Přejít na obsah

nixberg

Uživatel
  • Počet příspěvků

    196
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem nixberg

  1. Jde to extremne spatne vycistit z vnitrni strany, protoze je skoro nemozny odstranit vlakna z uterky a to ani stlacenym vzduchem. Pokud to jde tak reklamovat.
  2. Taky se mi na 2.0tsi pri nizsich teplotach objevuje drnceni od spolujezdce v otackach kolem 1900. Jsem si jistej ze to neni interier, protoze ten uz mam vypodlozenej vsude dvakrat :D Bylo tady zminovano drnceni palivove vedeni v nosniku, neni na to od SA podobne opatreni jako to topeni? Potreboval bych vedet jak se k tomu dostat a vypodlozit ho. Diky
  3. Tyto TSI naopak dost vynikaji nizkou spotrebou, pokud tomu clovek prizpusobi jizdu. Umi i pod 6.5l pri prumerne rychlosti kolem 80km/h - okresky do 110, sem tam predjizdeni a akcelerace ale hlavne plynulost provozu, zadny vyrazny kopcovity profil trasy. Kdyz jedes velkej klobouk tak se dostanes i pod 6 - to je uz opravdu jen lechtani plynu :)
  4. Tohle mi dela latkovy potah v rs, protoze to je nejaka tenka smejdska "latka". Pomuze to vytepovat, ale jen na chvili nez to povoli.
  5. nixberg

