Přejít na obsah

Lesiel

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Lesiel

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, v prvé řadě bych vše rád vysvětlil, nějakými záhadnými silami mi autorádio v klidovém stavu žere 30 a vice amperu to znamená že ráno když dojdu k autu tak je mrtvé. Pokoušel jsem to řešit knoflikem. Ale k tomu co chci. Chci mit třeba kolébkový spínač který když vypnu tak autoradio přestane žrát baterii a pak když ho zapnu tak aby se mi autoradio samo zaplo a paměť kterou jsem tam měl jako nastavní a u flešky na jaké pisničce sem skončil atd aby se vše vratilo jak bylo, lze to nějak udělat? Dále já mam autoradio nějak zahadně zapojené na centrální zamykání, když vytáhnu jednotku nebo pojstku centrálu nefunguje radio, tohle jsem trochu nepochopil.
  2. Lesiel

    kufr na knoflík

    http://skoda-virt.cz/cz/clanky/karoserie/4767-felicia-el-otevirani-5-dveri/ něco takového jsem myslel
  3. Lesiel

    kufr na knoflík

    tzn koupim tu pohyblivou čast na tahlo od přednich dveří a misto toho tahla tam dam servomotor a bude to ok xD
  4. Lesiel

    kufr na knoflík

    jako obyč tlačítko našel sem si to ale pořád jsem nedostal odpověď potřebuju servomotor centralu napojit na + s tlačitkem tak aby při of tlačitku servo motor vyjel tim zamkl kufr a dae do něj nešel proud a při on tlačitku sepl servomotor a tim kufr otevřel chapeme se? takže se ptam jde to nějak takhle udělat?
  5. Lesiel

    kufr na knoflík

    tak to je samozřejmost že je k tomu potřeba i motorek xD jde mi spiše o to zda to jde napojit stylem minusovej kabel na kostru a plusovej na knoflik a že by to fungovalo na bazi on of
  6. Zdravím zajimá mě jediné pokud koupim tento zámek http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0827505c-zamek-5-dveri-oe-3607.html jak udělat abych mohl pohodlně někde u řidiče jen zmačknout čudlk a ufr by se otevřel nebo zamknul? stim aby při zamčeém stavu nepapal baterii?
  7. Lesiel

    Panel topení

    Zdravím měním žarovky v panelu topení a chtěl bych změnit barvu ze zelené na červenou má někdo nějaký typ jak toho docílit? na netu jsem našel změnu jen na modré ale to se mi nelibi xD
  8. já mám xD vyhořelo mi vadna pojistka xD
  9. Zdravím, mám takový problém, ono to ani problem není jen mi to strašně vadí Mám felicii která ma pro provoz 3 kličky jeden klič k řidičovým dveřím druhý klič na startování a třetí klič na dveře splujezdce a kufr problem je v tom že klič od kufru nosit musím protože nejde otevřít z kabiny no proč vubec piši, šlo by nějak max do 5000 kč udělat abych měl vystřelovací klíč s dalkovym centralem na všechny dveře? no asi ano ale vyplatí se to cenově? bohatě by stačil i obyčejny klič na všechno.
  10. Zdravím Chtěl bych se zeptat jak je to u tohoto typu motoru s bržděním brzdil jsem takhle asi no pul roku ale ted když chci přibrzdit motorem a pomalu pouštim spojku tak sice přibrzdí ale jen trošičku a hned vyskočí otáčky nahoru. A neničí to třeba motor při tak slabém motoru?
  11. přesně tenhle zvuk mi vydávala uplně nová zadřená vodní pumpa
  12. Tak se omlouvám že jsem chtěl vyřešit všechno v jednom vláknu abych nemusel spamovat a samozřejmě děkuji za odpovědi. vlakno mužete uzavřít odpovězeno mi bylo a omlouvám se že jsem někoho pohoršil.
  13. Nestašte mě stim že mi to muže zapalit auto xD onehda mi vyhořeli tenčí kabliky s 10 amper pojstkou xD a myslel sem e mě odvezou malem sem dostal infarkt xD ten kabel zkontroluju je dost možný že bude někde trhlej a k ty kostře negovat to u baterky xD to bude problém už natahnout skrz tu dirku do motoru byl problem stim tlustym plusákem xD další už tam nenarvu xD mam to nulovaný na matičce světla to by mělo stačit ne?
  14. Zdravím první otázka se týká mé felicie mám na baterii přiveden kabel k suboferu v kufru a pak nulka na kostru u zadniho světla jakmile dam do kable plusového pojistku tak mi bouchne nevím co stím nevíte kde je chyba pojistka která je v bdně vypadá v pořádku takže tuším že problem bude v kbeláži ale nevím kde je to jen drát xD druhá otázka kamarád má také felicii začal mít problémy s elektrikou, rozbil se alternátor, vyměnil se dobíjí, ale asi mu něco někde fest zkratovalo, ma už třetí baterii a pořád mu to jen tak zničeho nic chcípne nabije baterii nastartuje a nebo na roztlačení nastartuje a po nějaké době jízdy prostě vypne dneska mu něco při otačení klíčku bzučelo v pojistkové skříni a pak to přestalo nevíte v čem by mohl být problém moje felicie je mpi 1.3 40kw kamarádova je také 1.3 50kw jeden z těch B něco motorů GLX či co
×
×
  • Vytvořit nový...