Přejít na obsah

skodovak99

Uživatel
  • Počet příspěvků

    373
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem skodovak99

  1. Ma nekdo z vas taky takovy problem, ktery jsem mel uz i pri Rapidu (automat) ... neni to pokazde, ale kazdy druhy den se to stane .. pri rozjizdeni (at uz jedu do zatacky, na rovince) se auto zpomali na 2, 3 nebo i 4 vteriny a i kdyz mam nohu na plynu uplne stejne, tak se po tech par vterinach rozjede, jako kdybych mel nohu skoro na podlaze. Toto je taky automat.
  2. Nedal. Rapid se prodal a mam ted VW Atlas. Tam je taky takovy tablet uz v cene
  3. Tohle je dobry trik s tim povolenim plynu. Diky.
  4. Cau. Mam uplne stejny problem s prvnim bodem. Hlavne v zatackach kdyz pred zatackou spomalim (at uz brzdou nebo ubranim plynu), tak ta DSG premysli a nereaguje a pak pak zrychli jakoby se rozjizdela se Sport rezimem. Musim ale taky rict, ze jsem mel starsi VW Polo asi z 2005 a zkousel jsem i Golfa s DSG a delalo uplne to stejne. Kdo vi, treba neumim spravne seslapnout plyn. Jinak vsechno ok.
  5. Kolik si za to dal? Me rekli 3500 kus jen za jeden motorek.
  6. Mel by nekdo navod jak domontovat predni dvere kvuli vyplneni dveri antivibracnim materialem? Diky.
  7. Dala by se dodelat elektrika zadnich oken pokud mam vzadu svihadla?
  8. Na plechy jsem se vykaslal. Nechavam litaky. Ty co jsem od Skodovky dostal prodam.
  9. http://www.pneu-centrum.cz/pneu-kryty-kol-dentro-5j-r15-fabia-iii-p3264
  10. Tohle jsou prvni poklice co vypadaji docela fajn. Stejne jako miklisek, poprosim o denni foto. Diky.
  11. Ja jsem to poslal nejdrive vsem ostatnim mimo mesto kde jsem to kupoval a pak jsem zasel do toho naseho jedineho a ukazal jim maily, kde videli nabidky Nebylo cesty zpet pro ne, jestli chteli podepsat smlouvu
  12. Ja jsem dostal 14% z ceny kterou jsem si poskladal na internetu primo na SA webu. A zimni gumy k tomu
  13. To samozrejme muzes. K dnesnimu dni je na sklade 2010 uplne novych vozu. Urocit je ale stejne podle me nesmysl. Taky bych treba mohl rict pred MS v hokeji, ze jim dam za listek, ale ze jedine tehdy az se bude hned hrat. A nebo at me do kvetna (nez zacne MS) uroci penize. Co ja vim, jestli to nezrusi a Jagr si zlomi obe nohy? Pochopil bych to napr. v pripade kdybych si nechal postavit dum. Cena muze byt pohybliva v zavislosti na cenach materialu, ktere se kupuji v prubehu stavby, pokud neni dum postaveny ze 4 panelu.
  14. Motaaa s tím bys mohl bojovat do konce života. Já jen co otevřu pusu a začnu mluvit o mém Rapidu tak slyším jen, že jsem měl koupit starší BMW a nebo že jen holka potřebuje DSG. ... Ono se prý muže stát ze se ocitnu ve "smrtelně" nebezpečné situaci kdy budu muset řídit manuál. Což neumím. Na což přijde naštvaný kamarád a řekne ... Závidím ti nové auto. Teď jsem do svého staršího Forda dal 11 tisíc.
  15. Proč by ti někdo měl úročit peníze, když jsi jdeš něco kupovat a cenu za kterou si vůz kupuješ víš ještě předáním zálohy? Ta cena přeci není pohyblivá během čekání na vůz. Cena je taková nebo jinaká a hotovo. Proč by někdo měl úročit tvoje peníze za který dostaneš to co si kupuješ?
  16. Díky. Přijedu teda před soumrakem. Zkusíme kombinaci DSG+Xenony+Sportovní sedačky
  17. Vyborne napsane Petre!! Presne muj nazor.
  18. Ja chtel dat 30 tisic v hotovosti, ale ta prodavajiciho se toho nejak bala. Ze to je moc at s tim nechodim.
  19. Kde si je koupil? Diky. Mimochodem .. vyroba se blizi, za chvilku si budes moci vyzkouset sportovni sedacky.
×
×
  • Vytvořit nový...