Přejít na obsah

Hochmi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hochmi

  1. Prosím tě a jak je to u bezklíčkového startování? Jde to taky nějak? Nebo musím přes diagnostiku?
  2. Ahoj máš je ještě? Vzal bych je.
  3. Ahoj chlapi, rozhodl jsem se přidat svoji spotřebu. Motorizace 1.0Tsi DSG. Nemohu se dostat pod 6l. Aktuálně 6,2l mám tam teda 17" kola a jezdím převážně režim "S" a šlapu na to normálně na čtvrt plynu. A rychlost do 100km/h, ale převážně dle předpisů krom vesnic kde to nechám dojíždět na předepsanou rychlost. Leju natural 95 + aditiva ob nádrž. Teď na 15" zimákach to samé pod šest se nedostanu. A to bych chápal, že v zimě to tak je. Dělám něco špatně? Nebo by za to mohla ta 17" kola? Velký valivý odpor? Trasa dlouhá cca 20km. Dostal jsem se párkrát na 5l-5,2l jenže to musím jet 70km/h. Dík za vaše podněty.
  4. Čau borci, nevíte co by mohlo dělat mírné kolísání otáček při sešlápnutí plynu? Nedělá to na každý kvalt, co jsem si všiml dělá to při 4ce a při 6ce na jakykoli jízdní režim D/S a i manuální. Je to nepatrný cca mezi 2-3 tis otáčky, otáčkoměr poskakuje. Vlastním Fabia III Monte Carlo 1.0tsi DSG najeto 23000km. Díky za vaše příspěvky.
  5. Dušane. Je to přesně jak říkáš. Nedokážu se rozhodnout auto se mi moc líbí. Ale je to podezřelé a já opravdu do té doby než mi někdo řekne vyprdni se na to bylo to až moc bourany tak nad tím budu uvažovat. Víš co chci MC už jsem ho měl skoro objednaný narazil jsem na tohle a ono je o 200tis levnější a že má najeto 13tis mi navadi a že je rok staré. Ale jak píši potřebuji od nekoho slyšet jak moc to bylo bourane a zda se stím dá jezdí nebo ne popř. To nebrat. Tak jsem doufal v ten autorizak že mi něco řekne. Ale jak psal předtím @tomik.cesko aby tam nepřišel nějakej mlaďák jako já :) a nenapichl to na diagnostiku řekl mi že je vše ok a jen zkontroloval olej a já mu nedal litr a jel domu bez informací. Ano vím to jsem upjaty protože jsem si chtěl objednat přesně takovéto MC bez panorama a adaptivní tempomatu a bohužel jsem narazil na tohle a nakonec objednávku nedokončil. Nic jiného zatím nehledám.. Možná to je ta chyba.
  6. Dušane. Opravdu si z vás neutahuji. S prodejcem jednám cca měsíc. Stáhl jsem ho o třicet po telefonu a prostě mě to auto láká ale bojím se abych si nenabehl. A doufám v to, že když pojedu někam aby to prošli prověřili změřili lak a řekli zda je to ok tak si myslím že by to špatný kup neměl být. Nové by stálo přes 570tis.
  7. Mám známého ve škodovce. Ten auto prolustroval a nic tam nenašel. Tudíž si myslím že to bylo opravené mimo AS. Pokud by to bylo v AS tak by to dali přeci do záznamu nebo se pletu?
  8. Psal jsem mu ohledně té hlášky co jsi psal. A tvrdí že je to signalizace že je zařazeno D a jsou otevřené dveře. Je to možné?
  9. Chlapi já si z Vas srandu nedělám. Všem děkuji za názor. Ale jsem asi moc upjaty na tuto Fabii MC. Mě se moc líbí. Chtěl jsem slyšet názor na DSG, ale když už jsem byl v psaní rovnou jsem tam hodil odkaz na auto které by se nám líbilo. Je pravda je to podezřelé. A asi se na to vyprdnu. Váhám nevím nevím. Všem co tu strávili čas děkuji. Nějaký problém za dobu používání? Co máš za rok a kolik najeto?
  10. To by mi měli říci v tom skodovackem servise. Prave z tohoto důvodu chci auto nechat důkladně zkontrolovat. Myslíš že na to přijdou jak moc bylo bourane a jak je opravené? Jinak my bylo receno z mnoha lidí co pracuji ve Švýcarsku že si to kupil nějaký chudák. Že tam je úplně jiný život a lidi si kupují daleko dražší auta. Že toto auto je něco jako kdyby si tady koupil Dačku v kombi a v základu.
  11. Můžeš mi to více objasnit? Nejdříve píšeš že bys nepanikaril a pak že tohle bys nebral? Díky..
  12. Nějaký problém za dobu používání? Co máš za rok a kolik najeto?
  13. Díky. Tak uvidím prodejce nemá problém s tím zajet do škodovky to nechat prověřit tak třeba si ji přivezu. :)
  14. Chci to dsg vyzkoušet a hlavně pro manželku nemá skoro nic najezdeno. A u řazení mi občas zmatkuje a bojím se toho aby to za chvíli neoddelala ten manuál. Jen mám strach abych si nezadelal na problém s tím dsg ale příspěvek tomík.cesko mi dal alespoň naději v tom že to nebude úplnej krám.
