Přejít na obsah

Václav Merta

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

965 zobrazení profilu

Oznámení Václav Merta

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já si pořídil ten Cadet za 11 https://www.tomek-naradi.cz/benzinove-sekacky-s-pojezdem/ a jsem spokojený. Fungovat to funguje. Jen doufám, že mi něco vydrží
  2. Narazil jsme na totok oživené téma. No já se díval na ten odkaz a nic moc. Přemýšlím, že by šlo postavit něco jak maj tady http://www.vetas.cz/produkty/zahradni-pergoly-pristresky . Něco jak širokou pergolu.
  3. já znám tuto ekologickou likvidaci autovraků v Brně. Jak je to dneska s legislativou vůbec netuším. To asi nejlépe vyřeší jeden telefonát.
  4. Mě to na peugeotu dělalo taky. Vzadu, že to kvrdlalo od 110 km. Navštiv nejbližší pneuservis a nech si vyvážit kola a dofouknout pneu.
  5. V Brně v Kr. polu je taky vrakáč www.vrakoviste-brno.cz . Nevím jestli tam mají škodovky, ale tak ony se ty věci tam objevujou po různu.
  6. Tak já to naschvál dal bokem, aby to nenarušovalo téma webu. Ale i lidé co mají rádi auta, hold někdy řeší i něco dalšího.
  7. tak pěkné auta přitahují pěkné kočky
  8. Ahoj, celkem levné ubytování v Brně nabízí HM Penzion. Jezdívají tam i moji známý, když jedou na velkou cenu do Brna. Koukni a uvidíš jestli ti to vyhovuje, ale myslím, že je to ok.
  9. Potřebuji poradit plánuji si k baráku dostavět zimní zahradu s napojením na schodiště do 1 patra. Našel jsem si jednu firmu co se zabývá kovovýrobou v Brně - Abev. Ale moje dilema je, že když jsem googloval, tak jsem našel i nějaké živnostníky, kteří byli relativně levnější. Moje obavy však jsou, jestli volit malého živnostníka a nebo velkou firmu, co již má dost zkušeností. Máte někdo tip, či zkušenosti? Není to nejlevnější a nechci se pak rozčilovat:)
×
×
  • Vytvořit nový...