Přejít na obsah

TorretoCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

460 zobrazení profilu

Oznámení TorretoCZ

  1. Nic takového nepozoruji a turbo vůbec neslyším. Dělo se mi něco podobného u Rapida, kdy v servise při skládání přívodu vzduchu k turbu zapomněli na těsnění. Nicméně to byl spíše zvuk syčení vzduchu pod tlakem, ne pískání. Určitě bych to viděl na servis.
  2. O4 RS liftback 2.0TSI DSG Objednáno koncem ledna 2021, dodáno v polovině června.
  3. TorretoCZ

    Onboard kamera

    Ahoj, je mi líto, co se ti stalo. Mám taky Mio 846 a schválně jsem to teď doma vyzkoušel. Při nastavené vysoké citlivosti stačí malé drcnutí do kamery a do pár sekund začně blikat dioda nahrávání. V reálnu si ale myslím, že to není schopné zachytit, když se ti třeba někdo otře o nárazník nebo jinak se lehce opře o auto při parkování. To by potom rozhodil i foukající vítr. Za mě by ta citlivost mohla být větší, ale není to úplná tragédie.
  4. TorretoCZ

    Onboard kamera

    Ano, souhlasím, takový USB-C kabel, který by pasoval, není možné sehnat. Nezbývá než využít konektoru na kameře a ne na držáku. Výhodou pak je, že konektor kamery je hned naproti konektoru zrcátka (v případě umístění kamery napravo od něj). Ono sehnat kabel USB-C <-> Mini kratší 50cm je v Česku taky docela oříšek. Já objednával v Číně.
  5. TorretoCZ

    Onboard kamera

    Koukni na MIO MiVue 846, která má režim pasivního napájení, resp. je schopná na integrovanou baterku až 48 hodin hlídat zaparkované auto G senzorem. Bohužel na svoji O4 stále čekám, takže nemám v praxi odzkoušeno.
×
×
  • Vytvořit nový...