    Volant alcantara

    to je vlastnost volantu z alcantary, mnohem rychleji se opotrebovava. Neni to do spotrebaku, ale do aut na okruhy kde opravdu vyuzijes ten vetsi grip, coz je asi tak jedina prednost pred klasickou perforovanou kuzi. Tak reklamuj, dupej po nich a za 5 mesicu znovu nashle :)
  6. zajimavej clanek, btw. zachova si nove generace i neprimej vstrik? Nejak jsem se tam o tom nedocetl, ale nekde jsem slysel ze by uz mela mit pouze primej.
  7. Pouze ze sve zkusenosti s 2.0tsi rv 2013 a najezdem 75t km musim rict, ze zatim jsem naprosto spokojenej. Ikdyz tenhle rok vyroby mel nejspis starou verzi turba, ktery se nehodi na chip a obcas se vysype, tak v serii je bez problemu. Olej to nezere, umi jet usporne kolem 6.5l. Musim ale rict, ze muj najezd probehl v zasade opacne jak bude probihat tvuj, tzn 80% dlouhe trasy nad 100km. Urcite se tu najde nekdo se zkusenostma s vice exemplari a bude znat nejaky nemoci toho motoru. Obecne ale pokrok lepsim smerem oproti predchozi generaci motoru, na tom se asi shodnou vsichni.
  8. kdyz budes mit cistou uterku, tak ti to smouhy neudela. Ja na tyhle veci, displeje a okna pouzivam slabej roztok isopropylakholu a destilky a nikdy na nicem nezustala jedina smouha.
  9. zakladni vec je tyto lehce poskrabatelne povrchy cistit zasadne necim s dlouhym a jemnym vlaknem, ktery necistoty "vstreba" a nesune je po povrchu - coz priklad te uterky na bryle. Samozrejmost je to pred prvnim setrenim necim poradne zvlcit. I tak je podle me nemozne to plexi udrzet bez skrabancu. Asi bych byl pro ten stlaceny vzduch na odfouknuti toho nejvetsiho bordelu a ten drobnej tam proste nechat
  10. letos jsem presel na dunlop sportmaxx rt2 z conti sportcontact 2, ktere jsem mel z vyroby a ke konci uz byly docela poskakane. Prekvapilo me jak moc jsou tissi, a celkove maji nizsi valivy odpor. Na druhou stranu mi prijde, ze tolik nedrzi v zatackach, ale asi to je tim ze za sebou maji jen par stovek km.
  11. No asi uz s krizkem po funuse, hlavne ze se to povedlo Musi se vytahnout cely budiky, odmontovat zadni kryt kvuli odjisteni toho nulovaciho tlacitka. Pak se jen vycvakne ramecek s plexisklem, je na zapadkach.
  12. jinak kdyby to nekoho zajimalo, budiky jdou vpoho vytahnout a plexi z nich jednoduse demontovat. Jde to krasne vylestit rucne nejakou jemnou brusnou pastou a na zaver jemnou lestici pastou. Pak aplikovat nejakou ochranu proti UV. Dobre je mit vnitrni cast plexi stale zakrytou, jak tam jednou napadaji vlakna z mikrouterky, je problem to z toho dostat (reseno destilkou).
  13. jo, nekdo tady problem s rezonujicim vedenim paliva resil. Myslim ze musel dolu celej ten plastovej kryt ze spodu. Pak jeste nekomu vibroval nejakej uvolnenej kabelovej svazek ve spodni casti B sloupku.
  14. no nic, odpovím si sám. Chce to jen hodně hrubé síly a tahat nejdřív spíš na levou/pravou stranu, pak vycvaknout druhou . Prosím admina o zamknutí tématu..
  15. Zdravím všechny, mám problém s vyndáním rámečku s výdechy v centrální části. Loni jsem ji vpohodě vytáhl abych narovnal chromovou listu, která ji lemuje. Včera jsem to celý chtěl vyndat abych to podlepil, páč se mi zdá že nad ní drnčela palubovka. Teď ji ale za boha nemůžu vytáhnout, drží tam jak přišroubovaná. Mám vytáhlej displej infotainmentu a tahám ji směrem k sobě a nahoru jak je v dílenské příručce, ani ťuk. Nemáte někdo osvědčenej návod jak ji uvolnit ze západek?
  16. Ten vibrator je kram, mam to v benzinaku a musel jsem to trosku hardwarove odtlumit na snesitelnou uroven. Jde to samozrejme poladit pres VCDS. Ovsem co me trapi vic je tlacitko volby jizdniho profillu, ktere ze zacatku vyroby nebylo oznacene jako VRS, ale jen jako Mode. Nemel by nekdo cislo dilu? Predpokladam, ze zakladatel tohoto vlakna by ho taky uvital pokud se rozhodne si tam ten vibrator nainstalovat.
  17. po zime to vzdycky setru mikrovlaknovou uterkou namocenou v nejakym univerzalnim cistici, jde to rychle pryc. Jen u zrcatek je problem se tam prstem dostat. Zaroven vycistim i bordel napadanej v tom zlabku. Moc dobre to vyreseny neni a to zeleny vypada jak kdyby clovek jezdil v nejakym vraku, kterej stal 10 let na zahrade.
  18. Tam muze cvakat uplne cokoliv, pravdepodobne ale to napojeni posuvniku na plast B sloupku. Obavam se jedine co pomuze je to cely vystrikat montazni penou Mel jsem to dole asi 4x a vycpaval tlumicim materialem, oblepoval ... a nakonec pomohlo vycpat horni dojezd predniho okna.
  19. nekolikrat vycvakava se to do stran. Odchlipni gumove tesneni a zaber za hranu plastu kterej sundavas, vycvakne se to z te packy. Je to po obou stranach. Je to celkem robustni takze se neboj, ze bys neco zlomil.
  20. Tak jsem byl u karosar.cz - neuveritelny jak to dokazal spravit. Vubec nechapu, jak dokaze narovnat viditelne zalomeny plechy ... zlaty ruce.
  21. Omicron: revilohifi a pan Karlovsky v HK, nebo ahifi v Brne maji dobre reference. Treti moznost je vytlumit si to sam ... neni to zadna raketova veda a posun v kvalite reprodukce je vyraznej.
  22. Jasne, ale agresivni pot ti vyzere tu kuzi/kozenku celkove, ne jen na jednom miste ... Jinak, ja nemam pochyb o nekvalite nekterych materialu v O3 ale zrovna toto je dusledek vozeni si ruky na radicce, coz nesvedci nejen povrchu ale celymu ustroji. Pokud radis celou dlani nejen prstama a jen v momente kdy radis, tak takovy poskozeni neudelas. Reklamaci vzhledem k malymu najezdu pravdepodobne uznaji.
  23. Co s tema radickama delate, to si na tom vozite ruku, hladite ji palcem? Sorry ale toto se normalnim pouzivanim fakt stat nemuze.
  24. Ja bych rekl, ze naopak BT je jako zdroj zvuku zdaleka nejkvalitnejsi, alespon co se aut s Cantonem tyce. A to je nazor mnoha uzivatelu na ruznych diskuznich forech. Dulezity je nejprve nastavit hlasitost bluetooth pres infotainment, stejne tak na mobilu na max a az nakonec teprve zesilovat hlasitost/upravovat ekvalizer.
  25. A to by si clovek skoro i myslel, ze by to ve fl mohli vychytat! Aspon si ten vibrator muzes uz pres infotainment ztlumit bez ohledu na zmenu rezimu motoru.
×
×
  • Vytvořit nový...