Přejít na obsah

Dynastar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 078 zobrazení profilu

Oznámení Dynastar

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám stejný problém s mojí O3. Měl jsem již dvakrát na čištění ozónem v autorizovaném servisu. Auto je 2 roky staré a začlo nedávno při náběhu klimy ve vedrech smrdět. Dnes je to po druhém čištění, ale stejně mi po pár jízdách přijde, že se to bohužel asi vrátí. Co myslíte tedy, že je dobré provést pokud by to nezmizelo? Pročetl jsem celé téma a nápadů zde padlo tolik, že nevím který vybrat... Díky za rady :)
  2. Na své služební O3 1.6 TDI mi vyskočil olej už po 15 tisících. Jinak momentálně ukazuje výměna oleje 14700 Km nebo 382 dní. Myslím, že dávali nový před prodejem vozu. Ale dle posledního záznamu v servisní knize to mělo výměnu v květnu 2017, když to mělo 106 tisíc. Jedná se o manuál. Díky.
  3. Ahoj, nedávno jsem koupil O3 1.6 TDI, najeto 119 tisíc km. Nyní mám najeto 121 tisíc a hlásí mi to Servisní prohlídka za 19 dní. Nevíte někdo jaké úkony při této prohlídce dělají? Jelikož již auto není v záruce, tak to do autorizovaného servisu dávat nechci. Dle palubního počítače olej ještě v pořádku. Případně nějaké tipy co raději vyměnit. Auto jsem koupil přes Škoda Plus a všechny servisní úkony mám zaznamenány v servisní knížce a vždy to bylo v autorizovaném servisu. Děkuji za případné rady.
  4. Takže tato jednotka by mohla být v pořádku? Případně jestli máte nějaký tip kde zakoupit. Chápu tedy správně, že pouze vyměním za starou a vše by mělo fungovat jak má? Děkuji moc.
  5. Po letech se vracím k tomuto problému, jelikož jsem do teď vydržel bez HF. Poradil by někdo prosím, kterou jednotku do vozu pořídit, aby fungovalo spárování s novějšími telefony.Děkuji.
  6. Děkuji za info. Netušíte, zda je možná dodatečná montáž? Kupoval jsem vůz už jako hotový, tudíž jsem nemohl specifikovat.
  7. Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Mám již třetím měsícem novou Octavii III ve výbavě ambition plus. Jelikož s ní jezdím výhradně já, tak jsem nikdy nejel vzadu jako cestující. Nedávno jsme byli s kamarády na výletě, a tvrdili mi, že předchozí den vzadu fungovali reproduktory a další již ne. Po pravdě jsem neměl možnost vyzkoušet, zda vzadu vůbec nějaké mám. Dle specifikací na internetu píší, že auto má 4 pasivní reproduktory. Tento počet jsem napočítal již vpředu. Na zadních dveřích jsou mřížky reproduktorů také, ale zvuk nehraje. Netušíte, zda nejsou pouze osazené, nebo zda se opravdu jedná o závadu? Děkuji za radu.
  8. Zdravím vás. V sobotu 30. 4. 2016 mi byla v Praze - Chodov ukradena zelená Fabia II TDI se stříbrnou střechou. RZ 4H7 1177. Hliníkové disky Škoda. Lze identifikovat také podle poničeného prahu pod řidičem. VIN TMBEL25J4B3128463. Těchto Fabii s toutou barevnou kombinací jezdí opravdu málo, kdyby ji někdo viděl, budu rád za jakoukoliv pomoc. V případě jakýchkoliv informací mě kontaktujte na 777 766 726 případně přímo PČR na 158. Děkuji.
  9. Zdravím, řeším také problém s Mirrorlinkem. Nová Fabia III. vyrobena 9.7.2015 předána 28.7.2015. Verze HW H24 a SW 0241. Nikde po spojení s Sony Xperia SP není funkce Mirrorlink ani SmartLink. Až teď jsem si všiml že funkce mirrorlink byla možná k zakoupení zvlášt. Myslel jsem, že bude součástí rádia. Dá se v tuto chvíli nějak sehnat nevíte prosím? Děkuji.
  10. Zdravím, poradil by někdo prosím jak zprovoznit handsfree v Superbu II.. Mám mobil Nokia Lumia 720 se systémem Windows Phone. Při pokusu o připojení je mi sděleno, že telefon není podporován. Lze to nějak zprovoznit, nebo je potřeba nová jednotka? Pokud ano, můžete mi někdo prosím poradit jakou přesně jednotku a kde bych ji sehnal? Děkuji moc. Na fotografii je vyfocena verze jednotky.
×
×
  • Vytvořit nový...