Přejít na obsah

Dutch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dutch

  1. Mam kamarada ktery kupoval Vento (66kw tdi) jako nove a ted na nem ma 640t km a krom pravidelnych vymen na motoru vse puvodni.
  2. Dutch

    Dovolena v recku

    V Recku jsem byl nekolikrat (Kefalonia, Kos, Paxi, Zakhythos, pevnina ad...) a podle mne je nejlepe na Zakythosu, proste absoluni BOMBA!
  3. Ofuky je velice prakticka vec, mam je jen na prednich dverich a jsem naprosto spokojen. takze: ANO
  4. Kapl moc pekny popis. Ja mel taky zelene RV 02
  5. Ono zalezi ktery okruh je spatny, ja mel spatny ten pro RJ a cidlo hlasilo nizsi teplotu nez byla skutecna a RJ tam cpala nafty jak do tanku takze vliv na spotrebu je jasny
  6. Ty 4pin jsou: bud elipsa-zeleny (ploche pin) nebo ctvercovy-sedivy (kulaty pin jako bodec) ale nespolehal bych na to. Oko vidi oko neni p*** edit: s vymenou neotalej u mne po vymene cidla sla spotreba o necely litr dolu!
  7. Ano zespoda, tzn ze ho vyndas smerem dolu jde to lehce. Kdyz stojis pred autem tak cidlo je na prave strane motoru kde se sbihaji hadice k termostatu vyndava se smerem dozadu (k prepazce) edit: s vymenou neotalej u mne po vymene cidla sla spotreba o necely litr dolu!
  8. Potreba jsou jen sikovne ruce vody vytece ani ne decka ale delej to pri studenem motoru je tam jen nastrcene a zajistene plastovou zavlackou. Vytahnes zavlacku vyndas cidlo a hned nasadis druhe i s novym O krouzkem.
  9. Je to tri dny z5 co jsem ho menil. Dej si bacha ty 4-pipnove delaji dva druhy konektoru! A ani podle VIN nemas sanci zjistit ktery tam je, jedina sance je rozpojit konektor a podivat se. Kdyz budes mit zajistovaci klinek konektoru na druhe strane bezproblemu s tim cidlem otocis.
  10. Pokud jsi z Prahy a okoli a nezvladnes vymenu sam muzu ti doporucit jednoho moooc sikovneho clovicka ktery dela jen automaty vcetne GO.
  11. jj souhlas s waikiki, a jeste maly dodatek, kluci kdyz pod kopcem uberu abych nahodou trochu nepribzdil nejaky osobak tak se tahnu celej kopec jak smrad, pro Vas v osobacich neni problem zrychlit na puvodni fofr. Souhlas ze to tam strcit na posledni chvilku ze se kouri od gum je na presdrzku a prasarna. K lagalizaci 160km/h... ted je 130 a jezdi se 150-160, takze logicky pri legalnich 160 se bude jezdit 180-200 coz na 95% nasich "dalnic", provozu a vyjezdenosti nasich ridicu je moc.
  12. Po tom jsem dost patral, a je tam "celozivotni" napln ale celozivotni je mysleno 200 000 Km pak je nutna vymena oleje, filtru a tesneni pod vanou. Aby jsi vypusil olej musis ji sundat (4 srouby M6) a stare by uz netesnilo.
  13. Tobe ukazuje maxido min nez je realna? me zase vic, o 0,4 - 0,6.
  14. Me to jezdi: venek 5 az 6 podle stylu jizdy a po Praze v soboru 6,5 a ted ve stredu kdyz byl v Praze total dopravni kolaps a chvilkama i klima tak 9
  15. A na predku to ma brzdy z 81kw takze az pujdes pro desky hlas to dopredu Mam to same co mas ty (i kdyz na zadku bubny a bez ESP) a uz bych manual nechtel ani zadarmo
  16. Na aute mam folii lak to chrani suprove a neskutecne tam drzi. 22 000 za folii je brutalne predrazene!!! me stala 10 000.....
  17. Me to delal prerusovac, stacilo lehce bouchnout do pristrojvky blizko prerusovace a byl klid, pak ivestice cca 250Kc vymena a je klidek. A pokud bys nevedel tak prerusovac je uprostred palubky pod varningama (cerveny trojuhelnik) je to jeden kus stim trojuhelnikem.
  18. Tady urcite! neni prima vazba mezi "Smek"em a Auto Branka btw to je post jak z reklamniho letaku chtelo by aby se admin podival na IP jestli neni nahodou stejna jako u reakce ze servisu...
  19. Dutch

    Kam na stolici?

