, jestli budou mít správnou variantu? Přecejen koupit nový protikus nebo celou sadu a odvrtávat šrouby, to je rozdíl :/.
  10. Měl bych dotaz ohledně bezpečnostních šroubů - povedlo se mi "vyžvýkat" násadu na golu pro bezpečnostní šrouby, bohužel v originálním servisu nedokázali identifikovat správný typ šroubu a originální krabičku nemůžu najít, tzn jediná možnost je šrouby odvrtat. Mám ale fakturu, kde je uvedená sada bezpečnostních šroubů, podle ní to ale zjistit taky nejde. Mám navíc dojem, že jsem před převzetím požádal servis, aby mi šrouby rovnou zaměnili, takže krabičku jsem nikdy neměl. Je normální, že mi Škoda prodá bezpečnostní šrouby a sami nemají protikus? Dík za vaše postřehy.
  11. Dobrý den, nemáte zkušenosti s nosičem kol na na páté dveře u combi? Jestli nedojde k promáčknutí plechů, poškrábání atd. Přemýšlím jak převážet kola na výlety, do kufru se mi sice 2 vejdou, ale tím je kufr a zadní sedačky mimo provoz. Moc díky za jakýkoliv postřehy.
  12. Dobře, díky moc oboum za rady, myslím že nikdo z nás nebude mít lyže delší než 2m :).
  13. Zdravím, o víkendu bych rád vyrazil na odpoledne lyžovat, ale nemám si momentálně od koho půjčit příčníky na nosiče. Máte někdo zkušenosti s převozem lyží/snb v F3 combi uvnitř? Nerad bych skončil tím, že víkem kufru useknu půlku lyže:) Díky moc
  14. Je to software za 10000;- včetně Smartlinku, takže očekávám update. Nemyslím si že je Bolero tak dokonalej produkt, aby nebyla potřeba jediná aktualizace.
  15. Zdravím, jak jste na tom s aktualizací Bolera pomocí VIN v update portálu, už jste za celou dobu co vůz vlastníte dostali aktualizaci? V dubnu jsem se obrátil na facebook stránku Škody, kde mi byla sdělená informace o vývoji Bolera 1.2, nic víc. Pravidelně kontroluju portál a ptám se v prodejně, ale za rok a půl neproběhl jediný update, tak se trochu bojím, že se na nás zapomnělo.
  16. Přidávám ukázku 17" kol, sice opožděně, ale snad nevadí:). Co se týče velikosti, tak mě 17" vůbec nevadí, měl jsem tuhle zimu 15" plecháče a nějaký extra komfort navíc jsem nepociťoval. Je to sice malinko tvrdší, ale nic extra znatelnýho a pokud vám záleží i na vzhledu auta a ne jen na jeho funkci, tak bych vůbec neváhal :).
  17. Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo zatím obdržel jakoukoliv aktualizaci pro Bolero, jestli má vůbec smysl očekávat aktualizace. Mám F3 už 13tý měsíc s verzí MIB2, ale aktualizační portál mi nic neukazuje a na facebooku mi při dotazu dají neurčitou odpověď. Možná je u automobilek normální čekat, ale už jsem nějak zvyklý, že SW podpora bývá na trochu vyšší úrovni. Navíc se poslední dobou bohužel často setkávám se zaseknutím Smartlinku a Android Auto a následným restartem Bolera, tak bádám jestli to ve Škodě vůbec někoho zajímá
  18. Já bych na něj tak neútočil, sama Škodovka výrazně posrala jakoukoliv informovanost zákazníků o funkci Smartlink a podobně. Kdybych netrávil týdny na anglických fórech, tak sám nevím že taková funkce bude. Nikdo od Škody mi nebyl schopný říct, za jakých podmínek bude Android Auto a Apple Carplay fungovat a na poslední chvíli jsem si stihl do výbavy přidat balík Smartlink. Na to, že jsem kupoval věc za statisíce, tak měla Škoda mizivý zájem na mojí spokojenosti a informovanosti.
  19. Tahle verze půjde: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-1-6-240030-2719917-release-release/
  20. Důvod je jednoduchý. Na www.apkmirror.com je pro verzi 1.6 pouze arm64 verze, která jde nainstalovat jen na nejnovější typy čipů (Např Huawei Nexus 6p má arm64 verzi). Zato váš telefon je pouze arm(32) a nainstalovat vám tak jiná verze nepůjde. Musíte počkat, až Android Police zveřejní apk i pro ARM čipy. Já taky čekám a čekám
  21. Já mám za sebou cca 2200 km, z toho 2000 km byla cesta Itálie a zpět. Po tom, co jsem viděl vaše spotřeby, tak jsem se ze začátku celkem bál, protože auto jelo kolem 8,6 (Praha), ale během cesty po Itálii si motor nejspíš začal sedat a spotřeba se pohybovala mezi 4,9L (nejideálněji, mírně z kopce po okresce), kolem 5,3-5,8L (nejběžnější, velká část cesty měla tuhle spotřebu - počítáno vždy od tankování, těch bylo několik, 3xČR, 2xRakousko a 1xItálie kvůli snížení nákladů) a po dálnici Z německa do Prahy po dálnici 130km/h průměr 6,1L. Takže to nevypadá zle:). Podotýkám, že mám 81kW combi na 17" kolech.
  22. Rádio hraje i při spuštění Android Auto, dokonce i po spuštění navigace. Spotify by měla být jedna z mála aplikací, co zatím Android Auto podporuje, viděl jsem to ve videu.
  23. Taky to občas pocítím. Ale ještě víc nemám rád, když stojím do kopce a nějaký chytrák si stoupne 20cm za mě a nepočítá s tím, že auto může popojet zpět
  24. Jak už se psalo nademnou, ML a SL jsou dvě rozdílný věci: Mirrorlink: Smartlink: Android Auto Apple Carplay
×
×
  • Vytvořit nový...