Přejít na obsah

xIndian

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení xIndian

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za odpověď. Omlouvám se, Googlil jsem na O III a dostal jsem se sem... Teorie je však pro všechna auta stejná.
  2. Ahoj, možná stupidní dotaz, nebo to tu už zaznělo... Dal by se dostat MirrorLink, resp. Android Auto softwarovou úpravou do OIII r.v. 12/2013 s rádiem Bolero? Jsou tyto funkce závislé na HW, nebo se jedná jen o SW záležitost? Předem díky za odpověď.
  3. U OIII stačí přepnout spínač do polohy vyhřívání. Nemusí být k tomu zapnuté vyhřívání zadního skla. + platí podmínka teploty.
  4. Zdravím, potřeboval bych prosím poradit, jak demontovat a namontovat vyhřívané sklo vnějšího zpětného zrcátka u O3. Máte prosím někdo návod, příp. dokážete slovně poradit? Předem děkuji!
  5. Jen pro info. Prodejce mi zdarma zkontroloval na mou žádost geometrii, která opravdu ukázala problém s rozhozením nápravy. Jestli to bylo způsobeno problémem s ponechání distanční podložky tlumiče, nebo chybou při výrobě, to už nikdy nezjistím. Jen doufám, že se časem neprojeví dřívější opotřebení nápravy, či jejího uložení. Nyní je však vše v pořádku. Volant mám při jízdě rovně ve správné poloze, nikde nic nebouchá a podvozek tlumí dobře. Pokud by se tudíž tato chyba stala i někomu dalšímu (což nikomu nepřeju), požadujte revizi a seřízení geometrie.
  6. Díky za postřeh. Domluvím se s prodejcem a uvidím, co mi na to řekne.
  7. OK, díky za info. Uvidím, co mi na to prodejce řekne.
  8. Tak snad alespoň změření bych mohl uhrát. Nemám pocit, že by auto někam táhlo, nebo hůře sedělo. Ale když jedu rovně, musím mít volant lehce pootočený doprava. Nevím, jestli tedy není jenom křivě usazený. Po koupi jsem si toho bohužel nevšiml, takže nevím, jestli to tak už nebylo z fabriky. Na druhou stranu si říkám, že v dnešní době určitě budou mít při výrobě zavedenou technologii, která bude zaručovat přesné nasazení volantu.
  9. Zdravím pánové, tak můžu potvrdit, že tento nešvar se děje i v ČR. I mě trápilo nezvyklé bouchání na pravé přední straně při přejezdu nerovností. Díky tomuto tématu jsem našel příčinu. Pitomci při přípravě auta taktéž zapomněli na tlumiči distanční podložky, ba co více, manžeta je roztržená... Dnes jsem auto zvedl a podložky vyndal. Nyní je vše v pořádku, nicméně se mi zdá, že po "vymetení" několika děr s distančními podložkami úplně nesedí geometrie. Takže jakmile pojedu kolem mého prodejce, hned jim distančky omlátím o hlavu a doufám, že na vlastní náklady ověří geometrii a vymění roztrženou manžetu.
×
×
  • Vytvořit nový...