Přejít na obsah

Lusta17

Uživatel
  • Počet příspěvků

    357
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lusta17

  1. V tom případě se se přikláním k zachování blinkru bez blikání. No a už snad ani nemá cenu tě chválit, ale jako vždy pěkná práce.
  2. Za mě teda ne. to snad raději nechat ten blinkr. Nemuselo by špatně vypadat, kdyby ten nápis rapid byl delší, ideálně začínal už u spáry dveří a tím schovat otvor po blinkru.
  3. Kecaj, TPI je. Mě auto opravovali těsně před koncem 5-leté záruky, záruka uznána bez problému.
  4. Však já jsem nepsal nic jiného než, že jsem nechal ty praskliny opravit. Na nic jsem si nestěžoval.
  5. Nakonec jsem se rozhodl to nechat opravit. Uvidím jak to dopadne. Auto je od včerejška v servise cca tak na jeden a půl týdne.
  6. To sice bude, ale já osobně bych nechtěl červené podsvícení rádia v jinak zeleně podsvíceném autě. Ale dá se samozřejmě sehnat zeleně podsvícený Amundsen+, jenom je potřeba si dát pozor aby měl BT.
  7. Hlavně si kup rádio se zeleným podsvícením. to v inzerátu je s červeným.
  8. Včera jsem reklamoval v servise popraskaný lak ve třech rozích. Reklamace uznána, ale chtěj sundat a vyměnit okno, sundat 5 dveře, opravit to a lakovat celou střechu. Do toho se mě moc nechce, ale bylo mě řečeno, že když to odmítnu, tak od toho dá Škoda ruce pryč a v případě reznutí to půjde celé za mnou. Tak nevím co teď Nechával jste to někdo opravovat ?
  9. Tak taky mám vyměněno v rámci záruky. Musím říct, že jsem to ani nečekal. 1.7. Jsem byl v servise s tím, že mě hučí klimatizace ( vzdávalo to zvuky jako když v okolí lítá helikoptéra), ale chladí normálně. Objednán na 10.7. s tím, že to pravděpodobně bude málo chladiva a že ho doplní a dál se uvidí. Při příjezdu na objednaný termín mě oznámili, že se kompresor bude měnit za Denso + vysoušeč dle pokynů Škodovky. Na stole technikovi leželo i to výše zmiňované TPI. Takže pro mě milé překvapení, že to šlo tak hladce. V servisu bylo tři dny. Auto je vyrobeno 10 . 2014 a mám 5letou záruku. Púvodní kompresor byl polský Sandem.
  10. Já jsem zadní kotouče musel vyměnit na 43 000 km byli orezlé jak prase. Bylo to už i cítit při brždění (vibrace). Problém je, že jezdím hodně často na služební cesty jiným autem a Rapid mě pak stojí třeba dva týdny venku a kotouče vesele reznou. Zadní se už nestíhaly obrzdit.
  11. Ono opravdu stačilo napsat, že se servisem byla dohoda, že udělají co zvládnou a zbytek, že si zařídíš sám. Pak by se tu do toho servisu nikdo nenavážel , ale spíše naopak, jak píše miklisek dostal by palec nahoru.
  12. Proč se do toho vůbec pouštěli, když to evidentně neumí, to ti jako předali auto, které v tu chvíli prakticky nemělo co dělat na silnici? A co ti k tomu jako řekli, ať si to doděláš sám, nebo co? Jsou to fakt velký profíci. Taky by mě zajímalo co si za to řekli.
  13. Mělo by stačit zapojit původní vodič zpět do konektoru a nakódovat do původního stavu.
  14. Lusta17

    Škoda SCALA

    Tuto informaci jsem četl už včera.
  15. Taky tě nechápu, než si jel do servisu měl si proměnlivý interval, auto ti vrátily s pevným intervalem o čem svědčí i faktura a teď ti tvrdí, že toto je proměnlivý interval a přesto se snažili to na něj změnit. Asi to budou specialisté na svém místě. A ty je ještě omlouváš, tak proč to vlastně řešíš ?
  16. No, ale to by si musel nastavit až po té výměně - psal že se mu těsně před ní ukazovali dva intervaly. A jestli lže nebo ne, k tomu se já vyjadřovat nemohu, protože ho neznám.
  17. Na straně 28 v tomto vláknu máš ofocené dvě faktury, jedna na proměnlivý a druhá na pevný. Vždy je v závorce uvedeno o jaký interval se jedná.
  18. Ta položka je pojmenovaná podle toho o jaký interval se jedná, já mám proměnlivý a na faktuře je v závorce uvedeno proměnlivý. Buď jsou úplně mimo a nebo ti záměrně kecaj a oblbují tě. Aty fotky jsou fakt malé.
  19. Jenom jeden detail na faktuře máš napsáno - servis výměny oleje (pevný), Tak jak ti mohou tvrdit, že ti nakódovali proměnlivý interval.
  20. Chce to zvedák pak je to docela v pohodě.
  21. Tak před 14 dny jsem se konečně po půl roce vlastnictví, dokopal k montáži faceliftových xenonů na mého Rapida. Dále následovala cesta k Ferdovi, kde bylo vše dořešeno. Tímto mu děkuji za perfektně odvedenou práci.
×
×
  • Vytvořit nový...