Přejít na obsah

Eric

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Eric

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ne to není odfuk, ten zvuk jiný, vím co myslíš.
  2. Rád bych si namontoval stejná světla, akorát nevím kudy vedou do kabiny kabely, můžeš mi poradit? Je nutné světla spínat přes relé, nebo by proud přenesl kontakt na spínačí světel?
  3. Chování, co popisuje broad, tak takto se mi to přesně chová. Opravu řízení, jak jsem psal, mi vyčíslili celkem na 20t., to jsem nechtěl, auto jsem nenechat opravit. Mě se pořád nezdá, že by ten zvuk měl něco společného s řízení, spíše to vypadá, jako když se něco dotáčí cca tak po dobu 1-2 sec a dělá to ten zvuk. Zkusím ještě jiný servis, pak napíši jak jsem dopadl.
  4. Tento motor je hodně citlivý na způsob jízdy. Dlouhodobou spotřebu, kde mám i nějaký podíl města, mám 7.2. Trasy po okrskách s dodržováním rychlosti jezdím za 6.5l, někdy když si to hlídám tak už jsem jel i za i 5.5l , ale to už je pěkná otrava. Spotřeba oproti TDI se nedá srovnat, ale zase to svezení!
  5. Dnes jsem s tím byl v servisu a říkají, že odchází řízení, ten zvuk je od něho. Výměna by byla do 20t., do toho se mi ale moc nechce, ale jde o řízení, tudíž o bezpečnost.
  6. Na rozvody to podle mě nevypadá, ten zvuk po sundání nohy z plynu se ozve pouze na krátkou chvíli tak na 1s, jako by se něco krátce dotáčelo. Motor je jinak absolutně tichý a klidný.
  7. Má to najeto 160 tis., rozvody ještě nědělané.
  8. Už delší dobu pozoruji, že při prudkém sešlápnutí plynového pedálu motoru 1.8T a následném rychlém uvolnění se z motoru ozývá jakési ramplování, jako když se něco dotáčí a o něco to chytá. Stává se to, když se motor opravdu zatíží, třeba z nízkých otáček a pak se pedál uvolní. Motor jinak vtahu je však bez těchto zvuků. Nevím, jestli to s tím souvisí, ale podobný zvuk se na cca 1s ozve při startování a to ještě když je chladno. Obávám se, zda to není turbo. Nesetkal jste se někdo s tímto jevem?
  9. Eric

    Výměna volantu

    Dík za pomoc, nástavec jsem již sehnal.
  10. Eric

    Výměna volantu

    Potřebuji povolit volant na O1, ale jaké má přesné označení a rozměr ten tisícistranný klíč. Kde ho sehnat? Poradí někdo? Dík.
  11. Eric

    Zarovky H4

    Já je mám, svítí opravdu dobře, jasné světlo, oproti původním je to zásadní rozdíl.
  12. Demontáž se u jednoho zdařila, jde to hodně ztuha. Problém ale bude, jak ty chromované namontovat, protáčí se mezi prsty, jsou úplně hladké. Dělal jsem to předevčírem a jde to opravdu špatně ja použil kleště a přes hadr sem to chytnul a otáčel.U mě byl spíš problem v tom abych měl na všech dveřích shodnou výšku při zavření. Jo ta výška, to je také problém, snad to nějak zvládnu. Dík.
  13. Demontáž se u jednoho zdařila, jde to hodně ztuha. Problém ale bude, jak ty chromované namontovat, protáčí se mezi prsty, jsou úplně hladké.
  14. Potřebui vyměnit orig. pojistky dveří za chromované, ale nevím jak ty původní demontovat, přiměřenou silou to zatím něšlo ven. Poradí někdo jak na to? Eric
  15. Eric

    Zarovky H4

    Mám zkušenost s Philips Xtreme Power, svítivost je vyšší než běžné žárovky, světlo je do žluta, celkově je vidět více, mám s nimi najeto cca 5 tkm.
×
×
  • Vytvořit nový...