Přejít na obsah

Anatemus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Anatemus

  1. Zdravím, dnes jsem narazil na světla, která by vypadala na autě pěkně http://www.alibaba.com/product-detail/For-SKODA-Rapid-Car-HeadLight-HID_60226697356.html . škoda, že to je na číňana...
  2. to miklisek: Tak dostal jsem odpověď od servisu, že nejsou schopni toto provést u nich (přesně jak si psal),ale že mi to dodělají externě Takže spokojenost!- jenom ještě není k tomu třeba jiná řidící jednotka? Dík.
  3. Díky moc za rady! Snad to nějak dám dokupy :-)
  4. Aha, takže asi když dojdu do škodovky s budíky tak mě pošlou někam :-) A budíky je jedno jaké? Jinak někdo z okoli Ostravy kdo to udělá?
  5. Zdravím, taky uvažuji o maxidotu,ale nemám tušení jaké budíky a co všechno k tomu je potřeba.... Taky netuším jestli na nové budíky půjde nahrát stav km z původních... Děkuji za všechny rady! :-)
  6. má někdo na rapidu liftback denim ty stříbrné nálepky na dveřích dole a na kufru? Nikde nemůžu sehnat foto :-( Díky!
  7. Jo v pohodě Jsem rád za Tvé rady a pomoc!
  8. Ale vědí :-) Toto jsem ještě nějak nestihl řešit :-) a ani mi to nějak nechybí a tempomat taky nepotřebuji
  9. Mlhovký mám, ale nemám ponětí jestli s corner funkcí
  10. Dík, mám to v záruce tak to nechám na servise. Každopádně díky za odpověď. Jdu objednávat ☺
  11. Díky za odpověď!!! Moc se mi do toho nechce vrtat tak ted shanim páčky jen nevím zas typ. Nevis jestli tyto budou fungovat? 5JA 6RA953501J ?? Co se týče budiku tak na kódovat jdou,jen za to chtěli 4000 tis. , ale byl jsem v jiném servisem a tam mi řekli,ze není problém si donést své páčky a chtějí jen 500 za práci,nakodování a montáž pacek
  12. Zdravím, chci se zeptat, jestli je možnost zapnutí PP bez přidání páčky? S páčkou mi to funguje, to mi v servise udělali při garančce,ale jak jsem zjistil kolik za to chtějí, tak už je páčka fuč a budíky dali do původního stavu :-( Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...