Přejít na obsah

jedlaa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    258
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jedlaa

  • Narozeniny 20.5.1993

Návštěvy profilu

1 170 zobrazení profilu

Oznámení jedlaa

  1. Výbava se může změnit i vůči tomu, co máš objednáno. Viz toto téma. https://forum.skodahome.cz/topic/157451-scala-joy/#comments
  2. Řešil to @Jan R. u sebe v tématu. Viz obrázek z jeho profilu. A pokud je to stejné, jak to bylo, což určitě bude, tak to komplet LED není.
  3. Hlavně nechápu, proč u těch základních světel jsou potkávačky LED a dálkový žárovka. Za to bych je kopl do .... chci to časem vyměnit taky za LED, ale určitě to bude chtít taky dokódovat, protože to bude hlásit chybu jako blinkry.
  4. Ja jsem byl na vymene pred mesicem a zatim snad dobry. A kolecko se toci normalne lehce, tak uvidim casem.
  5. Mě to taky píská, jak kdyby přijížděl vlak. Ale jen při lehkém dobrzďování. To je jediná věc, co mě na tom autě zatím štve. Vždycky ty pořádně prošlápnu za rychlejší jízdy, ale druhý den na novo. Řešil jsem to chvíli po koupi (pískání i rýhy v kotoučích), údajně nečistota, že by mi to vyčistili, když si to zaplatím, ale že to může pak dělat zase. Vykašlal jsem se na to, protože všechny Scaly, co stály v salonu, měly rýhy na kotoučích, takže očividně kvalita materiálu. To samo Kamiq.
  6. jedlaa

    Full led svetlá

    Podle mě normálka, na Tiguanovi to mám stejně.
  7. Mě se to stalo taky, 4 měsíce od převzetí auta. Oprava proběhla úplně stejně jako u tebe. Do dnes zatím v pohodě.
  8. Já teď jezdím po staré, která vede vedle dálnice. Protože dělají nové nájezdy a výjezdy. Po dálnici jsem jezdil při 130 (záleželo na větru) někdy za 5, někdy 4,7. Po staré teď každý den spotřeba 4,4. Beru jen cestu do Olomouce. Zpátky jezdím kolem 5,2. Dlouhodobou mám 5,7l. Ale nějak to nešetřím. Řadím kolem 3000 až 4000 otáček.
  9. Mě to teď udělalo před týdnem 2x. Chyba SOS a nešlo spustit rádio. Jen černá obrazovka a konec. Vyzkoušel jsem vypnout zapalování, držet tlačítko zapnutí rádia snad minutu, znovu vypnout zapalování.. Vylézt z auta ven, zamknout, znovu nastartovat a nic nepomohlo. Pak asi po 5km jsem zkusil znovu vypnout zapalování a nějak záhadně se SOS i rádio rozběhlo. Tak nevím, co si o to myslet. Ale že to začalo z ničeho nic po roce a půl..
  10. Dnes po noční při nastartování chyba SOS. Poprvé za 16 měsíců, co auto vlastním. Po vypnutí zapalování chybová hláška zůstala. Po obědě jsem jel do obchodu a SOS fungovalo normálně. Tak jsem zvědav, jestli to byla chvilková slabost, nebo jestli se to projeví znovu a budu muset do servisu. A to jsem si říkal, že se mi tato chyba vyhýbá obloukem :-)
  11. Jak půjdu na výměnu oleje, tak se s nimi dopředu domluvím taky na reklamaci/výměnu. Připadá mi, že mi teď poslední dobou sedačka padá nějak moc rychle. Skoro každý den musím spravovat. Do teď jsem to neřešil, ale už mě to nebaví to neustále spravovat.
  12. jedlaa

    Bateria v kluci

    Ono celkově ty baterky nevydrží ani tak s tím bezklíčovým startováním. Mám v Tiguanovi ten čip na odpojení baterky, když klíč leží v klidu a vydrží i tak max rok 🙂
×
×
  • Vytvořit nový...