Přejít na obsah

FildaUp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem FildaUp

  1. FildaUp

    VW UP facelift?

    HWSpeedy: Dělené okno je kvůli stahování, to je jasné, ovšem výklopné mají něco do sebe a nedám na ně dopustit ;-) Červená palubka je plast, ale docela dobrej. Jsem s červenou palubkou spokojen, pač auto mám v červený a krásně to ladí s holými částmi dveří ;-)
  2. Joseamigo: Sorry že až teď (byl jsem na dovči), NSF je zkratka New Small Family, aneb Škoda Citigo, Seat Mii a VW Up! (Prostě oficiální název pro trojčata). Já už mám přes 7000km, nedávno jsem projel i kus Slovenska, od Kútů přes Bratislavu, Žilinu a Čadcu na Ostravu (vše po dálnici), takže kilometry přibývají stále. Jinak si myslím, že 17" kola už by byly o ničem, to už je na takovéhle auto moc. Leda, že by ho někdo měl na víkendové balení holek po městě, a nejezdil s tím po našich silnicích ;-)
  3. FildaUp

    VW UP facelift?

    Šňúrky na plato, ovládání okna spolujezdce, blinkry do zrcátek, to chci. Zadní okna mi více vyhovují výklopné, řazenído H mi nevadí, stropní světlo může být ;-) Ještě bych viděl jednu novinku, která ale není na fotkách patrná, nicméně vím skoro na 100% že ji chtějí udělat ;-)
  4. Joseamigo: Při autě starém půl roku a 6000 najetých km si myslím ještě není nutnost něco domazávat. Navíc předpokládám, že uložení spojky není řešeno "mazuchtivým" uložením. No doufám, že se podaří něco. Všeobecně zatím nejezdí moc vozidel z NSF, takže člověk si pomalu nemá s kým pokecat. Chtělo by to udělat sraz vozidel NSF, ať můžem srovnávat a poklábosit. ;-)
  5. Voice: Pardon, překlep ;-) Měl jsem na mysli brzdu (ale jelikož jsem vždy při startování držel brzdu zadní, která je v místě spojky u normálních motorek, na kterých v poslední době jezdím víc (i když co je normálního na Jawě 20) tak už si to pletu). ;-) Jinak asi jsem odhalil původ lupání spojkového pedálu ;-)
  6. Joseamigo: Polabská nížina? Co někdy dát sraz prcků ze stejné fabriky?? Já jsem od Kolína ;-) jinak máš pravdu, autí je dovádivé, umim jet i za 3,8 litru na sto, ale to už je tak na noc kdy nic moc nejezdí a není koho brzdit. Běžně jezdím kolem 4,7 a možná ta spořeba bude vyšší díky 16" kolům. Netuším. Technikus: jo, já to měl i na skútru, ale tady jsem se fakt divil. Nejen, že jsem spojku nezmáčk, ale i tam byla jednička... Ale říkám, jsem zvyklej startovat se spojkou, už se mi to snad podruhé nestane ;-)
  7. Technikus: Pokud vím, chystá se nějakej facelift nebo co, tak nezbývá, než se modlit. Osobně mám manuál klimu a klasickej palubák, a stačí mi to. U té digi klimy bych se modlil v možnost úplného vypnutí kompresoru (nevim, neznám, nikdy jsem v autě digi klimu neměl) pač ani těch 55kW nemá dost výkonu na dostatečnou akceleraci či rozjezdy do kopců při zaplé AC. Pouštím ji pouze za ustálené rychlosti nebo pohodové jízdě když už je moc horko ;-) Joseamigo: Zvláštní, zrovna včera jsem zapoměl na spojku při startu a zařazená jednička se mi postarala o celkem nepříjemný šok. Díky bohu předemnou nikdo neparkoval... To se mi stalo poprve v životě, jinak vždy startuji se spojkou.
×
×
  • Vytvořit nový...