Přejít na obsah

Pavel CZ

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 138 zobrazení profilu

Oznámení Pavel CZ

  1. Děkuji. Ano asi si jej zkusím pujčit na delší dobu. Dřív mi nabídli jen max 200 km a nejlepe za kratkou dobu vratit. Asi bude tentokrát lepsi požáda o delší dobu. Děkuji.
  2. Velmi děkuji za osobní zkušenost. Zajdu a svezu, ale vetšinout za kratkou dobu to nepoznám. Cením si vašeho komentáře.
  3. Dobrý den, rád bych se zeptal na zkušenosti s přechodem ze SUPERBu (mnoho let) na KAROQ? Osobně vidím přednost - menší vnější rozměry (proto nechci KODIAQ) - snadnější nastupování Čeho se obávám - zpusob posezu jako na židli na delší trasy - zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu - Hlučnost za jízdy další mě nenapadají :-) Mohl bych požádat o názory pokud jste takovou zmenu udělali? Jak to vnímáte po čase?
  4. Tipuji že to jednoduše nepůjde. Ale osobně bych Vám to ani neradil. Měl jsem to co píšete. Bylo to vyšší ale velmi nepříjemně tvrdé. Sedělo to skvěle. Ale netlumilo. Říkali mi v servise že se na S2 FL nepovedlo. Tak pokud by to náhodou mělo jít zkuste vyhledat někoho kdo to má ať vás sveze. Nebo zkuste zda nejde dát úplně jiný podvozek. Ale tipuji že ceny budou takové že spíš prodat a koupit rovnou neco vyššího. Držím palce. Chápu Vás
  5. Pokud se vám do rozpočtu NT vleze, vezměte. Nejúžasnější věc. Ta baterka zvladne hodně.
  6. Já taky kdysi "odebral" a zpět už se nepovedlo. Tak jsem si založil nový učet s jiným emailem a na ten to auto napárovat šlo. A souhlasím s vámi. Toto služba by měla být zdarma. Aby nikoho netrápilo že v 60% nefunguje. U ně často nejvíc po ránu kdy bych ji nejvíc potřeboval. :-)
  7. Mám to samé. Taky relativně nové auto. Prosím napište potom zde jak jste dopadl.
  8. Mám už druhého SUP. Teď ten po FL. Navíc s panorama kamerou. A jsem zklamaný. velmi často zadní kamera naběhne až po jedné nebo dvou sekundách. To jsem dřív neznal. Podle bočních kamer se moc přesně k chodníku parkovat nedá. A obraz je možná kvalitativně stejný, (už nedovedu posoudit, měl jsem mezitím jiné auto) ale škoda že tak příšerný. V zadu to určitě tak o 40 cm zkresluje Snad to nejaký update zlepší. Už bych si panoramu tak jak je teď taky nepřiplatil.
  9. Resil jsem to v S3 podeprenim dvojite podlahy a zakrytim mezery mezi prednimi sedadly a skolepnymi zadnimi sedadly deskou. Bylo to skoro rovne na spani OK. Slo by to kombi ale urcite i lift. U S2 jsem mel celou drevenou. U S3 už jen podepřel original dvojitou podlahu. Nejake fotky S3 v komentu viz:
  10. Na dálnici ve stejném aute bez a s je velký rozdíl. Určitě je doporučuji
  11. Zdá se mi to nebezpečné. Co když se něco stane a potom bude pojištovna pátrat zda to tam bylo. Možné jen překrýt něčím ve stejné barvě co ale není pevně spojeno s vozem? Videl jsem jednu diskuzi zde: https://forum.skodahome.cz/topic/130324-odstran%C4%9Bn%C3%AD-samolepek-ze-clony-spolujezdce/
  12. Dobrý den, máte zkušenost z donwgrade? Ze TSI 162 na 140kw? jak to jede? Jde to aspon trochu? Z Bi-Xenonu na LED (ale ne matrix) Jak to v noci vypada? a nakolik se projevi ze Bi-xenovy měly automatickou regulaci sklonu zatimco LED jen mechanicke? Nevite škoda už nedělá u Superbu "Rear Traffic Alert"? Takové ty radary vzadu, co sleduji zda nekdo z boku nejede? A když tak vam zabrdí auto? Varovna svetla ve dverich Jak jsem pochopil u STYLE taky nejsou? A současné SUPERBy (z roku 2021) když jsou nové ještě pořád vržou?
  13. Pavel CZ

    (NE)rozjezd

    Možná myslíte autohold? Ten se mi tak chová. Přijedu na křižovatku. Zabrzdím. Nemusím stát na brzdě. A když se chci rozjet jen trochu přidám.
  14. Můj názor proč kombi: četl jsem že má vetší tuhost karoserie díky tvaru. Praktičtějčí zadní dveře (nemyslím kufr) na otevírání v úzkých prostorech. Vzadu se líp sedí, je tam vyšší strop. Řidiči se líp dívá dozadu přes kolmé sklo. Možná lepší rozložení váhy.
  15. Pavel CZ

    Autobatéria

    Auto z podobného roku a je tam Varta
×
×
  • Vytvořit nový...