Přejít na obsah

Patrik Supík

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 312 zobrazení profilu

Oznámení Patrik Supík

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Přestala mi svítit zpátečka u škoda superb II. Koupil jsem dvě stejný nový a po výměně mi nefunguje pořád a svítí mi pořád kontrolka světel. Zkontroloval jsem i pojistky a zdají se být v pořádku. Tak nevím co s tím. Předem děkuji za rady a omlouvám se zda se už tento problém řešil, nemohl jsem ho dohledat. Děkuji za pochopení. btw. Chyba v popisku, jedná se o levou zpátečku.
  2. Mám nejspíš tentýž problém. Kolik mě ta oprava bude zhruba stát v servise? Ví někdo? Díky za odpověď
  3. Ok, zkusím. Snad tam nenadělám víc problémů Díky za rady
  4. Ok a zvládnu to vyměnit sám za pomoci rad Google, nebo na to spíš nějakyho elektrikáře?
  5. No tak jsem to projel a můj problém tam není řešen. U mě to je tak, že dálkovým klíčem otevřu víko kufru, ale nefungují mi tlačítka na kufru, jak na otevírání, tak na twindoor.
  6. Nevyzná se někdo v Superb II, twindoor a víko kufru? :)

  7. Zdravím, mám menší problém a chtěl bych se poradit. Mám superb II, sedan, . r.v. 2009, 1,8 Tsi a nedávno mi začal blbnout kufr. Mám twindoor a nejde mi otevřít víko kufru a nefunguje mi ani twindoor manuálně dotykem s tím že víko kufru můžu, ale otevřít dálkovým na klíčích. Zkoušel jsem už vyměnit pojistku, ale nepomohlo to. A chtěl bych se poradit co by to mohlo být, popř. kolik to bude stát, ještě než pojedu do servisu, abych nebyl překvapený. Díky moc za rady. Patrik
×
×
  • Vytvořit nový...