Přejít na obsah

o3viki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    276
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem o3viki

  1. včera jsem měl cestu kolem AS, tak jsem auto nechal napichnout na diagnostiku. Ta ukázala pouze hlášky že v klicku bylo nízké napětí. Data byla poslána do ŠA a mojí stížností, ze se mi baterie v klicku vybila po 3 měsících. Tak uvidíme jestli se něco změní. Možná ŠA uvede, že nekupuju "autorizovanou" baterii u AS.
  2. Tak nova baterie v klíči vydržela 3 měsíce. Dnes opět hlaska od PP ať vymenim baterii v klíči. Jelikož se mi s tim nechce do AS tak budu muset vydržet až do podzimu, kdy jedu na výměnu oleje. Tak do té doby ještě nějaká baterie padne.
  3. V mem případě B sloupek ani muk. Soucítím s těmi, co B sloupek přivádí k šílenství.
  4. Baterie musela být vyměněna. I včera stále hlásil MD ať se vymeni baterie v klicku. Po výměně vše OK, jen se mi zdá ze červená kontrolka znacici uzamceni vozidla po uzamceni několikrát rychle zabliká a potom blika už pravidelně. možná to tak bylo i předtím jen jde si toho nevšimli nebo jsem tomu nevěnoval pozornost.
  5. Včera se mi objevila taky hláška, abych vyměnil baterii. Dnes jsem použil druhý klíč a OK. Zítra zkusím opět ten první. Uvidím zda to bylo chladem nebo už je baterie po 26 měsících v klíčku vybitá. Dá se někde zjistit jaká serie klíčů ja vadná? Myslím buď rok výroby auta nebo nějaké označení klíčů?
  6. Měl jsem možnost jezdit s tímto motorem asi 10 dnů (najeto cca. 500 km), než mi opravili moji 1.4 tsi. Na volnoběh vibrace, ale po čase si člověk na ně zvykne a pak už mu to nepřijde. Při jízdě pokud se nevytáčí motor, tzn. rozumná jízda, není motor skoro slyšet. Vhodný pro řidiče, co jezdí s rozumem a nikam nespěchají. Pokud jsem vezl rodinu a plně naložený kufr, na okamžité předjíždění mi chyběl výkon, ani podřazení a vytočení motoru moc nepomohlo. Nutno dodat, že když jsem auto dostal, když mělo natočeno 1500 km. Překvapil 6-ti kvalt, to jsem u této motorizace nečekal. Štval SS - permanentně.
  7. Chlapi, beru zpět. Nechal jsem se unést. V OIII lze na maxidotu listovat pouze v seznamu volání. Listovat v seznamu kontaktů šlo u mé staré služební OII FL.
  8. To Majkl22:Pokud mas maxidot tak lze v telefonním seznamu normálně listovat.
  9. Nabízí mi to možnost aktualizace Bluetooth na verzi D350. Aktualizoval již někdo? Naznal systém nějaké podstatné změny?
  10. Nemám ten pocit že by dálky svítily špatně. U potkavacek jsou situace, kdy lituji ze jsem tez nevolil xeny. Ale 30T byl argument proč ne.
  11. Nevrže nic. Asi málo mrzne. Diky bohu za to že u mě nic nevrže.
  12. Nějaké foto vysledku za šera by nebylo?
  13. Ale někdy bych to chtěl slyšet, ať vím, čeho jsem zatím ušetřen.
  14. Me jediné co vrže je dětská autosedačka. Ale tu postupně podlepuji. Jinak klid. Nemyslím si clinte, že by jsi u mě pochodil. Jsem na pazvuky tez haklivy.
  15. Taky nemam problém. Ale třeba je to tím ze mam kombi a 16" kola, která filtruji daleko lépe a kastle se tolik nekrouti.
  16. Jsem na tom při 13000 km tak jak psal kačer. Spotřebu neřeším. Kdybych řešil, koupím si tdi.
  17. No jo ale pokud dobře vidím, tak to mají kluci z ŠA poreseny jen v případě dolní polohy podlahy. V případě horní polohy jsme tam kde jsme byli na začátku.
  18. Přidejte někdo foto těch hacku z RS nebo SIII.
  19. A nešly by s SIII ty háčky použít popřípadě upravit na OIII.
  20. Upřímně řečeno nevím. Nejsem schopen ani ty svoje "prototypy" předělat do nějaké lepší verze. Jsem poslední dobou pracovně hodně vytížen a zbytek času věnuji rodině. Omlouvám se. Možná za měsíc dva, najdu nějaký časoprostor pro realizaci.
  21. Vyrobit to není problém ani pro tebe. Ale nesmis na to spěchat. Časově to nedávám.
  22. Ano, samovyroba. Je to jednička plech ohnuty do L a vždy vložený pod ten černý plastový díl.
  23. Jindrous, tak jsem se dostal konečně k první realizaci. Je to "hard" verze vůči tvé "soft". Zatím je to prototyp, není to ani natřeno. Instalováno dva týdny a zatím splňuje očekávání. Pokud je podlaha dole není problém. Při horní poloze dodělávám stejným způsobem pro uchycení uprostřed. Uchycení za sedákem bude problém, pač musím nejdříve zjistit, jak demontovat mezipodlahu. Pak přidělám podobným způsobem (doufám).
  24. Osobně jsem též názoru, že s WP si auto rozumí lépe než s Androidem.
×
×
  • Vytvořit nový...