Přejít na obsah

Rabbit

Uživatel
  • Počet příspěvků

    181
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli Rabbit

  • Narozeniny 13.6.1980

Návštěvy profilu

1 811 zobrazení profilu

Oznámení Rabbit

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

20

Popularita

  1. Tarantulas, díky že tady nabízíš můj inzerát, ale příště si inzerát pořádně přečti. Zatím neprodávám díly, jak tady píšeš, ale celé auto.
  2. OK. Moc díky za odpověď.
  3. Zdravím všechny, v sobotu rano nastartuju a rozsvitilo se me ABS a ESP. Napojili jsme auto na Vag. Řešil jste už někdy někdo??? Mate někdo radu po čem jít???
  4. Jo mluvíme o čidlu ABS, však tam ani jiné neni. Kontrolky ABS, ESP se jen někdy rozsvitily, ale to třeba až po hodině jízdy. Jinak na diagnostice to nepsalo vůbec žádnou závadu, proto v Bosch servisu mě řekli, ať jedu do Škoda servisu, že tam mají lepší diagnostiku. Ve Škodovce diagnostika neukazala taky nic a byla to pro ně velká zahada. Jedine co udělali, že vyměnili čidlo na leve straně, protože bylo před cca pul rokem měněno ložisko, tak je napadlo, že čidlo bude asi taky špatné. Novým čidlem se vůbec nic nezměnilo. Tak jsem auto dal uplně jinam, ke kamaradově známému. Auto napichnul a jizdou do 20 km/h zjistil, že to zadní čidlo má jiné hodnoty. Zjistil, že čidlo je špatně nasazené a dře se o vnitřek naboje, čimž se ohoblovalo. Tak se dalo další nové čidlo, správně usadilo a vše funguje, tak jak má.
  5. Protože v Bosch servisu na to čidlo ani nesáhli a pak ve Škoda servise čidlo vytahovali a dívali se na něho v jakem je stavu.
  6. Tak problém byl v levém zadním čidle, ve Škoda servisu ho nasadili špatně, tak že se čidlo uplně dotýkalo vnitřní ozubene stěny náboje, a o to ozubení se čidlo podřelo. Po výměně a správném nasazení vše funguje tak jak má :-)
  7. Tak to zase začalo dělat. Sice méně a ne tak často, jak před tím.
  8. Tak po výměně pojistek zatím funguje, tak jak má. Tak že všem moc děkuji za dobré rady.
  9. Děla to prostě při každém přibrzdění, dobržděni. Neměj strach, hubu si nerozbiju. Navedl jsi mě a teď aspoň vím čim to je. Tak si domluvím další opravu v servise. Moc diky.
  10. Tak jsem najel cca 60 kilometrů a začalo to dělat zase a úplně stejně jako před tím.
  11. Tak v pojistkové skřínce byli dvě pojistky se symbolem ABS, vyndal jsem je a projel auto. Bylo tedy odpojené ABS a brzdy fungovaly normálně bez propadajícího pedálu. Pak jsem obě pojistky zase vrátil zpět a auto projel a vše je zase v pořádku. Auto brzdí úplně normálně a pedál nepropadává. Mám obrovskou radost, že vše zase funguje, ale mám otázku, jak dlouho to vydrží v pořádku a co tomu vůbec bylo??? McMatej moc děkuji.
  12. 1. Brzdové třmeny jsou naprosto v pořádku 2 .Brzdové hadičky jsou také naprosto v pořádku 3. Odvzdušňovalo se asi 5x Tak že asi jedině vyměnit ten hlavní brzdový válec a uvidí se co a dál. SUP1 moc díky
  13. Mám asi stejný problém jako turbokluk. Když přibrzdím, auto přibrzdí, ale pak se propadne pedál a auto přestane brzdit, následně pedál zapulsuje a auto prudce přibrzdí. Auto bylo týden v Bosch servisu, kde vůbec nezjistili čím by to mohlo být a jak to opravit, odkázali mě na Škoda servis. Tam bylo auto další týden a také vůbec nic nezjistili. Tak teď absolutně nevím co s tím, kam ho mám dát kdo by to opravil. Za nějakou pomoc moc děkuji.
  14. Ty špuntíky mají takové bílé pojistky, která musíš zmáčknout. Nejlíp to jde plochým šroubovákem.
  15. http://www.sportovniautodoplnky.cz/skoda-distancni-podlozky-pro-zvyseni-vozu-predni-nebo-zadni-naprava/
×
×
  • Vytvořit nový...