Přejít na obsah

zulda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zulda

  1. Díky za reakce. Bohužel jsem svíčky fyzicky neviděl, pouze jsem viděl výpis chyb z diagnostiky prvně občasná chyba v 2 a 3 válci a poté již chyba trvalá.
  2. Dobrý den, mám následující problém. Vlastním Škodu Octavii II. 1,9 TDi, 77kW, r.v. 2006 (model rok 2007). Auto jsem zakoupil v minulém roce v září, když mělo najeto 163 tis. km. V zimě minulého roku auto začalo hůře startovat, tak jsem zajel na diagnostiku, kde se objevily závady žhavících svíček na 2 a 3 válci. Pro jistotu jsem tedy nechal vyměnit všechny žhavící svíčky, s tím, že se zjistilo, že v minulosti byly již ony svíčky na 2 a 3 válci měněny (místo originálních Beru byly užity Bosh). Doufal jsem, že se závada již neobjeví, přes léto vše ok, ale nyní, když opět když začala zima, vše začíná znovu, vada se opět objevila, v servisu bylo řečeno, že je nutné vyměnit opět žhavicí svíčky, nyní vyměněno za NGA, ale chyba se opět objevila. Prosím o radu, čím by to mohlo být? Velice Vám děkuji za jakoukoli radu
  3. Hledám spolehlivého klempíře a lakýrníka na opravu blatníku pro Octavii II. Nejlépe Praha případně okolí směr Beroun. Děkuji za typy.
  4. Ahoj, měl bych dotaz. Byl by někdo v Praze schopen respektive ochoten mi naprogramovat denní svícení do mlhových světlometů s 60% svítivostí? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...