Přejít na obsah

PTPStudio

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

601 zobrazení profilu

Oznámení PTPStudio

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tady Vam nikdo neporadi akorat Vas moderatori peskujou
  2. Ne Ne Ne ja primo nesnasim kdyz si zalozim nejake tema -problem na jakemkoliv foru a zacnou mi tam psat lidi ze maji ten samy problem a zacnou se tam resit jejich problemy a ne ten muj konkretni - puvodni kvuli kteremu jsem to zalozil. Nechtel jsem nikomu lezt do jeho tematu a resit tam svuj radoby podobny problem tod vse. Ale chapu ze asi nechcete mit stovky temat se stejnym problemem.
  3. Tady Vam nikdo neporadi akorat Vas moderatori peskujou
  4. Chapu Vase pravidla, je to Vase forum ale abych pul hodiny cetl a studoval ruzne pravidla prikazy zakazy. Potreboval jsem poradit s par vecma a Vy me tady jenom peskujete. Forum ma lidem poradit ti kdo maji zkusenosti poradi druhym co to nevedi ale timto zpusobem straci cele forum smysl. CHapu ze chcete mit vsechno naskatulkovane a usporadane to jo ale potreboval jsem jenom par rad.
  5. Koupil jsem fabii r.v.2001 1,4 16v 55kW. Po prohlídce u škody mi řekli manžeta řízení je utržená a řízení teče. Sehnal jsem repas za 3500 ale nevím jaké manžety použít. Je to TRW. Zde mají dvě starší a nové https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6e0419831-manzeta-rizeni-trw-de-12054.html https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0423831d-manzeta-rizeni-trw-de-25998.html
  6. Mam feldu jednobod s lpg. Emisni hodnoty CO jsem mel 7 místo 0,5. Cim muzou byt tak vysoke hodnoty emisi poradi někdo ?
  7. Spojnik mam pod nim lpg filtr a sla tam celkem dobře.Bezudrzbovka a toci se startérem radne
  8. Zaprvé ted na zimu at není problém se startem protože mam lpg a ikdyz to nastartuju na benzin a po zahrati prepnu na plyn tak když to zdechne je třeba dele startovat...A za druhé tu puvodni, je tam několik let banner tez dobra chci pouzit do záložního zdroje cerpadla kotle. Do auta hodim novou tam se vice vyuzije a pro zalozni zdroj staci ta starsi co je v aute. Takze asi tak. Jo a uz ji tam mam vesla. Ta banner co tam byla je asi 55A, ale nepise na ni kapacita ta nova varta je stejna akorát 1.5cm vyssi.
  9. Mam felicii s alternatorem 55A bude se mi dostatecne dobijet když dam baterii 63Ah? Kolik je zhruba rezerva v 55A alternatoru pro nabijeni baterie při zapnutych svetlech? Klimu nemam a je to 1.3 monotronic
×
×
  • Vytvořit nový...