  15. Děkuji za tvůj příspěvek. A jezdíš po městě a okrskach nebo dalky?
  16. Ale dneska je problém vůbec něco kloudnýho koupit. Všichni tvrdí že s autem nic není a přitom to je habaďůra. Dobrých aut se jen tak nikdo nezbaví. Dneska je opravdu nejlepši koupit nové a máš jistotu, nějaké certifikáty na "ojetiny" jsou úplně k ničem. Dneska se dá zfalosovat cokoli a není třeba všemu věřit na 100%. Když jsem byl u nás v Havexu nabízeli mi zelenou před face s naloží style + a 6ti kvalt manuál. Cenikove říkal něco přes 440,- a že mi ji za 380tis nechá najeto měla něco okolo 3tis km a ejhle s autem nikdy nic nebylo jen je to predvadecka proto sleva 60tis. Nedalo mi to a druhý den jsem jel tam znova že o auto budu mít zájem ale že si zaplatím za kompletni prohlídku auta. Cukali se že je to zbytečné že dostanu od toho papíry s ověřením a původem vozu. Řekl jsem jim ze si chci sám zkontrolovat lak mřákem. Řekli že nemají problém. Zavolal jsem kamarádovi ten vzal měřák a najednou jiné hodnoty na zadním nárazníku. A opravdu to bylo vidět když jsme se dívali z jednoho úhlu a když svítilo slunko, že auto bylo přestrikané. No párkrát zakoktal, že tam má ještě jednu zelenou a že si to spletl že s tou druhou nic není ale za cenu 415 +/-. Takže jsem mu řekl že jsou podvodníci a poslal je doprdele. Takže ani autorizaku ani Havexu se nedá věřit.
  17. Máš pravdu v sobotu se tam pojedeme podívat pořádně to prohlédnou a v případě dohody necham zkontrolovat v autorizovaným servise. Volal jsem poblíž a ve Zlíně by to měli komplet zkontrolovat za 1000kč(změření laku, diagnostika, oleje, původ) třeba to nebude tak hrozný jak se zdá.
  18. Já se pro ni rozhoduji dlouho. Pro mě je to daleko je to 300km se na ni jet podívat. A prodává to už dlouho cca přes měsíc. A taky se mi do toho moc nechce, ale abych Vás uvedl do reálu a uvedl důvod proč řeším tuto Fabku je ten že jsme chtěli Monte Carlo a když jsem si ji nacházel u dilera do konfigurace vycházela přes 530tis + by mi dali slevu 15tis. Takže za nějakých 515tis. A tato přes bazos má navíc kameru, čidla v předu a panorama střechu takže mě zlakala cena a navíc ještě k tomu výbava a nemá velký nájezd. Jen se bojím DSG převodovky. A jsem sním v kontaktu a už jsem ho stáhl na 320tis a tvrdí mi že to nikdo nechce kvůli tomu že u auta nejde odečíst DPH. Asi se na to vyprdu a dojezdim svoji jednickovou Octavii..
  19. U té baterie není problém mám dobijecku která jak dobíjí nebo baterií jen udržuje. Naštěstí máme rodinný dům. Díky!
  20. Ahoj, Mám prosbu mohl by jste mi poradit zda koupit jednu Fabii? Je to dovoz ze Švýcarska, údajně byla bourana na dveře spolujezdce, nebyla na stolici, nebylo bouráno na sloupek ani na práh. Poškozené dveře a blatník byli měněny za nové díly, ale ne v autorizovaném servise. Je to DSG 1.0 tsi 81kw Monte Carlo. Chci to na okolní popojizdeni. Hlavně pro manželku která by jezdila pro kluka do školky 3km tam 3km zpět. Občas já do práce 22km tam 22km zpět. A o víkendu občas výlet 100km. Nejsme žádný závodníci a jezdíme s rozumem. Nyní vlastníme Octavii I 96kw a chceme něco novějšího. Počítám s najezdem max 8tis až 10tis ročně. Mám obavy ani ne tak z motoru, ale z toho DSG. Prosil bych všechny co mají zkusenosti s DSG v Fabii III aby mi sdělil skutečnosti a zkušenosti s touto převodovkou. Všem moc děkuji. https://auto.bazos.cz/inzerat/102753812/Skoda-Fabia-Monte-Carlo-2018-Automaticka-prevodovka.php
  21. Zdravím, potřebuji radu. Po bouračce vytekla zelená kapalina na výstuhu, předek K.O. jak chladič(ohlej).. Dále to ještě po nárazu syčelo asi 20min pak to přestalo. Domů jsem dojel v pohodě. Takže chladič přežil motor se nephřehřál. Nevíte co by to bylo? Klíma nebo tak? Díky za každou radu..
×
×
  • Vytvořit nový...