Přejít na obsah

MichalOlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli MichalOlo

  • Narozeniny 1.10.1986

Oznámení MichalOlo

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. No vidiš a chlap z tés tránky mi tvrdí , že to ododat nejde , jsem si sním volal .
  2. Si S němapišu po mailu nevim jestli to pujde prověřují to , přece ať mi nikdo neřika , že neseženu středové kritky na kola náhradní .bohužel jsou atipické že jinak nic no.
  3. NO dival jsem se ,ale tam nemají ty pokličky potřebuji ty pokličky cely , protže jsme ty kola koupil a mám tam jen obyč pokličky to sou ty velky viš co .ale dík za radu. POtřebuju na tyto kola cely ty pokličky a pokud možno se znakem škoda že ,ale to možná hci moc mám tyto kola :http://www.mzb.cz/alu-kola/AL-40337_wsp-a8-ramses-w535-ap-7,5x17--5x112--et35-antracit-+-lestene-plochy/
  4. Ahoj nevíte prosím někdo , kde koupit středové pokličky kol na disky jak má třeba A8 ,ale aby tam nebylo audi a le třeba čisté nebo škoda znak??? hledám to po stránkách a nic. děkuji za radu.
  5. Jako že je těžká na předek a go vaček a tak okolo toh ve značkovym tak přes pade . a to je co každá dvaapulka. ale jinak 1.9 jede i líp než 2.5 nemám to ani nejak moc laďěny a kdykoli skoro chci tak dvaapulce udedeš . nebylo to myšleno zle spíš ten motor vačky čerpadlo vahadla a atd. problém od samé výroby ten motor.
  6. Nechci nikoho urážet ,ale vidím že tady ostatní urážet umí , kdybys trošku rozuměl autům , tak bys věděl , že superb 1.9d s naprostou jistotu v originálu žádné plíšky nemá !!! má to možná jen v některých výrobní ch měsících mrtvá 2,5 pulka ale jinak to nemá žádný superb . Takže než něco napíšeš tak otom trošku zapřemýšlet.
  7. Ahoj mám taky superba 1.9tdi 96kw , dělám ve škodovce , takže to mám tip ťop brzdy vše nové celý podvozek a taky mi to cvakne p ři dojíždění do křižovatky na zpátečku nebo při rozjezdu a vypadá to na desky , že se pohybují v brzdiči , jinak už taky nevím dělá mi to pravé zadní kolo a levé přední .Taky jsem z toho nemocnej.
×
×
  • Vytvořit nový...