Přejít na obsah

maniaX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem maniaX

  1. Ahojte, dnes jsem objevil odpojenou hadici v motorovém prostoru, přesněji spodní hadice u boxu se vzduchovým filtrem (Označeno na obrázku). Nevím jak dlouho mohla být tato hadice odpojená, jaký to mohlo mít vliv na jízdní vlastnosti auta? Cukání? Ztráta výkonu? Někde jsem tady na fóru našel, že je to hadice k sekundárnímu vzduchovému čerpadlu. Nejsem moc automobilově zdatný, tak mě zajímá co se dělo, když to bylo odpojené. Díky.
  2. Update po nějaké době: Problém stále existuje, někdy je to horší (objevuje se to častěji), jindy zase ne. Vyměněno: - palivový filtr, palivové čerpadlo, svíčky Už opravdu netuším čím by to mohlo být.... :-(
  3. Tak jen update: Byly to chycené zdvihátka, postupně praskaly až jedno z nich ruplo úplně a ojelo mi mírně vačku. Takže bacha na takové zvuky, ještě když jdou ke všemu z motoru.
  4. Ahojte, mám docela zajímavý problém, se kterým si nevím rady. Zkusím to co nejlépe popsat co jsem vypozoroval: Když jedu cca 110 - 120 km/h na tempomat nebo bez něj, to je jedno, tak se stane to, že jako kdybych najednou pustil plyn (rychlost jde dolů), auto začne prostě brzdit motorem, jako by tam přestalo jít palivo a po sekundě nebo dvou zase plyn naskočí a auto jede dále. Vypozoroval jsem, že se to stává většinou když mám míň než půl nádrže benzínu, dále v různých rychlostech, už se mi to stalo i při 80km/h a nestává se to při každé jízdě. Jsem z toho docela v pasti, protože fakt nevím čím by to mohlo být. Dneska se jde měnit palivový filtr a spojka, tak nevím jestli to s tím může mít souvislost. Jinak motor mám AZJ 2.0i 85kw. Díky všem za případné rady nebo podněty.
  5. :-D Okej zkusím na to mkrnou jestli to může být ono, jako taky mám osobně ten pocit, že to je někde od výfuku. Díky za tip.
  6. Ahoj všem, můj motor má nějaký divný klepající zvuk, nevíte čím by to mohlo být? Zní to trošku i jako díra u výfuku nebo u svodů, na rampě jsem to ještě neměl takže jsem se na to nedíval. Zajímá mě jestli náhodou neřešil někdo něco podobného. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...