Přejít na obsah

Horvyyy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 139 zobrazení profilu

Oznámení Horvyyy

  1. takže abych aktualizoval můj případ.. Dnes jsem mluvil s prodejcem a ten mi řekl, že mi nakonec, i když mi to slíbil, auto nemůže vydat. Prý celou situaci probíral jeho nejvyšší šéf přímo se škodovkou a výsledek je takový, že dosavadní předváděcí vozy nemůžou vydat do té doby, dokud nebudou mít přímé náhrady... (model za model) A termín, kdy mají dostat nové vozy nikdo neví. Jestli to bude trvat měsíc, dva, rok, nikdo prostě teď neumí odpovědět... Takže jsem dopadl přesně tak, jak jsem nechtěl...... a jsem z toho fakt špatnej...... Předpokládám, že škodovka od příštího týdne tedy stojí a kort model Karoq, na který evidentně úplně serou... Takže se auta nedočkám a budu muset řešit nejspíš něco jiného.. ale vůbec nevím co..... a nebo holt musím čekat a modlit se aby to bylo co nejdříve.. A já blbec jsem si už koupil originál vanu a síťový program do kufru...
  2. Stále čekám na předváděčku Sportline, který měl být k odběru konec září.. v pátek jsem volal s prodejcem a nová auta (předváděčky na showroom) mu stále nedodali ... Realita je taková, že škodovka není schopná dodávat auta ani svým dealerům a na všechny modely (předváděčky) mu šoupli datum dodání... Nově budou předváděčky né na 1/2 roku ale na rok... To je prý nařízení plošný.. pro všechny.. Výrobu předváděčky Karoqa, má prý konkrétně šoupnutou postupně z 35 týdne na cca 42 týden.. ale pořád je to jenom odhad.. Jinak jak to šlo za sebou: Někdy na konci května jsem si vybral a složil zálohu na předváděčku s odběrem konec září... V první domluvě mi říkal, že jakmile bude mít náhradu, tak nám auto může vydat.. nejlepší odhad byl někdy konec srpna začátek září.. :-) To bylo ale hodně naivní.. (spíš ode mě vysněný.. :-D ) Pak se předání šouplo na konec září... No a teď mi naštěstí slíbil, že i když nové auto mít nebude, že mi ho vydá do půlky října určitě.. že na nové čekat holt nebude.. (že domluva je domluva - což cením) Takže se modlím aby to opravdu dodržel... a já ho už konečně měl.. protože to bude snad poslední model za ještě nějaké rozumné prachy... když to tak sleduji...
  3. je to informace přímo od prodejce.. jen mě na to upozornil, že by se to mohlo stát.. respektive stát to, že by mi auto nemohli předat na sjednaný termín - konec září... samozřejmě kdybych počkal, než jim dodají nová auta, tak bych si vozidlo mohl odebrat.. ale to je všechno jenom spekulace.. to už by bylo hodně špatný, kdyby škodovka nedodala do autosalonu nové předváděčky... :-) takže se spíš ani nebojím..
  4. U Arkany velké mínus.. alespoň pro mě tedy .. že ani v nejvyšší výbavě nemá elektrické páté dveře... nelze je ani zvlášť doobjednat prostě vůbec nic.. :-D pro mě to byl důvod, proč nad tím autem ani nepřemýšlet, i když se mi docela líbilo... jinak ta nová Sportage nevypadá špatně.. Mám od června složenou zálohu na předváděčku Karoqa ve sportline .. odběr konec září... tak jsem zvědavý jestli mi to auto vůbec předají, když je teď takový průser s tou výrobou... prodejce mi řekl, že tuto situaci nikdy nezažili a že neví, jestli vůbec auto budou moc předat dál.. :-) prý mají prodaný všechny předváděčky a v září by si je lidi měli odvést (většinu modelů)... ale, jestli jim nedodají nová auta, tak prý nebudou mít ani co nabízet.. :-D tím pádem se může stát, že mi zálohu vrátí a já budu zase tam, kde jsem byl v červnu.. :-D
  5. Kamarád je má na Supu II snad 2 roky a po nainstalování říkal, že úplně paráda... v tomto případě bych opravdu nic neřešil a normálně si je na auto hodil.. však v německu se to používat může a u nás ne ? to je přece nesmysl... krom toho že to nikdo stejně nemá jak zkontrolovat.. :-)
