Přejít na obsah

modry rapid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 024 zobrazení profilu

Oznámení modry rapid

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. auto.bazos.sk/inzerat/49126966/Modul-automatickeho-rozsvietenia-svetiel-VWSkodaAUDISEAT.php Ahojte tak po dlhšej dobe. Fezoj07 je to namiesto jedneho svetielka spz a kable tahane k polubovke tam mam ten interface či ako sa to vola čo konvertuje signal na obraz a odtial do Amundsena. Čiže som objednaval dve veci :kameru+interface. Potom bol mierny problém s rozchodenim, ale nakoniec to ide. Inak nainštaloval som aj niečo takéto: horny odkaz
  2. Ahojte ja mam v rapide sb cuvaciu kameru v osvetlení ŠPZ s Amundsenom plus. Funguje ok akurat sa mi pri spiatocke nezobrazi na displeji auticko s parkovakmi iba obraz a pipanie.
  3. Ja mam tiež tie sportove. Prosím ťa a tu packu na sklon operadla si ako dal dole? Ďakujem
  4. Tak uz aj ja som si objednal to zakrytie kolajnic. Milstas prosim ta kolko dier s vrtal na kazdom sedadle? Dik.
  5. Ahojte tak dnes som bol v skodovke nieco sa opytat a prijmaci technik mi povedal ze pre moje auto resp pre rocnik 2014 ja mam januar mu hlasi nejaku aktualizaciu softveru RJ posilovaca-bezplatne. Len sa bojim ze mi zmazu dokodovane veci. Nevedel mi povedat ci to zmazu ci nie. Neabsolvoval to uz niekto?
  6. Dik. A ty mas aj cuvaciu kameru?
  7. Tak som sa stal uz aj ja majiteľ amundsen +, nahradil som nim swing a zatial maximalna spokojnosť. Inak chcem sa opýtať ukazuje vam climatronic?
  8. Ahojte chcel by som sa opýtať ako ste spokojní s Amundsenom+ tí čo ho máte. Plánujem vymeniť Swing za Amundsena +, len vzhladom k cene či sa do toho oplatí ísť alebo stačí navigácia v telefóne. Dakujem.
  9. Ked chces volat stlacis tlacitko vpravo na menu maxidotu a tym ze tam mas HF sadu je tam automaticky položka telefon. Koleckom ju potvrdis a tam uz ti píše: tel. zoznam, volane čísla atď. Samozrejme musíš mat na telefóne zapnutý bluetooth.
  10. Označenie RJ neviem:-( skusal ich asi dve a ktora komunikovala tak tu dal, robil mi to jeden manik co sa specializuje na vw koncern. Stalo ma to aj s robotou (cca1 hodina) 200 eur. V skodovke som sa na to pytal a povedali, že by museli objednať nejaku komplet elektr. kabeláž, v ktorej vedu aj kabke s HF do Swingu a proste blbosti a ze by ma to vyslo na vyše 1000eur tak asi tak.
  11. Napadlo ma nedala by sa dokodovat noha na brzde? :-) Nezistil niekto niečo nové co by sa dalo dokodovat? Myslím, že o HHC je tu tolko pipisane, že ani jeho vynalezca o nom nevie viac.:-)
  12. Ahoj Sliver v pondelok som si bol dať domontovat HF sadu origo. RJ HF sady je uložená pod sedadlom spolujazdca pod kobercom a kable idu v A stlpiku spolujazdca (mikrofón) a ďalšie do Swingu. Ja tiež nemam na volante tlačítka na telefon, ale da sa to ovládať koleckom a tlacitkom na pravej strane volantu.
  13. Ahoj takto isto by to malo fungovať aj na rapide bez svetelného senzora, ja som to skusil nakodovať cez VCDS podľa návodu, ale mne to nefunguje.
  14. Ďakujem ferdo, a lubinob suhlasim s tebou pýtať sa na take veci v skodovke je fakt blbost, total strata času.
  15. Práve že mam Swing aj mne to bolo čudné, chcel som si to dať v skodovke dorobiť a oni mi povedali, že proste moje auto to nepodporuje, jedine s vymenou RJ radia a to by ma stalo 1000 eur. Proste nechapem.
×
×
  • Vytvořit nový...