Přejít na obsah

Radix5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 018 zobrazení profilu

Oznámení Radix5

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Nevíte prosím o někom kdo umí resetovat řidíci jednotku airbagu za rozumnoou cenu? airbagy mam už druhé. A potřeboval bych vyresetovat jednotku, Kdyby někdo o někom věděl okolí Brno, Zlín, Olomouc. Dejte prosím vědět. :-)Kdyžtak SZ. :-) Otavia II facelift, r.v 2013.
  2. Ahoj.Promin,ze otravuji... Chci se zeptat jestli jeste mas O2-LPG? Zajima me kam jezdis na servis jestli original skoda nebo ne. Dekuji

  3. Chtěl bych se zeptat jestli jde dostat z octavie II 1.6mpi 77kw facelift nějaký lepší zvuk? kdo má stím zkušenosti a na kolik ho to vyšlo ? a kdyžtak může poslat nějaké video díky moc za radu předem.
  4. Spotřeba mně od prvniho komentáře stoupla na 1,2 při volnoběhu nevíte někdo čím by to mohlo byt?díky za všechny rady
  5. Tak dej mně potom vědět jak si dopadl dík.
  6. Borci jakou máte spotřebu na volnoběh, když auto stojí dík! Mám totiž spotřebu 1l a kámoš má 0,6 na stejném autě.
  7. Jojo jasne hned napisu... hankoky 225/45 R 17
  8. Po zimě jsem nasadil lite kola pred zimou jsem snima jezdil za 5,3 - 5,6, ale jak jsem prezul dve nove gumy za sjete tak se mne zvysila spotreba o 1,5 litru. Je to možné, že by to bylo gumama?o tak moc? díky za pomoc.
  9. Borci nemate nekdo vybrakovany vyfuk? a danou misto neho holu trubku? jaky to ma zvuk? nemate nekdo video?:-)
  10. Ok dík to vím, že mán nulu s kvaltem. Jen borci psali ze na spotrebe 1,5l/h pri startu na volnobeh uz neco neni vporadku. ze vymenil vstriky a bylo to ok. jenze ja mam vstriky ok. Jinak jsem se jen ptal. Kazdy uceny z nebe nespadl.
  11. Při studenem motoru, kdyz nastartuju mam tak 1,3l.A když je motor zahřátý a stojim na míste tak 0,7l.Při jizde z kopce tak 1,6l a spotřeba ješte pomalu stoupá navrch.A někdy skoči aj přes dva litry. Nevite v cem je problem?
  12. Nevíte někdo kolik by mělo tlačit turbo 1.9tdi 96kw? diky.Chci to hodt na VaG a promerit turbo jak je na tom.
  13. Měnil jsem olej nalél jsem tam 2,5litra a ryska mně ukazuje, že je to plné auto tří dny stálo a ani po třech dnech to nekleslo. Nevíte čím by to mohlo byt dík moc. Mám strach aby tam nebylo neco spatne a nezadřel se mně. Když tam má vlést 3,5litru :-/a auto jsem nastartoval po vymene.Filtr jsem menil.
×
×
  • Vytvořit nový...