Přejít na obsah

rennesis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem rennesis

  1. rennesis

    Chod spojky 1.4 TSI

    Nekde se tu doctes, ze to je ochrana proti podtoceni motoru. Kdyz plynovej pedal totiz nechavas ve stejny poloze i po naslednym “vypnuti” ty funkce, tak ti to skubne. Mam to stejne a taky me to stve.. Vyresis to agresivnejsim seslapnutim pedalu, ale do sedacky te to nezatlaci.
  2. Zdravim, mám podobný problém. Už jsem to hnal na reklamaci v záruce, tipoval jsem silentbloky na ramenech. Nejedřív nic v servisu nenašli, že v uložení je vše v pořádku. Po měsíci napsali ze škodovky klasický vyjádření, že auto není dělané na nerovnosti a že potřebujou video, aby to zjistili. Zajímalo by mě, zda jste měl někdo tohle vrzání i u sebe v autě a čím jste to případně odstranili - často tu padá mazání silentbloků, stabilizační tyčky, ložisko tlumíče, atd..
  3. Lasse: Zkus loga znovu stáhnout na http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/cz/cs/manuals/stationlogos.html?d1=discoverpro - většina jich je s transparetním pozadím.
  4. rennesis

    Chod spojky 1.4 TSI

    pava: Jsem na tom podobně. Za studena spojka na volnoběh nepravidelně mlátí. Je to cítit i trochu ve spojk. pedálu, není to ale vždy, ale hlavně při studených startech. Co myslíš, je to podle videa na reklamaci celé spojky? Nejde jen o tohle, zařadit plynule mi dá s tímhle autem občas zabrat a někdy mi přijde, že prokluzují i lamely. Dík https://drive.google.com/file/d/1ml7c8Wn4zNNFJuzOJhwoq2zNCun3aRxnGg/view?usp=sharing
  5. Mám podobný problém, při jízdě na plyn při zatáčení doleva se ozývá rachtání od levého kola. Když vyhodím rychlost nebo nešlapu na plyn, zvuk slyšet není. Nejlíp je to slyšet při kličkování a zrychlování, nebo na kruhovym objezdu, pouze při pootočení volantu doleva. V servisu zjistili, že je vadný levý kloub, výměna ale nic nevyřešila. Zkoušel jsem ještě novou 1.4 (900km najeto) a zvuk byl stejný, ne-li horší. Prý je to charakteristický pro tyhle modely. Tím to pro servis haslo, prý si mám zvyknout nebo koupit jiný auto. Mě to v pořádku ale nepřijde, když vidim, že vám tu měnili třeba direfák a tím se závada odstranila.. @Lukajs007: Můžeš mi prosím napsat, kde ti výměnu provedli? Dík
  6. Ahoj, mám 1.4 TSI (103). Když zaparkuju na kopci, nechám jedničku bez ruční brzdy, auto zhruba po 10s vždy popojede (asi se protočí válce) a zase 10s stojí.. Má s tím někdo zkušenost, případně může to někdo třeba ověřit po cestě z práce? :-) .. Do servisu jsem objednanej na příští týden, ale nerad bych, aby mě jako tradičně odbili, že je vše v pořádku. Nechci zakládat další téma, ale mám ještě jeden dotaz k turbu - při nastartování studenýho motoru a vytočení plynu do cca 2000-2500 otáček je slyšet silně svištění turba jako ze stíhačky.. Zvuk se pak projevuje i při poklesu otáček jako bych měl namontovanej blow-of-ventil.. Motor v týhle situaci přidává dost plyn, na dvojku to táhne víc než obvykle. Nejedená se ale o extrémní mrazy - při stání v cca 18°C na sluníčku.. Ujedu 500m a zvláštní zvuk se vytratí. V servisu se to tak špatně bude dohledávat, protože když už tam přijedu, zvuk bude pryč (řešit to budu parkováním přes noc). Chtěl jsem slyšet váš názor.. Díky
  7. Stahovací pásky - ideální řešení. Ale teď už to tam nedám, to by se zase muselo celý sundat.
  8. Je to jenom čistej matnej plast. S tím pletivem to neni špatnej nápad. Ale do servisu se mi s tim už nechce, obzvlášť, když ta demontáž stála 2 tisíce, a nejsem si jistej, zda by tam to pletivo šlo dát i bez sundání nárazníku. Plus jak by se to tam uchytilo aby to drželo pevně.
  9. Už jsem se rozhodnul pro tu černou, ale je pravda, že tý poloviční výplně u základní mřížky jsem si všimnul. Nenapadlo mě ale, že by to mohlo dělat bordel uvnitř. Tak snad to nebude mít tak zásaní vliv na životnost motoru.
  10. Měnilo se klasický žebrovani za honeycomb (http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/masky-spoilery-mracitka/skoda-octavia-iii-predni-maska-honeycomb-ki-r-styl-rs-id:10169.eshop) ktery tam je prilepeny. Je to každopádně pálka.
  11. Dneska v servisu na výměně přední masky a rámečku. Cena za práci 2020,- s dph bez započítání masky (3200,-) nebo rámečku (900,-). Mimochodem ten rám byl objednanej od škodovky už tři týdny a pořád nedošel, prej maj celkově nějakej nedostatek RS dílů. Zatím tedy jezdim pouze s maskou.
×
×
  • Vytvořit nový...