Přejít na obsah

WHITE-CZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    183
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem WHITE-CZ

  1. Ahoj jde nějak, třeba i neoficiálně zobrazit Waze přímo v navigaci? Nějaké sdílení obrazovky nebo něco podobného? Mám Android 8.
  2. To je zase krásné téma. Bavím se dobře jen tak dál [emoji23][emoji23][emoji23][emoji108][emoji108]
  3. Ahoj zatím nebylo kdy. Až na jaro.
  4. Opraveno, brutální ránou pěstí do palubky. Prostě ve 120kmh rychlosti na dálnici mě ruply nervy a byla to taková rána že by to zabilo i slona........ A je ticho :-)
  5. Tak sem zkoušel okno za jízdy i pootevřít, různě přitlačit atd atd a tím to není. Zvuk se nemění.
  6. Zkoušel jsem na palubovku i bouchat a bez změny tónu. Zajimavé je že když pustím plyn tak to pořád dělá ale jak rychlost klesne pod 60 kmh tak to přestane.
  7. Jel sem 350km po dálnici topení na plno v autě hic a stejně to dělalo vesele dál... Servis nechám až na konec jako nutné zlo. Dělám vše doma tak bych na to přišel rád sám :D Takže asi palubovka dole to vypadá...
  8. Ahoj mám tento zvuk viz video, nemá na to vliv zařazená rychlost ani jestli je motor v tahu nebo ne. Začne to tak od 60 - 70 kmh. Zajímavé je že nic nikde není volné. Pod autem všechny požární stěny, odhlučnění atd všechno drží jak má. V motorovém prostoru taky vše drží. Ten zvuk je fakt hroznej... Nemá někdo nápad co ještě vyzkoušet?
  9. Moje citigo má 170tis a kdybys viděl a cítil co za břečku vyteklo možný by ses divil :-) Po výměně řadím 1 a zpátečku jedním prstem předtím to šlo o mnoho hůř. Ty km jsem přestřelil schválně... Bylo tím myšleno že prostě olej není doživotní a kdo říká že jo tak olej v převodech, diffech atd atd nikdy neměnil. Žádný olej ani tekutina není na autě doživotní.
  10. Ahoj chtěl bych se podělit o to jak vyměnit na Cígu olej v manuální převodovce. Jako první věc nákup oleje a nářadí. Olej: Norma G 052 527 A2 Koupit 2 litry!! Je na vás jestli použijete originál 1600kč! Za litr nebo jako já Shell za 300kč litr. Nářadí: Imbus číslo 17 (vypustný šroub) XZN tisícihran (napouštěcí šroub) Pokud nemáte tisícihran tak lze použit torx 40 nebo imbus 7. Ničeho se nebojte tento šroub je pouze jistící. Takže není co pokazit. Teď ta otravná část a to vypuštění oleje. Pokud nemáte zvedák a děláte to venku jako já tak postup je takový: 1. Vypouštění oleje jednu stranu nejlépe spolujezdcovu zvedneme. Vypouštěcí šroub je hodně blbě umístěn. Zavazí držák motoru. Viz dle foto. Já si poradil tak že jsem na velkou golu dal tyčku a trochu ji ohl a nějakým kouzlem to povolilo. Příště držák sundám a vše půjde rychleji. Po povolení opravdu velice jemně a pomalu a po trochách vypouštějte. Když šroub najednou vyděláte tak vás čeká ropná katastrofa a vše od oleje. Protože proud oleje narazí do příčky před ním. Takže hezky v klidu . Tak teď už jen počkat až vše vykape a šroub vrátit zpět a citově utáhnout. 2. Napouštění oleje: Nutná demontáž filtrboxu Prostě jen odpojte hadičku co je pod filtrem a pak jen stačí tahem k sobě filtrbox sundat. Není jinak šroubovaný Dál už jen rukou nahmatat zátku, je na pravé straně vedle výfuku. OPATRNĚ nepopalit se!! Teď je na vás jak to udělané já volil torx 40.. ale je na vás čím to povolite. Potom už jen vzít kleště a celou tuhle umělou srandu vydělat. Opatrně! Je tam O kroužek. Teď už stačí jen napustit olej. Hadička nálevka a patří tam dle příručky 1.1L já dal 1.2L dle doporučení. Pak vše utřeme dáme zátku a šroub. Opatrně nacvakneme filtrbox a máme HOTOVO! Upozorňuji že vše děláte na vlastní riziko. Nejsem žádný češtinář ale snažím se pomoct ostatním Snad vám to takto bude stačit. Když to bude všecko rozdělené doporučuji rovnou nové svíčky a nový vzduchový filtr. Ale to je na každém jestli se mu chce. Důvod proč měnit olej který je dle škodovky doživotní? Chcete aby převodovka sloužila 200tis nebo 500tis ? to je na každém Velké poděkování patří drahos.ld za rady při výměně
  11. Zajímalo by mě jak se resetuje interval v palubnim PC. Chystám se taky na výměnu.
  12. Díky, zítra to kuchnu. Je třeba si dat na něco pozor ?
  13. Ahoj všem muže někdo poradit čím muže být tahle závada ? Dělají to obě okna. Lezou ven mimo “rám” prostě mimo vodící gumu. Až nakonec nejde zavřít okno. Musí vždy pritlacit rukou na okno abych zavřel.
  14. Kdyby se našel někdo kdo bydlí v okolí Brna, Zlína nebo Břeclav tak napište a klidně bych dojel na diagnostiku. Třeba se to bude hodit. Dnes 5km v koloně asi 50 rozjezdu a zastavení a ani jednou S/S nefungoval.
  15. Mě třeba přestalo S/S fungovat úplně. Ještě 14 dní zpět šlo :D diag nemám takže nemám jak zjistit proč nejde. Baterka nabitá, vše funguje. svítí, brzdí.
  16. 172500, auto jezdilo v rozvážce to jsem zjistil až týden po koupi :D Ale i tak ho mám rád jede krásně. Nic nemlátí ani nebouchá a dle Vistacaru servis byl dělán. Auto jezdilo u damejidlo... :D
  17. Tak to je síla... Tam dám něco random a bude...
  18. A sakra, takže zajet někde do vista car? Nebo někde zavolat?
  19. Ahoj, dnes jsem měnil kola za zimní a všiml jsem že kousek pružiny dole v misce chybí. Takže je to asi zralé na výměnu (možná se pletu). Potřebuji poradit jaké pružiny koupit protože sem toto označení nikde neviděl. Viz foto.
  20. Ahoj, jaká je teď situace z filtrama? Jaké teď doporučujete kupovat?
  21. Počkej na nějakého odborníka přes oleje. Určitě se tu někdo ukáže.
×
×
  • Vytvořit nový...