Přejít na obsah

Brzdic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Brzdic

  1. V rádiu jsem to zkoušel vypnout a stěrače stírají i při deaktivaci funkce v rádiu. Vypadá, to že si prostě senzor stále myslí, že prší. Takže to tipuji buď na senzor nebo nějaké relé. Budu muset reklamovat. Jen mám obavu ze servisu. Kolega zrovna nedávno popisoval, že autorizovaný servis mu provedl garančku hůře než nějaká garážovka.
  2. Dosud snímač spolupracoval se stěračema dokonale. Nechával jsem stále páčku v poloze 1 a stěrače se spouštěli jak měli. Nyní se mi zničehonic jakoby změnil ze snímačové logiky na intervalovou. Zhruba po 20 sekundách stírá sklo i když je sucho. Když posunu tím přepínačem intenzity tak se interval zkrátí. Máte prosím nějakou radu? Okno jsem vyčistil ale nepomohlo to. Samozřejmě jsem zkoušel i stěrače vypnou a znovu zapnout.
  3. Nevím jestli to patří do tohoto vlákna, ale lepší se mi najít nepodařilo. Mám Octavii 3 se systémem Start/Stop. Do první garančky myslím fungovalo dobíjení tak jak bych očekával. Při jízdě pod plynem se baterie dobíjela cca 13,5V, při brzdění motorem se napětí zvýšilo až k 15V. Po garančce je napětí téměř neustále 15V. Nabití baterie nepomáhá a dlouhá jízda též ne. Je možné, že během garančky něco špatně zapojili nebo nezapojili?
  4. Brzdic

    senzor deště

    Vybráno špatné vlákno. Příspěvek přesunut.
  5. Ještě jednou díky. K čemu je ta třetí páčka?
  6. Díky. Ale předpokládám, že v tomto případě už je to "jen" softwareová záležitost. Takže by změna na adaptivní tempomat neměl být problém. Nebo je to složitější? Předem díky
  7. Uvažuji o koupi ročního vozu. V popisu je uveden tempomat a front assistant. Lze z toho usuzovat, že tempomat je adaptivní?
×
×
  • Vytvořit nový...