Přejít na obsah

koblih

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem koblih

  1. koblih

    Yeti

    Až skončí lízačka Rooma, tak budu o něm hodně přemýšle. Sakra, ještě rok. Změna by to imho byla. A k lepšímu. Prosklená střecha, 4x4, velký kufr a variabilní sedadla VarioFlex. Kdy bude nějaké promo-video? U Rooma jsem úplně žral Room for more a tady pořád nic.
  2. OK, pánové, pomalu mizím, protože musím jet koupit nějaké drobnosti. Třeba kolem 12. bych se mohl objevit. Neutečete?
  3. koblih

    Roomster Facelift

    Bohužel, podle techničáku je Roomster auto s karoserií typu Combi, takže Roomster Combi opravdu nečekejme.
  4. Moc pěknýten nápis, jestli nějaké nálepky zbyly, přihlásil bych se pro ně, samozřejmě za menší odměnu. Blacky: Žvýkačky? naco žvýkačky roomster? Jakože když ti něco upane, abys to měl čím specializovaným přilepit? Jinou žvýkačkou, třeba Pedrem, by to nedrželo? :-D
  5. I have silver paint as well. And the same fog lights. Im considering of doing the same thing. I like it. BTW, if you make improvement on your car yourself, why dont you make your "car face" more silver. ..? I mean the dimensional line. Like this one.
  6. koblih

    My Roomi

    So welcome to the club. BTW, there is comming new offer of color pallete for Roomies within couple of weeks. There they are: The blue one is great. The blue one will be put into the basic colors, so customer will not be obligated to pay extra. I like it. I like this color.
  7. koblih

    VW Lavida

    Je to hnus fialovej. Má hnusné přední i zadní světla. NEBRAT!
  8. http://www.schon-tuning.cz/index.php?detai...;bookmark=link8 Já bych naopak bral ten stříbrný kolem rádia, protože ten černý kolem Dance je hráza. Stříbrná by alespoň korespondovala se zbytkem stříbrných prvků na palubovce.
  9. koblih

    Superb II

    Naznačuješ něco nebo se ti jen líbí Francuzi?
  10. koblih

    Superb II

    Díky Georgi. J, myslel jsem tenhle. Musím ale říct, že ten běžný čtyřramenný má větší šmrnc. Souhlasím s ostatními.
  11. koblih

    Superb II

    Má někdo fotku toho kritizovaného tříramenného volantu, hm?
  12. koblih

    Superb II

    Ten čelní pohled je neskutečný. Dravý, sportoví, agresivní, jééééžiš. Už budu Zamiloval jsem se asi. Znovu.
  13. Georgi, přesně takto si FACELIFT představuju. Ale nechtělo se i to dělat. Bravo.
  14. Tady máte zdokumentovaný ten taxík Zvenku žlutý díky tapetě, ve skutečnosti ale modrý. Jde to vidět vevnitř a na některých místech, kde tapeta moc nedrží...
  15. Noví majitelé přidáni Seznam aktualizován.
  16. Žlutí Roomsteři jsou jen folie. Jel jsem už v několika a zjistil jsem (jak snadno, když je člověk uvnitř, že?), že se jednaá o bezpříplatkové verze Modrá dynamic (viditelné v okolí oken a těsnění dveří). Auto je polepené tapetou. Jedná se o zakázkové polepy pro taxislužby, modré anděly a kurýrní společnosti. Musím říct, že se s tím poradila (pravděpodobně Škoda Auto) chytře, aby nemusa na pásech dávat vzniku nové barvě, která by se zřejmě prodražila. Všimněte si, že některé verze jsou výbavy Roomster (černá zrcítka) a některé vozy Style. Tato výbava je často kombinovaná pro zákazníka, aby byl o to víc uchvácen z Roomstera, o panoramatické střešní okno.
  17. Přátelé, vyzvánění se nedělí na ta pro symbianové a nesymbianové telefony. Všechna zvonění jsou ve formátu mid/midi, tedy v souboru, který přehrají VŠECHNY nové telefony. Mnohem módnější je dnes ale mp3 zvonění. Vezmete si kus písničky v mp3, hodíte do nějakého legračně jednoduchého střihacího programu (třeba goldwave) a vyberete požadovaný úsek. Sranda je hotová za 3 minuty a v telefonu ji máte přes kabel za 10s. Přes bluetoot z notebooku za 12s. Nebo pokud máte zájem, můžu na míru připravit. Roomster owneři, nechcete "Room 4 more"? New fabia owneři, nechcete "It so true.... We gotta play..."?
  18. koblih

    My Roomi

    We have in Style only this: If you want luxurious alloy wheels, you have tu buy them extra.
  19. A od koho že to je? Z těch Říčan u Prahy?
  20. koblih

    My Roomi

    Basic halogen head lights looks better than cyrcle active head lights... Curious, isnt it?
  21. Co s tojí taková prožívaná sranda, aby to nebyl žádný hadr potah? Něco takového jako v té červené třeba...
  22. Co je přesně ta "odkládací schránka do kufru"? Nějak si to nemůžu vybavit. Šlo by prosím foto s cenou? Já spíš pokukuju pod odkládací schránce pod sedadlo řidiče a spolujezdce.
  23. Cituji: Vůz obsahuje "přední mlhové světlomety s Corner designem"... Čili chtělo by to jen tři díly - plast. sklo, upevnění - šikovné ruce a dvě hodinky času.
  24. Sleduju rozdíly mezi původním (2003) a sériovým (2006) Roomsterem. Nevím, čím to je, ale čím dál víc se mi líbí nová stylizace loga konceptů. Možná je to záměr, aby odlišili koncept (pamatuju jen u Roomster, Yeti a Joyster) a sériovku, ale mně se zkrátka nové logo líbí a chtěl bych je obě (z masky chladiče i 5. dveří nahradit za nová. Vyměnili byste si i Vy tato loga? Proč ano nebo proč ne? Popř. nevíte, kde nové logo sehnat?
  25. Například takový Scout má "hloupé" mlhovky v designu Corner. za příplatek je možné nechat objednat plnohodnotné Cornery. Takže si nemyslím, že by to měl být nějaký větší problém... No, uvidíme.
×
×
  • Vytvořit nový...