Přejít na obsah

m4tes87

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení m4tes87

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. díky za obr. problém vyřešen, po výměně zap. cívek si motor přede jako kočička :-) takže svíčky + kabely klasika, jen jsem zbytečně plašil..
  2. kabely už mám, zítra je prohodím, jak se dá proměřit cívka? máte nějaký hodnoty? měřáky na to mám... EGR můžu normálně zaslepit? chyba na diag mi nevadí, hlavně kontrolka na palubce aby nesvítila.. ta mi tam právě problikává
  3. Romix95: Ano když jsem dal na 3-tí válec jiný vstřikovač chyba se posunula na 4. tak jsem vymenil i na 4.válci vstřik... má to něco znamenat? ale mezi sebou jsem je neměnil, na 3.tím válci je teď nový vstřikovač a chyba tam je stejně.. takže vstřikama to podle mne nebude kabely mi přijdou dneska nové, hnedka vyzkouším... motor jakoby škube, když na něj kukám.. čerpadlo vzduchu za studena běží po nastartování cca půl minuty až minutu
  4. *** VYŘEŠENO *** VYŘEŠENO *** VYŘEŠENO *** VYŘEŠENO *** VYŘEŠENO *** čaute, koupil jsem Oct. s vadou a měnil jsem na ní motor, jedná se o 1.6 rv. 2003 75kW typ motoru BFQ, původní byl k.o. žral olej, jel na 2 válce atd.. jenže stále tomu vychytávám chyby, projev motoru je pěkný, tichý, nicméně se zakuckává při volnoběžných otáčkách - je to slyšet vzadu i u výfuku, takové to bublání jako když vynechává válec, olej nový, rozvody nové, svíčky nové, kabely od cívky jsem proměřil a jiskru hází, kabel na 3. válci má mít 5 k.ohm má ale 6 k.ohm (je to problém? chystám se kabely vyměnit zejtra..), zkoušel jsem měnit i vstřikovače protože mám druhou lištu k dispozici a je to téměř beze změny.. při zvýšení otáček na cca 1500 na volnoběh vymizí problém s tím zakuckáváním, ale např. při 1100ot to dost klepe s motorem.... na diagnostice to hlásí: 16687 - valec 3 rozpoznana vynechavka zapalovani 35-10 - - - Intermittent při zkušební jízdě se rozsvítí výstražná kontrolka motoru + signalizace ABS? kontrolka hned nad motorem, problikává, zhasíná - podle zátěže... máte nápady čím by to ještě mohlo být? auto cca půl roku nejezdilo.. díky za nasměrování..
  5. https://www.facebook.com/jaroslavwinyl.buna/posts/868745003169572 Přátelé moc prosíme o SDÍLENÍ, mému kamarádovi v Hradci Králové ukradli Fabii RS, mějte oči otevřené, Fabia RS poznávací znaky: modré přední mlhovky a krásný liťáky!!!! může stát na kraji vesnice, pole atd nebo někde mimo.. hnedka volejte!! klidně 158 a nebo 739-778-535 a nebo 732-871-589 díky ODMĚNA ZA DOPADENÍ PACHATELE JISTÁ!
×
×
  • Vytvořit nový...