Přejít na obsah

marvel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    76
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem marvel

  1. Hele s tím jsem měl taky problém... po nastartování se mi mazali všechny údaje na přístrojovce a zůstávalo svítit ABS. Po konzultaci s elektrikářem výměna uhliků na startéru, protože měl obrovský odběr proudu a proud padal pod 9 voltů. Oprava mě vyšla na 1000 kč.
  2. 1997-1998 VÚ 1337 Mikulovice - šedá bareta
  3. Ahoj, zkontroluj hadičku na ostřik, vede přes horní gumovou průchodku do levé zadní kapsy a tam je spojená. Pak zkus vyndat ostřik, jestli není zanešený. Někdy se ale bohužel stane, že uhnije a voda teče do dveří. A to trhání ti vyřeší rozdělání motorku a promazání pojezdových plechů.
  4. Ahoj něco jsem v PC našel, snad Ti bude k užitku. Kupn__smlouva_o_prodeji_movit__v_ci___automobilu__.doc Kupn__smlouva_automobil.doc
  5. Zkus partition magic, dokáže divy...
  6. Zkus taky někdy použít hledání... jinak je to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2788 u octavie to je podobné
  7. Ahoj, a mění se ti to při měření jednotlivých hodnot na 1 nebo na 11? Protože by se měla měnit hodnota z 000 na 011. Spínač brzdových světel je dvouokruhový. Jeden okruh by měl být pro ŘJ a druhý pro brzdová světla.
  8. Mrkni na kabely v průchodce ve dveřích, je to hodně namáhané a někdy se zlomí drát.
  9. Ahoj, tohle mi psalo, když mi spadlo napětí na baterce pod 10 V. Zkus proměřit baterku, popř. očisti kontakty na baterce a startéru...
  10. Ahoj, teď jsem to taky řešil a jel jsem rovnou do cyklosportu. Výdaje na opravu 50 kč a cca 30 min práce....
  11. jezdit s tím můžeš, jen ti to sem tam spadne do nouzového režimu (ztráta výkonu). Ale když to nebudeš moc točit, tak to do nouzového režimu skočit nemuselo.
  12. Ahoj, podle toho co píšeš bych to viděl na ventil N75 nebo hadičky od ventilu k turbu. Chtělo by to ale na VAG, tam ti vyskočí, co to přesně je. Pokud by to byl ventil, tak ten stojí cca 1 tis.
  13. Hele blblo mi to taky. Nakonec jsem zjistil, že se mi zlomil drát v průchodce ve dveřích. Ale u tebe to může být i něco jiného, chtělo by to hodit na vag a zjistit problém.
  14. jj vypadá to fakt moc dobře
  15. AHA , jsem netušil, že se dělá O1 i bez mlhovek. To asi musí být pěkně okleštěná výbava. Díky za info
  16. Zdarec, nedávno jsem narazil u jedný O1 na světla se stříbrnou mlhovkou a docela by mě zajímalo, v čem je rozdíl oproti normální... viz fotky. Ve fóru jsem hledal, ale nenašel...
  17. Ahoj, možná ti pomůže tohle. ISO_konektor_autor_dia.doc
  18. zkus tohle, třeba to pomůže.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=žhavení
  19. Joooo to znám.. Dost coool
  20. Ahoj, nechcem byt otravny ale mozes mi prosim ta po lopate vysvetlit co tym myslis?? bagov a pod.?? dik RJ bagov = řídící jednotka airbagů nazdar, no jasne ze mi to nenapadlo... no RJ bagov asi tam ani nebude ked ani jeden airbag nemam.... ale dakujem velmi pekne za vysvetlenie... spozdravom... no tak to potom neni zadny problem jen jestli se chces pak poustet to nejakych drobnych nastaveni tak nezapomen na VIS (VAG-INFO-SYSTEM) a dilenskou prirucku. Tam se dozvis co lze na O1 nastavit.
  21. Zdar, OBD II muzes vklidu pouzit na obe auta a to s verzi do 409 ale pouze v anglictine, protoze ceska verze uz je stavena na hardwarovy klic. Tam je potreba uz hex-can kabel, ktery hardwarovy klic obsahuje. A pro jistotu si jen zjisti jestli nemas bagovku, ktera se pri nacteni chyby muze znicit. Sice se vyrabely v roce 2000-2001 ale jistota je jistota. Ty spatne meli cislo 6QO 909 605 A. Dobra by mela zacinat 1J0..... hm a kde to cislo najdem...?? dik Bagovku najdes za strednim tunelem napravo od plynoveho pedalu. A pokud by jsi si nebyl jisty cislem, tak je proste netestuj.
  22. Zdar, OBD II muzes vklidu pouzit na obe auta a to s verzi do 409 ale pouze v anglictine, protoze ceska verze uz je stavena na hardwarovy klic. Tam je potreba uz hex-can kabel, ktery hardwarovy klic obsahuje. A pro jistotu si jen zjisti jestli nemas bagovku, ktera se pri nacteni chyby muze znicit. Sice se vyrabely v roce 2000-2001 ale jistota je jistota. Ty spatne meli cislo 6QO 909 605 A. Dobra by mela zacinat 1J0.....
  23. marvel

    Chyba na VAG

    Diky moc, mrknu na to, jen musim mrknout do DP a najit řj přímého vstřikování
  24. Bohužel i tohle půjde do hajzlu, protože chtějí změnit zákon a za přestupek bude odpovědný majitel auta.
×
×
  • Vytvořit nový...