Přejít na obsah

streng

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem streng

  1. Zdravím. Zohnal som O1 z druhej ruky. Auto celkovo bezproblémové, akurát pôvodný majiteľ bol mladý tuner a dal do auta namontovať športový podvozok. Od vtedy som na aute najazdil asi 2000 Km a môžem konštatovať, že podvozok je úplná katastrofa. Je štelovatelný, ale keď je na svojom minime tak chytám všade spodok, keď ho zase nastavím na sériovú výšku tak auto nehorázne pláva. Celkovo, auto sa tak nevyspytateľne správa na ceste, že si trúfam povedať že na škode 120 ma človek väčší pocit bezpečia pri riadení. Tak isto je cítiť že celé auto trpí pri tak tvrdom podvozku. Moja otázka na Vás je. Chcem zmeniť podvozok. Chcem tam dať sériový tak ako sa tam montujú od výroby. Nechcem nič znižované ani tvrde. Teda chcem sa spýtať, kto vyrábal sériové podvozky a dajú sa ešte niekde zohnať ? Ak nie čo sa tomu najviac približuje ? Podla papierov je tam namontovaná táto sada : http://www.tuning-in.sk/vw-golf-iii-variant-93-97-nastavitelny-podvozok-ta-technix.html To znamená že musím meniť tlmiče, pružiny, a ešte niečo ma čaká? Ďakujem za odpovede.
  2. Zdravím. Také se mi objevil jeden problém s novým servo řízením. Nevím tedy jestli je to problém nebo vlastnost. Servo mam úplně nové, měněno měsíc dozadu, ale opět jak klesli teploty, tak bezprostředně po startu servo nefunguje a jede asi až tak za 20 sekund po nastartovaní vozu. Je možné, že vlivem teplot tam tuhne olej?
  3. Dobrý den. Dnes při jízdě na O1 66kw AGR, jsem šel asi 1,5km dolu kopcem se zařazeným 3, rychlostním stupněm asi 50km/h a brzdil jsem jenom motorem , protože tam byla omezená rychlost. Pak auto trochu škublo a z motoru se začal ozývat divný zvuk, jako kdyby vynechával jeden válec. Pak když jsem zašlápnul plynový pedál tak ten zvuk pozvolna odzníval a zatím se neobjevil. Chtěl jsem se vás zeptat, co mohlo způsobit daný problém? Nebo jsem jen já takový blb, že nesmím brzdit jenom motorem? Vím že starým Jawam 350 brzdění motorem neprospívalo , ale myslel jsem že u naftového motoru na tom nesejde. Děkuji za Vaše odpovědi.
  4. Zdravím. Měl bych dotaz. Vytekl mi olej ze serva (octavia 1.9tdi rv2000), a při pokusu olej dolít a jezdit dál, mi tam vydržel tak zhruba 10km a pak zase vytekl , až do také míry, že servo komplet přestalo fungovat. Po dolití zase funguje, ale nemá to moc smysl, když to vydrží cca 10km. Tady na foru jsem četl, že oprava kusu prakticky není možná, a jediný řešení je nové, nebo použité servo. Chtěl jsem se ale zeptat, jestli je možné takhle na autu jezdit i bez serva s tím, že jenom počkám než olej postupně vyteče a budu jezdit nasucho a servo nebude fungovat, nebo je třeba nějak speciálně servo odpojit? Je možné že když budu jezdit bez serva tak mi tím pádem odejde i něco jiného? Ještě jeden dotaz, plánoval bych s tím jezdit občas po D1, bude auto i při 130km/h bez serva stále ovladatelné? Děkuji za rady a odpovědi
  5. Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli je normální, že na OI rv.2000 1.9TDI mi na palubní desce ukazuje průměrnou spotřebu kolem 12-14l/100km. Přičemž reální spotřeba dle skutečně natankované nafty se pohybuje někde kolem 6l/100km. Dá se nějak tento neduh odstranit? Co by to mohlo mít na svědomí , že se mi palubní počítač takhle zblbnul. Děkuji za odpověď.
  6. Zdravím. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá servisní knížku, nebo takovej ten škodováckej papírek, kde jsou popsaný servisní intervaly pro výměnu filtrů, oleje, rozvodů atď. Jedná se mi o octavii I, rv 2000, 1.9tdi AGR. Ďekuji za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...