Přejít na obsah

Nex

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Nex

  1. Ahoj asi tak týden zpět jsem potřeboval odpojit baterku od auta a když jsem ji připojil zpět tak mi nesedí dojezdové kilometry na palubním počítači z ručičkou budíky. Palubní počítač mi začne hlásit rezervu tedy 90km ale přitom tam je minimálně na 200 km+- co mi ukazuje ručička a když už píše počítač že bych teda neměl jet jelikož je dojezd 0km tak se ručička dostane teprv k rezervě nevím co s tím díky za rady.
  2. A jak mám tady nají správě domácí polohu ke které mohu nasadit stěrače ?
  3. Zkoušel jsem to asi 3x a to tak že než jsem nasadil stěrače tak jseem pustil stěrače na prázdno nechal udělat cyklus a až poté začal montovat stěrače
  4. Zdravím Můj problém začal tím že mi přestal fungovat levý přední stěrač.Bylo mi jasné že je něco s táhlama pro stěrače po rozebrání jsem zjistil že budou třeba koupit nové. V den kdy jsme chtěl táhla měnit se stalo něco hodně divného pro rozjezdu na křižovatce mi začali stěrače samovolně stírat i když byla páčka v nůlové poloze vypli se pouze v příadě že jsem vypl motor. Tento jev se staval náhodně někdy jeli 3 minuty někdy i 15. Zkoušel jsem vyměnit relé ale bez uspěchu. Tento problém po dvou dnech přestal ale nastal nový. Když jsem teda vyměnil táhla a nasadil stěrače zapnu tak starače jedou jen do půl okna a když se vrátí tak chcou jed pořád dolů až pod kapotu nevím si stím rady díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...