Přejít na obsah

standa2003

Uživatel
  • Počet příspěvků

    116
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli standa2003

  • Narozeniny 20.3.1957

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.sbashop.cz

Návštěvy profilu

935 zobrazení profilu

Oznámení standa2003

Nováček

Nováček (1/14)

41

Popularita

  1. Jsem v Egyptě asi mi to nevyjde
  2. Půjdu na snídani už mě nebaví ležet a po snídani asi k moři. Pěkně makejte ať je na důchody.
  3. Tento týden mi v servisu aktivovali denní svícení i v zadu a docela jsem se divil že tam jsou ledky.
  4. Žijeme na horách a zde je to normální jen podle TV je divné že v zimě padá sníh a mrzne
  5. Nějak usnulo to sezení o páté rád bych se ještě před EET pořádně nacpal. Je velká škoda že už není Clitnovo setkání Octavii na autě mám samolepky 2014 a 2015 a vždy každej na to čumí o co jde.
  6. Taky jsem vypnul zobrazování značek maxidotu jde vypnout zobrazení maxidotu colubbus nejde dál jsem i kus papíru na kameru byl jsem překvapen jak navigace celkem přesná na zobrazování značek asi tak + - 4m od značky obce. Samozřejmě že značku nad rámec map čte kamera. Jinak k tomu člověku co chce brát řidičský jen toto zřejmě nejel autem které má asistenty je to super věc například na tempomat jezdím i v obci a nestarám se o rychlost o vzdálenost mezi auty atd. Je to jen zvyk. Na dálnici když jedu na Prahu nastavím tempomat na 140 km co největší odstup a zlehka držím volant ono to samo jede řídí a když dojizdim auto jakmile se zobrazí na maxidotu vyhodím blinkr a po předjetí se zase vracím je to super. Akorát takový postřeh stává se docela často že auta co předjíždějí snižují rychlost máte taky tu zkušenost.
  7. Náklady zaměstnavatele jsou zhruba dvojnásobek čisté mzdy.
  8. Mě je úplně jedno kde si auto bere údaje pro čtení značek, jde mi o to aby vše správně fungovalo. Nemusíš mi dávat lekci z aktualizacích map, to jsou věci které samozřejmě znám.
  9. Mám to vše koupené originál s montáží ve škodovce tak chci aby mi vše fungovalo po roce od změny zákona tak jak má. Protože i nefungující software je závada a u auto co stálo bez 50 tisíc 1 mega. Jsme s technikem domluveni tak že pošlou reklamační dotaz na škodu a uvidíme. mapy jsou v ceně auta aktualizovány pouze 3 roky, záruku mám 5 let.
  10. Přesně tak na opravovaných úsecích to čte aktuální značky. A k těm značkám začátek a konec obce značky si obce posunují a změna rychlosti je ihned po značce pochybuji že někdo upravil mapové podklady, protože těchto změn proběhlo mnoho. Dnes jsem v servisu a po dohodě s technikem budeme tuto závadu reklamovat. V autě užívám doscela dost elektroniky a když je auto v záruce tak má vše fungovat ok. Něco k dodat tabulkám taky mi to nečte všechny například po-pa +čas atd. Zjistil že čtení značek je taky závislé na správném umístění značky hlavně výšky nad zemí.
  11. Tak asi takto v autě mám mapy aktualizaci 2017. Čtení značek užívám 2,5 roku montováno při výrobě auta. Auto čte i začátek a konec obce 50 km na konci obce přepne na 90km. V Německu na dálnici Gorliz Drážďany je i úsek kde rychlost neomezená ukazuje ležatou osmičku. Asi jsi mi nerozuměl od 1.1.2016 platí na silnici pro motorová vozidla rychlost 110 km, za značkou SMV naskočí 130 km , nebo při jízdě po dálnici z Prahy na Liberec je nad Černým Mostem značka SMV ale na autě to napíše 130 km, v Boleslavi je značka 110km a za ní asi 200 m značka dálnice 130km ale auto má stále 110km. Nebo z Liberce do Turnova je silnice pro motorová vozidla tj. za SMV píše auto 130km má být 110km, kousek za značkou je značka 130km. Takže jak píšeš že si pletu jablka z hruskama je blbost prostě potrebuji aby auto fungovalo jak má a udávalo rychlost správně. Jinak auto ukazuje při jízdě z vozejkem rychlost např 130 km a vedle 80km + dodatková tabulka.
  12. Mám jiný problém ten jsem konzultoval s Clintem a ten mi řekl ať to zadám na fóru. jedná se o správné čtení dopravních značek autem, auto nezná vůbec značku "dálnice" a na silnici pro mot voz stále ukazuje rychlost 130 km má tam být 110 km. V Německu a Polsku čte značky bez problému. U nás to fungovalo taky ok až do 1.1.2016 nové značky a rychlosti. Columbus mapy jsem aktualizoval.
  13. Mám tento problém též ale až letos a když je venku docela mráz. Při couvání je v autě smrad - jako výfuk? V létě to bylo dobré. Auto je normálně servisované. Dále mám jiný problém ten jsem konzultoval s Clintem a ten mi řekl ať to zadám na fóru. Nevím kam. jedná se o správné čtení dopravních značek autem, auto nezná vůbec značku "dálnice" a na silnici pro mot voz stále ukazuje rychlost 130 km má tam být 110 km. V Německu a Polsku čte značky bez problému. U nás to fungovalo taky ok až do 1.1.2016 nové značky a rychlosti. Columbus mapy jsem aktualizoval.
  14. Ahojte nahrál jsem nový soubor na USB kartu nejprve to naběhlo nechal jsem aktualizaci běžet asi po půl hodině jdu do auta a nic. potom mi to stále píše že na usb není aktualizační soubor. Musí být ten to soubor na SD kartě nebo i na USB. Děkuji Standa
×
×
  • Vytvořit nový...