    Muzu ti doprucit jednu opravnu se stolici i s jestrabem. Jsou to sikovny kluci a maji tam i lakovnu. Akorat napis odkud jsi edit: Nabourane auto se da opravit ze je to na bezny pohled k nepoznani od noveho. Pokud zacnes poradne patrat tak se to najit da vzdycky.
  20. Dutch

    Taxíkáři

    No vidis a ja se pohybuju pres 12 let v taxikarine (a jako machr si nepripadam) a nestydim se za to, nemam ani proc bych se mel stydet. Svoji praci delam podctive, nekradu. Tak za co bych se mel stydet? To ze spousta "taxikaru" dela jen ostudu a slavny prazsky magistrat nedokaze tomu ucinit zadost neni prece chyba taxikariny... Hazet vsechny do jednoho pytle je nesmysl, to je jako kdyby Te natahnul cisnik v restauraci a ty jsi tvrdil ze se krade v kazde hospode... edit: OT ted by uz nezabubnoval ani hori
  21. Dutch

    Taxíkáři

    Na jednu stranu hezky spocitane ale mas tam dve dost velke chyby. 1.Po Praze udelas prumernou rychlost pres den 16-18 km/h. Tam kde je rychlos omezena 50km/h a je spousa krizovatek, semaforu, dopravnich zacp atd. za sest hodin neujedes 300Km ani nahodou. 2.Zapominas na prazdne kilometry. tzn ze by jsi musel pocitat i kilometry kdyz jedes pro zakaznika (coz je nesmysl) a nebo by jsi musel nalozit dalsiho pasazera tam kde jsi vylozi predesleho... (opet nesmysl) To moizna tak v te hre Taxidriver A naprosty souhlas tim ze kilo na kilometr je sprosta a naprosta hovadina!!!
  22. Dutch

    Taxíkáři

    OMG to jsem nezral btw J.Kvasnicku znam osobne a dost dlouho ale spis by me zajimalo jestli Hans Christian Andersen je tvuj tata nebo bracha....
  23. Naprosty souhlas s Mytrixem. A dalsi priklad ze zivota. Kluk jel po tramvajovem pasu vpravo vedle nej dva pruhy popojizdejicich aut ktere pustily zenskou z vedlejsi a ta cumak strcila az na ty koleje kde prave projizdel ten chlapik a byla rana... Prijeli policajti a jeji argumentace ze jel po kolejich a ze tam nemel co delat. Odpoved policajta: Mila damo i kdyby jel po strese tak jel po HLAVNI silnici!!! A dalsi realita kdyz pojedes ulici a doprava bude jednosmerka ze by nic nemelo vyjet a neco tam vyjede tak TY mas pruser za nedani prednosti v jizde a ten druhy "pouze" jizdu v protismeru... zduvodneni je naprosto jednoduche, ten druhy nemusi vedet ze jede v protismeru (ukradena znacka, sikovne zaparkovana Avie z bednou a pod.) Takze pokud tam ta znacka v jeho smeru nebude tak nedostane ani pokutu za jizdu v protismeru... Žralok u tebe je jiny problem proste jsi udelal chybu a tu si nedokazes priznat a za kazdou cenu alespon kousek tve viny (jen a jen tve a nikoho jineho) se snazis hodit na nekoho jineho. Vubec bych se nedivil kdybys zacal tvrdit ze tvuj spolujezdec mel koukat taky a kus viny ma i on.... Proste se smir s tim ze vina je jen na tve strane a bud rad ze to dopadlo "jen" takto. Je to jen pomackana skodovka nic vic, nasetesti bez jakehokoliv zraneni a nedejboze tezkeho... Krome tve urazene jesitnosi ze jsi normalni clovek tedy chybujici jako vsichni ostatni.
  24. Zapomen na to ze je to jeho vina! Je to jednoznacne vina tvoje. 1. Vyjizdeni z garaze tj. misto mimo vozovku! O nejake prednosti zprava nemuze byt ani rec!!!!! (jak nekdo muze rict takovou hovadinu o prednosti zprava)!!!! 2. Nezajistene couvani. Jesttli koukal nekam jinam je jedno mels mu dat prednost a to ze on se priznal ze koukal jinam je pro tebe jen dobre, pokud by se sprajcnul tak veskera skoda jde za tebou! Doufam ze neni vic "znalcu dopravnich predpisu" jako jsi ty a Houmer....
×
×
  • Vytvořit nový...