Přejít na obsah

janmyslik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem janmyslik

  1. Takže přátelé...zakoupeno, zapojeno, nehraje to...:-) Z dostupných fór jsem zjistil, že je třeba nakódovat rádio, aby to vůbec povolilo CD měnič... Tak jsem si zavolal do (ofiko) servisu a ejhle, nějak mi nejsou schopni říct, jestli novější SW pomůže nebo ne...pokud prý není z výroby u VINka ten CD měnič zadaný, tak oni s tím nic neudělají, jen "obnoví" nastavení (případně s novým SW, pokud ho škoda vydala). Tak nevím...měli by mi tam umět nahrát SW pro to samý rádio, jen s aktivovaným vstupem nebo to musím udělat někde "na černo" ...(předpokládám, že záruka se tím neporuší...)
  2. Ju, jde mi jen o USB - nechci pořád měnit CD - takhle dám do přihrádky flashku a je vystaráno. Když budu chtít jiný písničky, tak jí vyndám a doplním...i když pokud tam vecpu 16 GB, nebude ani tohle potřeba... Každopádně díky za odpověď - jdu objednávat.
  3. Díky!... to by šlo...jen tedy 2 věci. 1) není napsaná kompatibilita s mým autorádiem (blues) ani autem (mám tour, r.v. 8/2012). 2) je nutné kupovat tenhle typ adaptéru? Chápu, že pro rádia co neumí MP3 ano, ale nestačí pro ty, co ho umí, nějaká "redukce"?
  4. Dobrý den. Mám octavii 2 s rádiem Blues a doslechl jsem se o možnosti rádio "vylepšit" o USB vstup, na který by byl v přihrádce u spolujezdce připevněn USB disk. Problém je v tom, že jsem zapomněl, CO přesně si mám koupit (montáž snad zvládnu :-) ). Nějaké kabely AUX --> USB nebo něco jiného? Nemáte s tímto někdo zkušenost? Předem velmi děkuji JM
×
×
  • Vytvořit nový...