  6. V úterý jsem byl u ......... na dodělání prediktivního tempomatu na mém Supu. Jelikož mám rok 2015, tak jsem neměl ACC vůbec, měl jsem pouze klasiku tempomat. Takže mi ......... měnil i páčky a kryt pod volant + kalibraci, což, jak jsem viděl, není vůbec žádná sranda... Než jsem vyrazil k .........., tak jsem poptával všude možně cenu a ostatní jsou blázni, co si za to řekli. U .............. to bylo suveréně nejlevnější, Což jsem mu samozřejmě neřekl :-D, Takže ta cesta se vyplatila jednak finančně a potom i pro to, že mi, v nadsázce řečeno, kompletně předělal auto.. Jinak co se týče cesty ze Strakonic, tak ACC úplně super, funguje perfektně a společně s lane asistentem je to opravdu paráda.. Co se týče predikce, tak z toho úplně odvařený nejsem, Ikdyž je pravda, že přes Prahu se mi s tím jelo docela dobře, ale mimo Prahu a tam, kde jsem jel podle predikce 70, tak kolem mě všichni profrčeli aspoň 100 :-D, Ale tam, kde to neznám a vím že nepospíchám, tak to smysl opravdu má.. ?
  7. Zdar kluci, v úterý jsem byl na návštěvě u Ferdy ve Strakonicích.. Krom super pokecu a dodělání dalších moře věcí, mi k mému úžasu přehrál komplet software (vnitřní prostředí) z nového amundsenu do mého starého amundsenu + mi dodělal další blbiny z verze Sportline a Scout. Krom toho, že to vypadá opravdu pěkně (mám větší displej z Colombuse), tak prostředí i líp funguje, a dokonce bych řekl, že lépe hrajou i písničky přes BT. (Ale je možný, že jsem měl předtím nějak blbě nastaveny Canton equalizér.. Každopádně určitě doporučuji návštěvu u FERDY, ten chlapík opravdu ví co dělá a pozvedne auto úplně na novou úroveň ! .. :-) A prý mám připraveno i na upgrade na virtual cocpit... což mi jiní lidé tvrdili, že když bych chtěl udělat upgrade, tak musím koupit i nové rádio, což potom vycházelo na docela nesmysl.. takhle prý stačí koupit jenom budíky, což už není zas takový baťoh.. :-) Takže ještě jednou díky Ferdo !
  8. Mel jsem podobný problém u mé audi a2 1.4 TDI ... při malých otáčkách se rozblikala červená kontrolka olejnicky... Mohl za to filtr... I když byl novy tak byl špatný ... Počítač psal malý tlak oleje ... Po výměně vše facha jak ma ... :-)
  9. Děkuji suri. za radu. :-) kartou jsem opatrně vyloupnul rámeček kolem rádia, poté vyndal a rozebral zezhora. Postupně jsem rozdělával celou mechaniku, až jsem jí rozebral tak, že šli vyndat zezhora všechny CD. Tak je opatrně vyndavám a najednou pod posledním cd leží 5tikoruna. složil jsem vše dohromady a skusil zapnout. Bohužel výsledek je takový, že po zapnutí mechanika jede (něco dělá) asi minutu pak to vypíše chybu mechaniky. Stále je tam načtených těch 5 cd a nějak nejde nic. :-( Rádio naštěstí funguje jak má, takže to vypadá že musím někde sehnat komplet mechaniku. Suri. moc si mě nepotěšil tím vyhozeným Bolerem. :-( tímto Vás žádám, nemáte někdo funkční mechaniku na Bolero ? Díky
  10. Dobrý den, tak jsem se taky přidal mezi majitele Super béčka. :-) Bohužel jsem po koupi přišel hnedka na několik problémů, jeden znich je ten že nefungujou cd v Boleru. Repektive v rádiu to hlásí 5 vložených CD ale ani jedno nelze přehrát ani vyndat. "Štrachá" vtom a poté to napíše: "chyba cd prosím zkontrolujte disk". Zkoušel jsem ruzné kombinace všeho a prostě CD nefungujou. Je mi jasné že ho musím rozebrat a mrknout dovnitř jestli se tam nějak nesekli nebo co se děje. :-) Jde mi oto že nevím jak ho vyndat, respektive jak sundat ty plasty kolem rádia, na youtube jsou pouze návody na octávie na superba bohužel jenom jak sundat rádio swing. Nevíte prosím jak na to ? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...