Přejít na obsah

FabiaTDI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

619 zobrazení profilu

Oznámení FabiaTDI

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Pak už jedině, že by vrzalo něco přímo ve spojce a to si nedokážu představit kde :D - nejde ani tak o to vrzání to by se dalo snést, ale jde to cítit do nohy a ovládání spojky je takové všelijaké
  2. Díky tohle je dobře cílená rada :) asi do toho půjdu, přeci jen nezdá se že by to bylo něco složitého. Na autě si dělám sám co jde, ale ani brzdy jsem nikdy neodvzdušňoval, do toho jsem se ze strachu nepouštěl a nechal na servis :) Dám vědět jak se zadaří ;)
  3. Video pro představu FullSizeRender.mov
  4. Místa je tam dost o tom žádná :) na výměnu lepší tak žárovka ?‍♂️
  5. Díky DušanV , spíš mě nešlo do hlavy proč jeden servis chtěl demontovat převodovku. Na prostor je to tam ok, a výměna bude tedy kus za kus, jediný problém co tedy řeším je to odvzdušnění. Jinak ano, u pedále nevrže nic, vše jde z motorového prostoru, a když při mačkání spojky dáš ruku na tenhle válec, cítíš to zadrhávání v něm - řekl bych že pod manžetou asi bude nějaké mazivo ? - když nastartuju a vyjedu za ten den poprvé je projev spojky ok, jakmile se několikrát použije cca 10-15 zmáčknutí, začíná povrzávat a nepříjemně se zadrhávat :/
  6. To mi při kliknutí na odkaz píše, že není dostupné ;)
  7. Zdravím , mám dotaz ohledně výměny pomocného spojkového válečku (5Q0721261K) - v poslední době mi po pár sešlápnutí spojky začne vrzat a chroupat právě z této součástky. V servisu mě oznámili, že pro výměnu bude nutná demontáž celé převodovky, v dalším servisu zase tvrdí že nemusí a oprava za cca 4000,- . Prodíral jsem se tím, jak tato součástka funguje a zdá se mi, že by to mohlo s přehledem jít opravit doma.. Máte prosím někdo zkušenost s výměnou? Případně na co si dát pozor ? Jakého vybrat výrobce ND? Chtěl jsem si stáhnout dílenskou příručku ale už jsem ji ke stažení nenašel :) Díky. Fabia III 1,0 TSI 70kW 2/2018 - nájezd 68000km
  8. Koupilo se před rokem, už tehdy bylo trošku pohasle podsvícení na tom otáčkoměru a včera přestala ručička. Na kolik by to tak mohlo vyjít oprava ? Nevíte o někom z ústeckého kraje kdo by to uměl ? Popřípadě nějaký návod?
  9. Ahoj, potřeboval bych poradit, jak jsou řešené žárovky v budících. Přestala mi svítit ručička otáčkoměru, a některé rozmezí cca 0-2000 / a pak ta samá část na opačné straně v červeném poli. Jsou tam žárovky napájené, nebo je jde nějak snadno vyměnit ? Díky za odpověď . (Superb 2, 2011)
  10. ahoj lidi, mám dotaz asi 1000km zpět jsem měnil ložisko na LP kole. nyní mi odešlo čidlo abs LP kola vyndal jsem ho a je trochu obrousene, dal jsem tam nové čidlo,ale nepomohlo to kontrolka se zase rozsvítí cca při 50km/h a do té doby ručička rychlosti ukazuje nepřesně ( je mi jasný že je to čidlem ) ale vyndal jsem tedy i to nové číslo jestli není už taky obrousene a trošičku jo. v pondělí jdu do servisu se silentblokama, ale chtěl bych znát vás názor jestli je to chyba čidla, nebo spíš montáže ložiska ? a taky jestli nevadí že budu jezdit bez čidla resp nezakrytou dírou po něm.
  11. Ahoj, mám problém při dešti i mírném mám na koberečku trochu vody a také je mokré těsnění už mě nenapadá čím by to.mohlo být koukal jsem.i pod tapec ale tam.není kde by to mohlo zatekat.... Těsnění vypadá v pořádku.. (R.v. 11\10) nesetkal.jste se s tím někdo? ?
  12. Toto je dobrý servis ale jak je vidět je tam fakt bordel :/ jsem doufal ze třeba někdo pozná chybu jen ve špatné zapojenem stálém +. Stejně tam musím tak je to tedy nechám udělat
  13. Mě v servise řekli, že to zkusit můžou ale ze neví jestli s něčím takovým něco i svedou každopádně díky
  14. Zdravím, koupil jsem Fabii 2010 a nefunguje mi automatické zapnutí rádia po nastartování, musím ho zapnout sám a bez klíče v zapalování zapnout nejde. Pročetl jsem tu všechno, ale chytřejší nejsem. Jen pro objasnění při koupi tam bylo origo to rádio s tím úložným prostorem pan predemnou předělal na Dance. Mam vyfocenou i kabeláž kdyby někdo věděl jak poradit pošlu do Sz ) Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...