Přejít na obsah

Dutch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Dutch

  • Narozeniny 25.7.1970

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    376834520

Oznámení Dutch

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mam kamarada ktery kupoval Vento (66kw tdi) jako nove a ted na nem ma 640t km a krom pravidelnych vymen na motoru vse puvodni.
  2. Dutch

    Dovolena v recku

    V Recku jsem byl nekolikrat (Kefalonia, Kos, Paxi, Zakhythos, pevnina ad...) a podle mne je nejlepe na Zakythosu, proste absoluni BOMBA!
  3. Ofuky je velice prakticka vec, mam je jen na prednich dverich a jsem naprosto spokojen. takze: ANO
  4. Kapl moc pekny popis. Ja mel taky zelene RV 02
  5. Ono zalezi ktery okruh je spatny, ja mel spatny ten pro RJ a cidlo hlasilo nizsi teplotu nez byla skutecna a RJ tam cpala nafty jak do tanku takze vliv na spotrebu je jasny
  6. Ty 4pin jsou: bud elipsa-zeleny (ploche pin) nebo ctvercovy-sedivy (kulaty pin jako bodec) ale nespolehal bych na to. Oko vidi oko neni p*** edit: s vymenou neotalej u mne po vymene cidla sla spotreba o necely litr dolu!
  7. Ano zespoda, tzn ze ho vyndas smerem dolu jde to lehce. Kdyz stojis pred autem tak cidlo je na prave strane motoru kde se sbihaji hadice k termostatu vyndava se smerem dozadu (k prepazce) edit: s vymenou neotalej u mne po vymene cidla sla spotreba o necely litr dolu!
  8. Potreba jsou jen sikovne ruce vody vytece ani ne decka ale delej to pri studenem motoru je tam jen nastrcene a zajistene plastovou zavlackou. Vytahnes zavlacku vyndas cidlo a hned nasadis druhe i s novym O krouzkem.
  9. Je to tri dny z5 co jsem ho menil. Dej si bacha ty 4-pipnove delaji dva druhy konektoru! A ani podle VIN nemas sanci zjistit ktery tam je, jedina sance je rozpojit konektor a podivat se. Kdyz budes mit zajistovaci klinek konektoru na druhe strane bezproblemu s tim cidlem otocis.
  10. Pokud jsi z Prahy a okoli a nezvladnes vymenu sam muzu ti doporucit jednoho moooc sikovneho clovicka ktery dela jen automaty vcetne GO.
  11. jj souhlas s waikiki, a jeste maly dodatek, kluci kdyz pod kopcem uberu abych nahodou trochu nepribzdil nejaky osobak tak se tahnu celej kopec jak smrad, pro Vas v osobacich neni problem zrychlit na puvodni fofr. Souhlas ze to tam strcit na posledni chvilku ze se kouri od gum je na presdrzku a prasarna. K lagalizaci 160km/h... ted je 130 a jezdi se 150-160, takze logicky pri legalnich 160 se bude jezdit 180-200 coz na 95% nasich "dalnic", provozu a vyjezdenosti nasich ridicu je moc.
  12. Po tom jsem dost patral, a je tam "celozivotni" napln ale celozivotni je mysleno 200 000 Km pak je nutna vymena oleje, filtru a tesneni pod vanou. Aby jsi vypusil olej musis ji sundat (4 srouby M6) a stare by uz netesnilo.
  13. Tobe ukazuje maxido min nez je realna? me zase vic, o 0,4 - 0,6.
  14. Me to jezdi: venek 5 az 6 podle stylu jizdy a po Praze v soboru 6,5 a ted ve stredu kdyz byl v Praze total dopravni kolaps a chvilkama i klima tak 9
×
×
  • Vytvořit nový...